çok net çıkmamış ama kızlar allah sizede nasip etsin inşallahhh..
haydeee dur kız hemen bekle bakalım CADIARZUkızlar adet oluyorum galiba leke gelmeye başladı yeniden kısmet haftasonuna çalışmalara başlarım artık kaydirigubbakcemile :jeyyar:
selam millettttttttkaydirigubbakcemile3
mervem taze hami$im yazmıştır sanırım dün yeğen baktık sonra eltimde geldi gelemedim yanınızaaaaa sayfalarda almış başını gitmiş zatenn başka bir gelişme varsa biri özet geçsinn okuyamam şimdi çok meşgulümmm birini tekrardan tebrik etmem lazımmmm
mervemmmmm hami$immmm:1hug::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sositosositosositosositosositososito
ŞenizŞeniz:lepi:
:ecrin_bebek:
gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile2
kız uğramamak değil geçen hafta net yoktu ptesi gündüz yazmıştım ya sabah yoktu diye 6 gibi bi gitti pazar geldiiii yoksa çarş ya kadar evdeydim bennnnnnn bu arada biz iyiyiz teyzesiiiiiii bu akşam kontrolümüz var daha da iyi olacaz inşallahhhhhhh:1hug:Myhope ayşecim hoşgeldin cnm nasıl alperenin iyi mi fazla uğrayamıyorsun gezmelerden..Badegülde hamile ayşecim 2 hamişimiz var mervecim ve badegülcüm önümüzü açtılar bizde gelcez arkalarından inşallah.
Sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamişlik
hoşbulduk canımmmmma.s.myhope ayşe hoşgeldin.
bizde iyiyizzzzz:lepi:mrb ayşe nasılsın ben iyiyim
:1hug: canımmm sağolasınııı kız ben dün yazmadım unuttum kaydirigubbakcemile3
sorma az önce arkadaş aradı kahve içmeye çağırdı akşama zaten ona gidecektik yani ben kaçarrrr yarına kadar yokummkaydirigubbakcemile3adaaaaaaş hoşgeldin, bu da ayrıbi kaçak zaten gezmekten buraya vakit bulamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?