Mervecim seni nasıl anlıyorum bir bilsen.. bebişe alışmaya çalışmak yerine ne tür sorunlar çıkıyor değil mi? benim kayınvaldemle hala aram bozuk mesela mesafe koydum sen de bi şekilde koy şimdiden, yoksa daha çok ağrır başın, ve takmamaya çalış zor olduğunu biliyorum ama bebeciğini düşün, onun sana ihtiyacı var. gaz için sana tek önerim olacak, her akşam sıcak olan bi odada bebişin küvetini yeteri sıcaklıktaki suyla doldur, bebişini 5 dk suda beklet, sonra ister yıka ister giydir emzir ve yatır ben bunu çok geç öğrendim, arada yine uyumadığı oluyor ama akşam 10dan sabah 6ya kadar uyuyor rahat rahat dene mutlaka cnm benim. allah yardımcın olsun çok öpüyoruz seni ve Nisa'mızıı (druna danış ve BABULİN gaz şurubunu kullan, bitkisel ve ben memnun kaldım nş işine yarar cnm)
slm canlarım nasılsınız ben iyiyim adet oldum 3. günüm bugün
mervişim takma canım kimseyi sütün kesilmesin lohusalık zor tabi canım sakın sıkma canını hiçbir şey için
nikol nasılsın oh oh ütüyüde bitirmişsin canım
badegül meleğin nasıl canım alıştınız mı bir birinizee
suer hoşgeldin sayfamızaa
canım üzülme sen daha iyi bilirsin sütün giderse ne olacak bebeğinin geçmişiyle oynarsın..eğer sen negatif olursan bebeğin onu hissedermiş sinirli asabi olduğun zaman bebeğinizi kucağınıza almayın diyor uzmanlar...benimde 10 gün annem kaldı yanımda kaynanamda 2 güne bir geldi gitti ama mahvetti beni o geri kafasıyla habire akıl verdi sinirlerimi bozdu annem eve gitmişti yarım saatliğine oda ne kadar aklı varsa bana verdi sol göğsümü doruk zor alıyordu (3 günlükken) ben acıdan kıvranıyorum oda ağlıyordu hala durum aynı ama dişimi sıkıyorum...kaynanam geldi odamıza öyle olmaz fışkırtacaksın ağzına dedi ama benim daha ağzım zor geliyordu ...elini göğsüme attı sıktıracaktı ben bir hışımla ittim kadını başladım ağlamaya ama o bişkin bişkin bişey olmamış gibi içeri attı kendini..daha neler neler ama inannın sütüm gitsin diye elinden geleni söyledi....bende eşime anlattım oda istenmeyen gelin olma tavrını yüzüne söle dedi gerekirse söylerim gelmesin dedi..ama ne kadar ciddiydi bilemiyorum..ama çok ağladım kaç gün allahtan sütüm gitmedi...seni çok iyi anlıyorum üzülme diyorum ama elinde olmuyor insanın...ben aktardan alınmış ot halinde ada çayı içiyorum günde 1 bardak demleyip bayağı faydası oluyor..birde sakinleştiriyor
:teselli:.bide gaz için banyo suyu ılıklığında suyu leğene koyup bebeği oturur pozisyona getirip belinden aşağısını sokup birz beklersen hem gazı çıkıp hemde çişini yapıyor benim yeğenimin gaz problemini öle çözmüşlerdi dene istersen...
canım yaa çok kolay gelsin sana...gaz problemi oluyor tüm bebeklerde ...sağlıklı olsunda canım tek sorunu bu olsun nisanur un...kaynananıda bir kaşık suda boğasım geldi müsadenle...aklinialirimsmile ne kadar anlayışsız insanlar ya bunlar...allah sabrını versin arkadaşım inan hepimizin başında yalnız değilsin bu konuda..sen bebeğini ve sütünü düşün canım....
OLUR MERVECIM DOĞAL ŞEYLER ONLAR ınşallah cabuk bıter gaz sorununuzda rahatlarsın
canım adaşımmm...seni öyle iyi anlıyorumki..ama geçecek hepsi inan...bebeğinle birbirinize alışınca herşey yoluna girecek...sen sakın ha kaynanayı takma kafana...sütün gider mazallah...allah yardımcın olsun canım...sütünle kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?