günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun hala yanıma biri alınmadı ama gelemiyorum topiğe kısa zamanımö kaldığı için işlleri bitirmem lazım kafamı kaldıramıyorum ne var ne yok bakalım herkes iyi mi
merhaba arkadaşlar.ben gizem.10 gün önce 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.çok üzüldüm ağladım ama faydası yok.Hayırlısı buymuş.ilaçla ayakta duruyorum çok yıprandım.. ve bende en kısa zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olup anne olmak istiyorum.ne olur dua edin çok ihtiyacım var...
sinemcim doğum zamanı tam belli değil daha doktor mart 5 demişti ama en son gittiğimde de marta kalmaz doğar dedi bundan soneaki kontrolüm 5 şubatta orda belli olur herhalde
Evet yasemincin ya az kaldı bende yavaş yavaş heyecanlanmaya başladım birazda korkuyorum sanırım
Gizem geçmiş olsun Allah ım kısa zamanda sağlıklı bebişş versin cnm hepimiz yaşadık bunları inşallah çabuk atlatacaksın Allah verdi Allah aldı diye düşün ne yapıcaksın kaderin önüne geçilemiyoru cnm
çok geçmiş olsun gizemciğim...rabbim sabrını veriyor inan..bizler çok şanslıyız çoguna göre her ne kadar bebeklerimizi kaybetsekte çok şükür hamile kalabiliyoruz...ya hiç kalamasaydık o daha zor bir süreç...tahlillerini yaptır arkadaşım...sonra 2. kez düşün bence...
merhaba arkadaşlar.ben gizem.10 gün önce 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.çok üzüldüm ağladım ama faydası yok.Hayırlısı buymuş.ilaçla ayakta duruyorum çok yıprandım.. ve bende en kısa zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olup anne olmak istiyorum.ne olur dua edin çok ihtiyacım var...
günaydın kızlar feyzam inş. buay meleğin seninle olur
gizem sewni çok iyi anlıyorum bende 10 haftalık kürtaj aoldum aynı nedenden kendini suçlama allahtan hayırlısını iste canım senin acın taze allahım hayırlısıyla tez zamanda bir bebek nasip etsin sana ve isteyen herkese
seherr nikolll nasılsınız kuzularınız nasıl
esra merviş nasılsınız kızlar
feyzacığım dualarım seninle inşallah meleğin seninle olacak...uzun zamandır tık yok topikte ya...hadi bakalım şenlendir topiğimizi...:)
selam kızlar nasılsınız sizleri çok özledim bazı arkadaşlarımız ayrılmış çok üzüldüm bende uzun bir aradan sonra şükür allaha döndüm aranıza ama gündüzleri giremiyorum akşamları okuyorum ve yazarım artık hepiniz iyisinizdir inşallah bebişlerine kavuşanları tebrik ediyorum allahım uzun ömür versin sağlıkla inşallah ben hala aynıyım beni aranıza tekrar alır mısınız:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?