İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm canlarım allah sağlık versinde bütüyün meleklerinizi canlarım
kolay gelsin kızlar

sinemciğim inşallah beraber paylaşacağız güzel haberlerimizi canım...kocan ne zaöman gidiyor...

slm esra nasılsın canım yasemin allahım duysun ağzında inş. güsel haberleri
paylaşırız esram tabi sende müjdeli haber vereceksin bizlere
kocam ne zaman gidecek belli değil canım hayırlısı bakalım yarın adetim biter haftasonu çalışmalara başlarım artık
iyi akşamlar
esraaa görüşürüz canım seni özledim nerelerdesin feyzada görünmez olduu

Merhaba kızlar giremedim bugün ama nette problem vardı ondan maalesef nasılsınız bakalım sinemcim inşallah çalışmaları falan yaparsınızda öle gider eşin zor oluyo sanada ama ne yapcan hayat işte
Sehercim kızların fazla kilolu olması iyi değil nasılsa sağlıklıysa kızın boşver çıtır olsun
Mervecim oğluşun nasıl cnm sanırım rahatsızsın geçmiş olsun cnm
Biz iyiyiz kızımla geçinip gidiyoruz bi yaramazlık yok kızlar
Öptüm hepinizi kendinize iyi bakın haaa

ben motoru fena bozmuşum...şu yeni çıkan şarkı varya...
şimdi halsizliğin tutsun motorun bozulsun domuz gribi ol inşallah... :)))
valla fenayım bugünkü halsizliğim bundanmış...şimdi açıldım biraz...ama genede kötüyüm...
esra yasemin gelmiş...asişim gece gelmiş...
herkes dağıldı yaa...

geçmiş olsun merviş şimdi nasılsın nar ekisiyle kahveyi karıştır ye bir çorba kaşığı
yediğin birşeyden mi etkilendin acaba dikkat et canım kendine asiş seher yasemin merviş pınar adaşım emeller esra feyza aylin ayşe nerdesiniz hadi gelin artık topiğimiz eski haline dönsün gülsümde gelmez oldu

geldim sinemım nasılsın canım seloş çok huysuz uyuttum gene gece nöbette dik gene bu dişler ya çıkıcak yada ben uykusuzludan gebercem

aman dünür korkutma gözümü...bizim daha dişler yok..bakalım çıkarken ne terane yaşıcaz...sinem nasılsın hayatım..kocanın gitme durumu varmı gene...

aman kolay gelsin allah güç kuvvet versin canım umarım çok uğraştırmadan çıkar dişleri seloşun
merviş nasıl olim eşimin gitme işi daha belli değil canım hayırlısı bakalım

gene nereye gıdıcek sınemım eşin uzaklarama canım
valla dunur bılmem ama senın gelın pek huysuz kaydirigubbakcemile3 sen almıcan balıma kalacak gıbı gelıyo bu kızeyvahedigeldismile

:)))) alırım hayatım nede olsa toprağım...benim kuzu şimdilik pek sakin...böyle giderse anlaşırlar...seloş ne derse kuzey he der geçinir giderler :))))

slm kızlar belli değil canım kocamın nereye gideceği sanırım cezayir ama hayırlısı artık
sizler nasılsınız seher selen nasıl oldu dişlerinden ateşide oluyodur şimdi

OLUR MERVECIM DOĞAL ŞEYLER ONLAR ınşallah cabuk bıter gaz sorununuzda rahatlarsın

canlarım çok sağolun valla burda sizinle paylaşmasam dahada bunalcam dün gene fenaydım içime sıkıntılar basıp durdu akşam eşimle çıktık biraz hava aldık iyi oldum bide sabahına bi uyandım mide ağrısıyla direk acile gittik acaba ben lohusa depresyonuna mı girdim onu düşünmeye başladım hafta sonu annem gitti diye başladım ağlamaya falan ya psikolojim değişio :gitme: sanırım uykusuzluk beni bitirdi en fazla 2 saat uyuyorum ben ki 10 saat uyuyan insanlülülülülülü kızın derin uykusu yok bana çekmemiş:1no2:

bakalım bizimde haftaya kontrolümüz var acaba kaç kilo oldu benim miniş kızım:dance:

yasemincim seninde hayırlı olsun şekercim gelsinnn bebişşş inş..:CüvCüv::CüvCüv: bekliyoruz güzel haberlerini

kız sinem gene nereye yolluyon kız kocayı dursun gitmesin anam bebek yapcanız

kızlar albüme nisanın resmini ekledim daha eklicemde boyutları küçült diyo onu nası yapcam bilmiyorum bu resmi cepten çekmiştim gene olmazsa cepten çekip eklerim

kızlar ben bu ay hamile olduğumu öğrendim. 3 aydır deniyoruz. ilk iki ay ben hiç bir çaba göstermedim. bu ay biraz araştırdım ve araştırdıklarımı denedim ve hamileyim. (yumurtlama gününü gelen akıntı ile takip edin ) ilk olarak sizinde orgazm olmanız gerekiyo ki o kasılma hareketleriyle spermler rahime ulaşabilsin. sonra birde rahim kaslarınızı çalıştırın nefes verirken idrar tutar gibi içinize doğru çekin bu harekette spermlerin rahime ulaşmasında çok etkiliymiş. birde tabi 1 saat kadar yataktan kalkmayın. benden size bu kadar tavsiye

günaydın canlarım sağol guul bu ya deneyelim bakalım hayırlı olsun hamişliğin allah kucağına almayı nasip etsin
mervişim canım uykusuzluk insanın psikolojisini çok etkiliyo senin tek derdin uyku canım lohusa bunalımı falan diye düşünme canımsın niscık nasıl allah güç versin bütün annelere
kızlar nerdesiniz canlarım

gunaydın hatun kızceler
e ben dedım demıcem uykusuzluğu ben alıştım sanırırm artık olucak canım ben dıyodum o zaman sıze bunlaeın olucağını
sınemım nasılsın canım
razışle konuştum akşam kura gıdıyomuş ıraz rahatsızlanmış ama şimdi dahaıyıymış eve de net bağlanmış sanırınm yakında aramıza döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…