İnatla bir gün ANNE olacağım !

Merhaba kızlar nasılsınız sabahtan gelemedim dışardaydım sizde baya kaynatmışınız maşallah deyim de nazar değmesin bari
Esracım inşallah kısa zamanda tedavin sonuçlanır cnm ben 1 yıl tedavi oldum ama pco yüzünden sonrasında bebeğim oldu ama benim yumoşları iğneyle büyüttü doktor az hormon yemedim 58 kiloydum 65 le hamile kaldım davul gibi oldum ama şükür ki bebeğime kavuşmama az kaldı sende sabret cnm olacak kısa zamanda inşallah
Mervecim bursaya gitcekmişin haftasonu kötü olacak diyorlar ama bilinmez tabi sen gene dikkatli ol hava kötü olursa gitme
Sehercim, yasemincim sen nasılsın
Sinem yoğun sanırım gelir nasılsa o da

aaaa bu arada zuzu sinem hala olmuş Allah Kaan bebeği analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla hayırlısısyla büyüsün inşallah darısı doğuracakların ve hamile kalmak isteyenlerin başına:))))

valla asiyecim hafta sonuna kötü olcak diyolar evet...korkuyorum yol hali..inşallah sağ salim gideriz..belki açık olur hava..inşallah...

selam millet kimler gelmiş gitmiş zuzu sinemcim allah analı babalı büyütsün yigenini
mervecim inşalllah sagsalim gidersin ailenle abalnla özlem giderirsin ne zaman geri dönüceksin
esracım inşallah hayırlı zamanda melegin gelir
asiyecim heyecan başladımı
mervecim nisanurumuz uyutmuyormuş bunlar güzel şeyler dimi
yasemincim sen nasılsın keyfin nasıl
ayşecim senin paşan nasıl

bende hafta sonu açık lise sınavım var ders çalıştıgım için giremedim annemler vardı salı günü gönderdim arkalarından agladım bebek konusundada beklemedeyim ... öpüyorum hafta içi aranıza dönerim

günaydın canlarım evet işlerim çok yoğn giremiyorum ama fırsat buldukça yazacam öpüldünüz hepiniz kızlarrr

SLM KIZLAR ASıŞıM BAŞIN SAĞOLSUN CANIM ADAŞIM BEBEĞıNıZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DARISI SENıN BAŞINA VAKıTLıCE ıNŞ.
seherim nasılsın nikol merviş ayşee esra yasemin feyza
dün olamadım sizinle yaaa işim yoğunken herkes burda işim yokken kimsecikler yoook
hadi ıuyanın sıcak yataktan çıkması da zor değilmi
hayırlı cumalar kızlar allah tüm dualarınızı kabul etsin sağlık mutluluk versin hepimizee paramızada bereket versin bide o olmadan da olmuyoooo dimi :))

günaydın canlarım..hayırlı cumalar hepinize..feyza ve asişim iyiyim kızlar allaha şükür ...ilaçlarıma başladım günümün gelmesini bekliyorum..inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak :))

herkese hayırlı cumalar
kızlar sağolun güzel dilekleriniz için ..allah bu mübarek cuma günü ne istediysek kabul edip gönlümüze göre versin inşallah...

sabahları çok erken kalkamıyorum yaseminle adaşım burdaymış....eşimi gönderdikten sonra bi daha ikinci posta yatıyorum gece rahat uyumama rağmen....

hayırlı cumalar kızlar
selen bu gun koltuktan düştü sabah çok kötüydüm valla allah korududa bişi olmadı

ay dünür geçmişler olsun canım selenime...allah koruyo yavrularımızı...benimde en korktuğum şey düşmesi..allah göstermesin inşallah...
bende eşyaları topluyom ama balıkesir akhisar yolu kapalıymış...galiba bu hafta gidemicez..hayırlısı artık...feyzacım gitmişken 2 hafta kalırım...babamız özlücek yaramaz tavşanını ama napalım..benim dinlenmeye çok ihtiyacım var...annemlerde torunu çok özledi valla...

slm kızlar geçmiş olsun seherim bir şeyi yoktur inş. canım allaha emanet melekleriniz kızlar
yasemin inş. buay olacak allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere

sağolun kızlar şükür bişi olmadıı ama sureklı gözüm üstündeydı her an bişi olur dıye valla çok zor ya göya uyuyodu hanım 2 sn içinde yere duştu hayırlısı olsun dunur aman gec gelınde sağlıcakla gelın özleıştır tabı anane kucaktan ınmez şimdi o
sinemim nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…