İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam millettttopuyorumnanaktan
amanin koca gün sadece zeytinimle seherim gelmişşş hadi ben malum nedenlerle fazla hatta bu sıralar hiç giremiyorumm size noluyo bakimmm huhuuu komşu komşuuu nerdesinizzz

ooyy..raziyecim gelmiş..hoşgeldin hayatım...aramıza almak ne demek sen hep aramızdaydınki...
zuzu sinemim..demek erken doğurcan..kuzey gibi 35. haftada gelsin bari bebelerimiz..daha öncesi olmasın inşallah...asiş sinem feyza yasemin...hepiniz iyisiniz gördüğüm üzere...allah bozmasın inşallah...dünürr...zilliyi görmeme az kaldı..haftaya memleketimdeyim allahın izniyle...adaşım hiç uğramaz oldu yaa...nisanur çok mu yoruyo acaba annesini...
benim de nette problem vardı dün giremedim...kuzey 3 gündür kendi kendine uyuyo...yatırıyorum ya kendi yatağına yada bizim yatağa debelene debelene uyuyo...ne kadar sürecek bakalım...

kızlar resmen anam ağlıyo diyebilirm anam bu nisanur zillisinin daha tadına varamadımkaydirigubbakcemile geceleri resmen uyku yok en fazla 15 dk uykuya dalıyor gündüz desen horul horul uyuyo cadı o uyuyunca bende uyuyayım diyorum 1,2 saat kestiriyorum. hafta sonuda mevlüt yapıcaz sorada taşınma işimiz olcak 40 çıksın diye bekliyoruz.kocamı deseniz unuttum :))) eve gelio zaten benle ilgilenme hiç yok direk kıza :kedi:

sizde ne var ne yok ikiz anneleri sinem emel durun kız erken doğurmayın 35 iyidir rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. sinem pınar başka istanbulda kim varsa havalar biraz düzelsin buluşalımda bebişleri çekiştirelim:)

asiyecim sen nasılsın?nası gidio artık sıra sende hadi bakalım..
feyzacım,sinemcim,esracım sizlerdende güzel haberler duyalım inşallahh

taze anne gelmiş...demek nisanur çok zilli haa...yok be annesi 3 ay sonunda öyle pamuk oluyolar öyle oyunlar yapıyolarki...onunla olmaya doyamıyosun...az kaldı sabret accık...

taze anne gelmiş...demek nisanur çok zilli haa...yok be annesi 3 ay sonunda öyle pamuk oluyolar öyle oyunlar yapıyolarki...onunla olmaya doyamıyosun...az kaldı sabret accık...

valla adaşım nasihatların okadar iyi geliyo ki inan içim rahatlıyor benim yaşadıklarımı yaşayanlar olunca rahatlıyorum resmen:roflol:

günaydın kızlar taze annemiz gelmiş düzelir inş. meleklerin uykuları nasılsınız canlarım
feyzacım,sinemcim,esracım pınarcım sehercim mervişler ayşe emeller razişim şebbo hadi kızlar artık topik eski haline dönsünnn

Günaydın kızlar nasılsınız bakim
Ayşemle mervemde uğramış
Mervecim olacak o kadar güzelim bende aynı şeyleri yaşayacağım bakalım Allah kolaylık versin bizim bebekler nazlı hem bizi beklettiler gelmedilewr bi süre şimdi de doğunca nazlarını yapıyorlar o da geccek inşallah
valla çok iş var kızlar yetiştirmeye çalışıyorum yıl sonuya mutabakatlar vergiler derken akşam oluo arada bakıyorum gene bu arada ağırlaştım iyice yaw zor işe gelip gidiyorumm hemen nefes nefese kalıyorum zor uyuyorum az kaldı bakalım

Kızlar sabah kötü bir haber aldım bi arkadaşım vardı telefonlaşıyorduk iş arkadaşlığı ama iyiydi aramız kız 1,5 ay önce mide kanseri teşhisi konmuştu 15 gün önce ölmüş ve ben yeni duydum daha 20-22 yaşlarındaydı küçüktü yani o yüzden hayatta hiçbişeye üzülmemeye çalışın o kadar kısa ki insanın ne zaman vadesini dolduracağı belli olmuyor hayatı en güzel şekilde yaşamanızı dilerim Allah tan . En ufak güzelliklere bile sevinin kaçırmayın hayatın zevkini yaşayın kızlar

slm kızlar..nabersiniz...
asişim allah rahmet eylesin arkadaşına gencecikmiş ya çok üzüldüm...

asiye allah rahmet eylesin arkadaşına canım..mide kanseri deyince içim bi kötü oluyo..kayınvalidem ondan öldü..tam 5 sene direndi ama sonuç yine ölüm...rabbim o dünyalarını cennet eylesin..dahada çok gençmiş yaa...takdir-i ilahi ne dersin...

valla adaşım nasihatların okadar iyi geliyo ki inan içim rahatlıyor benim yaşadıklarımı yaşayanlar olunca rahatlıyorum resmen:roflol:

aynı şeyleri yaşarken ben hepten yalnızdım bide o var..kendini koyverme hemen bak ben dimdik ayaktayım..çocuğuma da aslanlar gibi bakıyorum..sen de aynını yapacaksın..biz artık sadece bi birey değiliz...ANNEYİZ BİZ...bize muhtaç bi yavrumuz var...artık kendni düşünme zamanı çoktan geçti...biliyorum içgüdülerinde aynını söylüyosun zaten...sadece alışma devresi bunlar...az kaldı adaşım...

sağolun kızlar gençti evet Allah rahmet eylesin şok oldum sabah duyunca içim burkuldu.
Banada az kaldı mervecim banada yardımcı olursunuz artık evden girmeye çalışcam doğumdan sonra bilgi toplayacağım sizden bakalkım bizim zilli nasıl olcak

nasılsınız bakalım ben selen ayaklandıkça sık gırememeye başladım
asişim allah rahnet eylesın arkadasına canım kalanlara sabır versın az kaldı asyanın gelmezsıne hadı bakalım son gunler dahada zor gecıyo
mervecım gecıcek hepsı canım ılk üç ay sonu gecıyo gaz sorunu uzme kendını olağan şeyler bunlar
dünür gel gel bursayada kar yağdı çok guzel buralar
sinemcim raziş zuzu sinem pınar emeller daha unuttuklarım sızler nasılsınız ha ayşeeeeee senıde unutmadım ha

sağol sehercim evet vakit az kaldı ama geçmiyo gibi gelio bana cnm ya kızcağızın artık göndermiyo seni topiğe hep onun ol istiyo sanırım olsun sen genede kaç arada
Dün istanbulda güzeldi kar yağdı tertemiz oldu bugün eriyo buralarda gene çirkinleşti

valla sırslıyo asiyem artıkhep peşinde o yuzde dşüp duruyo gunduz uykusuda 1 kereye ındı hanımın bali gece uyusa oda yok zor işim anlıyacağın

kar varmış evet annem söyledi...biz gelirken yollarda olmasa bari...kuzey de çok huysuz bu aralar...huyu değişti..ayakta sallanmak istemiyo...uykusu azaldı..şimdide kucaamda çığlık atıyo..

her gun değişiyo huyları dÜNÜR AMA SEELEN ARABAYI SEVIYO ALLAHTAN BIDE YABANCI MUZIK AÇTIK MI GIKI ÇIKMIYO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…