geldim geldim kızlar napayım benim kızında acayip gazı oluyo koca insan gibi geceleri onla uğraşıyoruz. bi yandanda başka dertler oldu sormayn gitsin kayınvalide ile annem arasında anlaşmazlıklar oldu çok ağladım sütüm gidecek korktum çünkü öle böle değil ağlama krizi tuttu.
lohusalık cidden zormuş sora annem hafta sonu yalnız bırakayım deneyin dedi gitti ben gene başladım ağlamaya nisa kıvranıo gazdan ben ağlıom eşim desen duymamış bile uyuyo neyse sora kalktıda beraber sabahladık aklıma ADAŞIM geldi oda annem gidince ağladım demişti ay daha neler neler duygu karmaşası korkutmayım kimseyi:)))
selam inatçı anneler...
yasemin canım çok sevindim sonuçların güzel çıkmış şükür...
asiye dünür sinem...hepiniz iyisinizdir umarım...
bende hafta sonu gezmekten gelemedim :))) şimdide bi sürü ütü beni bekliyo ama ben burdayım..nasıl ama? kuziş uyuyo...bu ara sallanarak uyumak istemiyo..yatağına yatırdım debelenirken uyudu...
slm canlarım nasılsınız ben iyiyim adet oldum 3. günüm bugün
mervişim takma canım kimseyi sütün kesilmesin lohusalık zor tabi canım sakın sıkma canını hiçbir şey için
nikol nasılsın oh oh ütüyüde bitirmişsin canım
badegül meleğin nasıl canım alıştınız mı bir birinizee
suer hoşgeldin sayfamızaa
geldim geldim kızlar napayım benim kızında acayip gazı oluyo koca insan gibi geceleri onla uğraşıyoruz. bi yandanda başka dertler oldu sormayn gitsin kayınvalide ile annem arasında anlaşmazlıklar oldu çok ağladım sütüm gidecek korktum çünkü öle böle değil ağlama krizi tuttu.
lohusalık cidden zormuş sora annem hafta sonu yalnız bırakayım deneyin dedi gitti ben gene başladım ağlamaya nisa kıvranıo gazdan ben ağlıom eşim desen duymamış bile uyuyo neyse sora kalktıda beraber sabahladık aklıma ADAŞIM geldi oda annem gidince ağladım demişti ay daha neler neler duygu karmaşası korkutmayım kimseyi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?