İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlar feyzam inş. buay meleğin seninle olur
gizem sewni çok iyi anlıyorum bende 10 haftalık kürtaj aoldum aynı nedenden kendini suçlama allahtan hayırlısını iste canım senin acın taze allahım hayırlısıyla tez zamanda bir bebek nasip etsin sana ve isteyen herkese
seherr nikolll nasılsınız kuzularınız nasıl
esra merviş nasılsınız kızlar

günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun hala yanıma biri alınmadı ama gelemiyorum topiğe kısa zamanımö kaldığı için işlleri bitirmem lazım kafamı kaldıramıyorum ne var ne yok bakalım herkes iyi mi

iyiyiz canım sen nasılsın maşallah az kaldı doğum tam olarak ne zaman canım tarih belli oldumu

feyzacığım dualarım seninle inşallah meleğin seninle olacak...uzun zamandır tık yok topikte ya...hadi bakalım şenlendir topiğimizi...:)

canım maşllah meleğimize kocaman oldu sağsağlim kucağına olacaksın canım az kaldı asişim :))

çok geçmiş olsun gizemciğim...rabbim sabrını veriyor inan..bizler çok şanslıyız çoguna göre her ne kadar bebeklerimizi kaybetsekte çok şükür hamile kalabiliyoruz...ya hiç kalamasaydık o daha zor bir süreç...tahlillerini yaptır arkadaşım...sonra 2. kez düşün bence...

sinemcim doğum zamanı tam belli değil daha doktor mart 5 demişti ama en son gittiğimde de marta kalmaz doğar dedi bundan soneaki kontrolüm 5 şubatta orda belli olur herhalde
Evet yasemincin ya az kaldı bende yavaş yavaş heyecanlanmaya başladım birazda korkuyorum sanırım

Gizem geçmiş olsun Allah ım kısa zamanda sağlıklı bebişş versin cnm hepimiz yaşadık bunları inşallah çabuk atlatacaksın Allah verdi Allah aldı diye düşün ne yapıcaksın kaderin önüne geçilemiyoru cnm

asişim benim bebelerde erken geleceği için nerdeyse senin doğuma yaklaşcam anacım:)
yakalarım heeeeeeeezemuszemuszemuszemus
banada doktor ilk hedef 32 sonra 34 asıl hedefimiz 36 hafta dedi..
inşallah fazlasını tutarım o ayrı konu tabi...
hayırlısı olsun canım....
bi de izne çık artık ya hep iş hep iş hamileliğinin keyfini çıkar son haftalarında olmazmıkaydirigubbakcemile5

yahu herkes aralıklı girince geldiğimde kimse olmuyo biriniz olaydınız
iki lafın belini kırardık :))))

sinemcim yerime hala birini bulmadılar cnm tüm vergi işlemleri de bende neyseki oturark çalışıyorum valla bu gidişle burda doğuracam sende yakalrsın beni hem

slm canlarım evet eskisi gibi kimsecikler topiğee uğramıyo çok tenha oldu buralar canlarım adaşım tut bebelerini 35 de doğur sen
asiş nasılsın canım bu gidişle işte doğuracan

tahlillerimi yaptırdım.bir sorun yok..patoloji sonucumda temiz çıktı çok şükür.Allah her şeyin en iyisini veriyor.bundada mutlaka bir hayır vardır ama insanız işte üzülüyoruz.Ama gün geçtikçe daha iyi olacağım...

selam kızlar nasılsınız sizleri çok özledim bazı arkadaşlarımız ayrılmış çok üzüldüm bende uzun bir aradan sonra şükür allaha döndüm aranıza ama gündüzleri giremiyorum akşamları okuyorum ve yazarım artık hepiniz iyisinizdir inşallah bebişlerine kavuşanları tebrik ediyorum allahım uzun ömür versin sağlıkla inşallah ben hala aynıyım beni aranıza tekrar alır mısınız:kedi:

geçmiş olsun canım kendini toparlamaya bak ben 6 aylık bebegimi kaybettim oyüzden her zaman kötünün kötüsünü düşün kendini teselli et allahım saglıklı gebelik geçirirsin ve bebegini kucagına alırsın inşallah..

sagol canım güzel dileklerin için inşallah seninde gelir bebegin..

feyzacığım dualarım seninle inşallah meleğin seninle olacak...uzun zamandır tık yok topikte ya...hadi bakalım şenlendir topiğimizi...:)

allah razı olsun yasemincim inşallah sende bir dahaki ay melegine kavuşursun canım benim...

hoşgeldin tekrar aramıza raziyecim olumunekankayizsmile iyi olmana sevindim bizlerde iyiyiz çoçuklarımız var çogalsın diye ugraşıyoruz bizde :roflol:
inşallah yakın zamanda seninde gelir bebegin...bayanssulusmile

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim raziş hoşgeldin canım nasılsın görüşmeyeli
feyza asiş esra mervişler adaşım emeller badegül nerdesiniz kızlarrrr
seher selen nasıl canım

gu aydınlar hatunlar
razişim hoşgeldın cancazım
benım zilli iyi sinemcim beraber kahvaltı ettık şimdi oynuyo
sizler nasılsınız bı yaramazlaık yok dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…