İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın canlarım....merveciğim allah gücünü arttırsın arkadaşım uykusuzluk zor ama geçecek inan belli bir dönemden sonra rahatlayacaksın...aklına kötü şeyler getirme arkadaşım...

seherim iyiyim canım bugün çalışmalara başlayacağım
yasemin sen nasılsın çalışmalara ne zaman başlayacaksın canım
allahım isteyen herkese hayırlısıyla meleklerini göbüşlerine kondur

biz bugün aşı olduk teyzeleri...boncuk boncuk yaşlar aktı oğluşumun o boncuk gözlerinden..şimdi uyuyo...calpol verdim ağrısını alsın diye..
adaşım o lohusalık depresyonu falan değil hayatım..alışma süreci..hele bigazı bitsin uykusu accık düzene girsin bi de sana gülücükler attımı..dünyanın en mutlu annesi sen olacaksın...ben oğluma sarılıp bi kokluyorum benden mutlusu yok..rabbim isteyen cümle kullarına yaşatsın inşallah anne olmayı....

sinemciğim 20 şubatta adet olacağım ondan sonra inşallah çalışmalar :)) dr um ozaman bırakın korunmayı dedi...inşallah martta güzel haberlerimizi paylaşırız...

canım çok geçmiş olsun kuzeyimize şifa olsun aşısı...güzel dileklerin içinde kocaman amin diyorum :))

slm kızlar esraa gelip gitmişsin işlerim yoğun giremez oldum canım yasemin nasılsın canım mervişim geçmiş olsun tosuna onun sağlığı için gerekli acısada mecburen katlanılıyor geçmiş olsun canım

saolun teyzeleri...geçti zaten..kudurukluğa başladık bile...uyuttum şimdi..dinlensin azcık..tepin zıpla nereye kadar...kollarım kopuyo valla...

günaydıb kızlar ve hayırlı cumalar dunur dun yoktu göremedım mınişime gecmiş olsun

seher yasemin nasılsınız kıslar
ben dün çalışmalara başladım allah hayırlısını versin
hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere canlarım

amın canım inşallah en kısa zamanda olur
valla ben bıttım artık uykusuzluktan ve selenın sureklı ağlamasından

seher yasemin nasılsınız kıslar
ben dün çalışmalara başladım allah hayırlısını versin
hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere canlarım

ben iyiyim sinemciğim...ay ne güzel bol bol çalışın canım bu ay :)) inşallah güzel haberleriniz bekliyoruz..yaşın kaç sinemciğim senin.

amın canım inşallah en kısa zamanda olur
valla ben bıttım artık uykusuzluktan ve selenın sureklı ağlamasından

seherciğim biz olsun diye neler yapıyoruz maddi manevi ama sen bıktım diyosun.senağlama..o allahın en güzel hediyesi sana ve emanetisenağlama

bıkılmıyo canım ama :)) bittiğin ve yorgun düştündüğün ve çığrından çıktığın an çok oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…