İnatla bir gün ANNE olacağım !

allah yardımcın olsun esracım..inşallah herşey yoluna girer..rabbim kucağına bi melek yollar...

ben kuzeyin çorbasını yapayım...uyanır nerdeyse..yine kucak diye tutturur yaramaz tospa...

kuzeyin çorbasını yaptım...bide pırasa koydum ocağa...dünden karnıyarık pilav var...yeter bugünlük...

kızlar merhaba nasılsınız
5 dakika önce hala oldum..... abimlerin bebeği oldu:)))
doktorum izin vermediği için şehir dışına çıkamadım ama yaaa
gidemedim

inşalla kısa zamanda olur esracım o bellı olmaz allahın takdırı bı bakmışsın olmuş

allah analı babalı buyutsun sınemcim bebeğinizi
sağlığın önemlı su an hayatım senın mınıkler olunca gıdersın artık

tebrik ederim sinemcim...allah baht açıklığı versin..sağlıkla büyüsün kuzucuk...adı ne?

bursaya annemlere gidicem allahın izniyle...ablam da geliyo istanbuldan..okullar tatil ya ancak tatillerde geliyo...ablamın oğlan tatile girince...

slm kızlar bayagı kaynatmışsınız...
merveciğim iyi yolculuklar sana şimdiden...esracığım inşallah tez vakitte hayırlısıyla gelecek meleklerimiz arkadaşım sabırla bekleyeceğiz ne yapalım...

bursaya annemlere gidicem allahın izniyle...ablam da geliyo istanbuldan..okullar tatil ya ancak tatillerde geliyo...ablamın oğlan tatile girince...

bizde haftaya buluşacağız baba ocağında ablamlarla, abimde aynı şehirde çok güzel olacak :))

tebrik ederim sinemcim...allah baht açıklığı versin..sağlıkla büyüsün kuzucuk...adı ne?

amin canım benim kuzucuğumuzun adı kaan

ohhh valla evlendiğimden beri gitmedim bursaya benimde çok akrabam var orda..sizinde aile toplanıyo yani ne güzel

senin abinler hangi şehirde sinem?

abimler izmitteler

yasemin sanada iyi tatiller o zaman..ne güzel dimi herkes bi arada...
kaan ne güzel isim sinem..adıyla yaşasın kuzucuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…