İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm canlarım nasılsınız ben iyiyim adet oldum 3. günüm bugün
mervişim takma canım kimseyi sütün kesilmesin lohusalık zor tabi canım sakın sıkma canını hiçbir şey için
nikol nasılsın oh oh ütüyüde bitirmişsin canım
badegül meleğin nasıl canım alıştınız mı bir birinizee
suer hoşgeldin sayfamızaa

canım üzülme sen daha iyi bilirsin sütün giderse ne olacak bebeğinin geçmişiyle oynarsın..eğer sen negatif olursan bebeğin onu hissedermiş sinirli asabi olduğun zaman bebeğinizi kucağınıza almayın diyor uzmanlar...benimde 10 gün annem kaldı yanımda kaynanamda 2 güne bir geldi gitti ama mahvetti beni o geri kafasıyla habire akıl verdi sinirlerimi bozdu annem eve gitmişti yarım saatliğine oda ne kadar aklı varsa bana verdi sol göğsümü doruk zor alıyordu (3 günlükken) ben acıdan kıvranıyorum oda ağlıyordu hala durum aynı ama dişimi sıkıyorum...kaynanam geldi odamıza öyle olmaz fışkırtacaksın ağzına dedi ama benim daha ağzım zor geliyordu ...elini göğsüme attı sıktıracaktı ben bir hışımla ittim kadını başladım ağlamaya ama o bişkin bişkin bişey olmamış gibi içeri attı kendini..daha neler neler ama inannın sütüm gitsin diye elinden geleni söyledi....bende eşime anlattım oda istenmeyen gelin olma tavrını yüzüne söle dedi gerekirse söylerim gelmesin dedi..ama ne kadar ciddiydi bilemiyorum..ama çok ağladım kaç gün allahtan sütüm gitmedi...seni çok iyi anlıyorum üzülme diyorum ama elinde olmuyor insanın...ben aktardan alınmış ot halinde ada çayı içiyorum günde 1 bardak demleyip bayağı faydası oluyor..birde sakinleştiriyor
:teselli:.bide gaz için banyo suyu ılıklığında suyu leğene koyup bebeği oturur pozisyona getirip belinden aşağısını sokup birz beklersen hem gazı çıkıp hemde çişini yapıyor benim yeğenimin gaz problemini öle çözmüşlerdi dene istersen...

maalesef kucağımda...durmadı...biraz ilgileneyim kuzumla...suer 6 aylık bebeğim canım...

arkadaşlar insan gerçekten sizin aranızda dertlerinden biraz uzakaşıyor rahatlıyor kadınların derdinden yine eniyi kadınlar anlıyor

çok sağol canım inşallah herşey dahada güzel olacak :))

sinemciğğim hayırlısı olsun canım...meleğin en kısa zamanda göbüşünde olur inşallah canım...dualarım seninle...

canım yaa çok kolay gelsin sana...gaz problemi oluyor tüm bebeklerde ...sağlıklı olsunda canım tek sorunu bu olsun nisanur un...kaynananıda bir kaşık suda boğasım geldi müsadenle...aklinialirimsmile ne kadar anlayışsız insanlar ya bunlar...allah sabrını versin arkadaşım inan hepimizin başında yalnız değilsin bu konuda..sen bebeğini ve sütünü düşün canım....

Geçmiş olsun mervecim ve badegülcüm Allah yardımcınız olsun bakalım benim başıma neler gelecek inşallah bebeğim emer kimsede beni üzmez inşallah sizinkilerde düzelir en yakın zamanda cnm
Sehercim ne yapalım asyam büyüyo 1,5 ayımız kaldı buluşmaya heyecanlıyım valla ama korkuyorum da sizlerden duyduklarım beni ürkütüyo biraz

asişim sağsağlim kucağına gelsinde meleğim salla gitsin gerisini çok mu önemli...takma kafana şimdiden öyle şeyleri...ateş düştüğü yeri yakıyor canım boş ver ...

asiyecim sakın korkma...sana annelik içgüdüsü yardım edecek her konuda...kimseye danışmadan en güzelini yine sen yapacaksın bana inan...hele o minicik melek kollarına bi gelsin..dünyadaki tüm dertler yalan olacak...hayat onun üstünde dönecek artık...

canlarım benim... hepinizi çook özledimm. aşisim nası gidio hamilelik, az kaldı meleğini kollarına alacaksın allaın izniyle, dualarım sizlerle..

Mervecim seni nasıl anlıyorum bir bilsen.. bebişe alışmaya çalışmak yerine ne tür sorunlar çıkıyor değil mi? benim kayınvaldemle hala aram bozuk mesela mesafe koydum sen de bi şekilde koy şimdiden, yoksa daha çok ağrır başın, ve takmamaya çalış zor olduğunu biliyorum ama bebeciğini düşün, onun sana ihtiyacı var. gaz için sana tek önerim olacak, her akşam sıcak olan bi odada bebişin küvetini yeteri sıcaklıktaki suyla doldur, bebişini 5 dk suda beklet, sonra ister yıka ister giydir emzir ve yatır ben bunu çok geç öğrendim, arada yine uyumadığı oluyor ama akşam 10dan sabah 6ya kadar uyuyor rahat rahat dene mutlaka cnm benim. allah yardımcın olsun çok öpüyoruz seni ve Nisa'mızıı (druna danış ve BABULıN gaz şurubunu kullan, bitkisel ve ben memnun kaldım nş işine yarar cnm)

günaydın canlarım nasılsınız yasemin nasılsın kuşum hadi müjdeli haberi senden bekliyorum
badegül merviş pınar taze anneler allahım sağlık ve sabır versin sizlere takmayın canlarım duymayın sözleri ne söylerse söylesinler öyle yapınca sinirlenilmiyooo
seherim nerdesin canım
asiş sen nasılsın

nasılsınız kızlar benım net açık ama ben yokum başında kusura kalmayın seloşu doktora götürdüm aylık kontrolu vardı benım kızım formunu koruyo doğduğundan berımaşallah hıç kılo almaya nıyetı yok ne me lazım formu bozulur falan
sizler nasılsınız varmı bı yaramazlaık

aman sehercim canı sağolsunda boşver kiloyu...biz de bu hafta gitcez bakalım 6. ay kontrolümüze..bugün hiç iyi değilim..akşamdan beri heryerim ağrıyo sanki...uykum var...canım bişey yapmak istemiyo..ahh anacım burda olsaydı verirdim kuzeyi şöyle güzel bi uyku çeker dinlenirdim...

ben hafta sonu gıdıcem dayanamıyorum 2 haftadır uyku yuzu yok gece mırk mırk gıdıyım balı cumareteside uyuyayım bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…