İnatla bir gün ANNE olacağım !

bu iki gün sonraki yani dünkü kızlar

Eklentiler

• $Görüntü060.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 33
inşallah:) sinem hadi canım bak tecrübeler pozitif yönde, ben hiç pozitif test görmedim ki aman olsun inatla bi gün anne olacağız

sinemcim 2 gün sonra daha net çıkar inşallah
Annem diyoki herhalde doktorun hamileliğini kendisi müjde vermek istiyo diyo :)))
Ama ben ümitli değilim çünkü ilk önce yok dedi sonra bi belirtisi var sonra gene bakalım dedi. Ümitlenme bekleyelim dedi. idrarda da negatif çıktı sonuçta 1 hafta geçmişti tarihimin üstünden.

selam millettttttttkaydirigubbakcemile3
mervem taze hami$im yazmıştır sanırım dün yeğen baktık sonra eltimde geldi gelemedim yanınızaaaaa sayfalarda almış başını gitmiş zatenn başka bir gelişme varsa biri özet geçsinn okuyamam şimdi çok meşgulümmm birini tekrardan tebrik etmem lazımmmm
mervemmmmm hami$immmm:1hug::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sositosositosositosositosositososito
ŞenizŞeniz:lepi:
:ecrin_bebek:
gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2

Myhope ayşecim hoşgeldin cnm nasıl alperenin iyi mi fazla uğrayamıyorsun gezmelerden..Badegülde hamile ayşecim 2 hamişimiz var mervecim ve badegülcüm önümüzü açtılar bizde gelcez arkalarından inşallah.
Sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamişlik

kızlar adet oluyorum galiba leke gelmeye başladı yeniden kısmet haftasonuna çalışmalara başlarım artık kaydirigubbakcemile :jeyyar:

kızlar adet oluyorum galiba leke gelmeye başladı yeniden kısmet haftasonuna çalışmalara başlarım artık kaydirigubbakcemile :jeyyar:
haydeee dur kız hemen bekle bakalım CADIARZU

:1hug: canımmm sağolasınııı kız ben dün yazmadım unuttum kaydirigubbakcemile3

yok kızlar bu sefer geliyo galiba gerçi akşama kadar tam belli olur ama allah hayırlısını versin canlarım üzülmüyorum hamişlerimizin kucağına almayı nasip eyle yarabbim

kız uğramamak değil geçen hafta net yoktu ptesi gündüz yazmıştım ya sabah yoktu diye 6 gibi bi gitti pazar geldiiii yoksa çarş ya kadar evdeydim bennnnnnn bu arada biz iyiyiz teyzesiiiiiii bu akşam kontrolümüz var daha da iyi olacaz inşallahhhhhhh:1hug:
myhope ayşe hoşgeldin.
hoşbulduk canımmmmma.s.
mrb ayşe nasılsın ben iyiyim
bizde iyiyizzzzz:lepi:
:1hug: canımmm sağolasınııı kız ben dün yazmadım unuttum kaydirigubbakcemile3
klava:klava:bizde sana güvendik hıhh:dilcikar:
hamişim diye oklavadan yırttım mı sandınnnnn:roflol::roflol::roflol:
adaaaaaaş hoşgeldin, bu da ayrıbi kaçak zaten gezmekten buraya vakit bulamıyo
sorma az önce arkadaş aradı kahve içmeye çağırdı akşama zaten ona gidecektik yani ben kaçarrrr yarına kadar yokummkaydirigubbakcemile3
kız kaç aydır hapis gibiydim evde accuk gezem daaa doğumdan sonra yine gezemeyecem kalacam başınızaaaaa:roflol::roflol::roflol:
badegülümmmm canımmmm :1hug::teytey::teytey::teytey:
sositosositosositosositosositososito
:ecrin_bebek:
gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2
kızlar Allahım hayırla sağlıcakla kucağınıza almayı ve de büyütebilmeyi diğerlerine de en kısa zamanda aynı müjdeyi buradan verebilmeyi
nasip etsin inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben kaçıyom canlarımm yarın da birşey çıkmazsa görüşürüz inşallahhh Allaha emanet olunn hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…