İnatla bir gün ANNE olacağım !

yine yatağında bağıra çağıra uyudu...ya ben bursada ne yapcam...yatağını götürcez mecbur...

günaydın canarım nasılsınız geçmişi okuyamadım işim var biraz toparlar gelirim ok byeee

hava burda çok güzel..soğuk ama güneşli...yola giderken de güzel olsa bari hava...kar kış olmasa...daha valiz hazırlancak..resmen taşınıyorum kuzeyle...herşeyi almak zorundasın...gidiş iyide...geliş çok kötü oluyo...manyak gibi oluyom ilk günler...elim ayağım kesiliyo...ama alışıyosun..alışmalısın...yoksa yaşayamazsın...

gunaydın dunur
allah kolaylık versın canım sana ne zaman yola çıkıcaksın

pek bişi yaptığımız yok canım evdeyız malum havalarda soğuk
sen nasılsın

sana da günaydınlar olsun dünür...cumartesi yada pazar..eşimin iş durumuna bağlı...esraa..nasılsın canım..bitürlü yakalayamıyoduk birbirimizi...

evet ama kımse kalmadı dunurcum bıde sınem gelse od açok ıstıyodu böyle kalabalık olmasını

sinem hiç bırakmadı zaten topiği..o ayakta tutuyo diyebilirim...

valla kızlar geçen ay klomen kullandım yumoş büyümedi bu ay dr tahlil yaptı lh değerim yüksek ve şeker direncim var işte bu değer düşerse tekrar tedaviye başlıcaz 26 sı adet günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…