İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayy yinemi kimse yok bide bana nie girmion die soruonuz e kimse yok neye geliim anam

ay bu saat oldu anca gelebildim..evi topla sil süpür..kuzeye çorba yap yoğurt yedir uyut....uyumak istiyorum...elden gel dünürr...

evet zor ama çok güzel...yanağımı ağzına dayayınca hele bide beni yalaması yokmu...eriyorum resmen...
yarın dr amcasına götürcez kuzumu...bakalım beğencekmi gelişimini...

aman seher sanki sen bakmıyon...o çocuğun genetiği ve iştahıyla ilgili bişi...biz ailecek tosunuz gördün ya :)))

hoş geldın esra
bakıyom bakıyom da dunur benımkı çırpıcık maşallah ne babaya ne bana çekmiş

dünür sende çırpıcıksın kız...yaaa ben ne zaman ericem...kuzey çıktı ama sanki hiç çıkmamış gibi göbeemm...

demi ama.. hay ağzını öpiim güzel dünürüm...sen çok yaşa emi..

sinemcim canım benim beni sorup merak ettigin için sagol Şeniz
cuma doktora gittim 20mm 1 tane yumuşum olmuş hapa ragmen doktor daha fazla bekledi ama malesef olmadı çatlatma ignesi verdi ogün akşam 7 oldum pazar sahabı aynı saatte ilişki önerdi.. çalışmaları yattık bitti allahım nasip edeerse olucak artık günümü beklemeye kaldı... cumartesi annemler geldi şimdi burdalar daha oyüzdende pek giremiyorum inşallah kocan gitmezde sende rahat rahat çalışırsın :1hug:

hayırlı olsun gözün aydın guul verdigin bilgiler için teşekkürler...kaydirigubbakcemile5

kızlar selam iyi pazarlar topic baya geriye kalmış .....
biz iyiyiz dün kontrolümüz vardı bi sorun yokkkkk şükür

merhaba arkadaşlar.ben gizem.10 gün önce 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.çok üzüldüm ağladım ama faydası yok.Hayırlısı buymuş.ilaçla ayakta duruyorum çok yıprandım.. ve bende en kısa zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olup anne olmak istiyorum.ne olur dua edin çok ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…