biz gidemedik...yollar çok kötüymüş...güvenemedik kendimize kuzeyle yola çıkmaya..iyide oldu..hava çok soğuk izmirde bile...bu hafta evdeyiz...haftaya inşallah...tabi o da kısmet...
iyi yapmışsın adaşım aklım sende kalmıştı gitmemen ii olmuş.
kız sinemmmmmmm naptın kocanı yollamadın dimi?
benim kız iice cadı oldu kendi başına kalmıo:)) kucak istio evde gezdiriom bide uyurken sallanmak istio kim alıştırdı die sormayın kendi kendine çıkardı resmen ay bu zamane bebeleri cidden fena oluyomuş:))))
Merhaba kızlar
Mervecim gelmişin sonunda.Bebeğin cadılık yapıyormuş kız banada az kaldı heyecanım artıyo iyice
Nicol mervecim gitmemekle iyi etmişin kuzey hasta falan olurdu boşver hava ılınsın gidersiniz.
Sinem sen nasılsın
Sehercim istanbulda kar altında koca göbekle zor yürüyorum eşim sağolsun iyice tutuyo düşmeyeyeim diye. Ama işe gelirken korka korka geliyorum hala birini bulmadılar zaten bu gidişle burda doğurcam
selammmm hatunlar.......Biz geldik..... Artık daha sık burada olacağım inşallahh.. ağrım sızım olmadığı sürece.. En sonunda evdeyim :))) Büroyu taşıdık sonunda.. Geçmişe çok bakamadım ama inşallahh hepiniz iyisinizdir.. Ayulin gelmiş gitmiş umarım iyidir.. Kız teyzem Nisa nasıl ? Merve2 iyi yapmışsın havalar çok soğuk otur evinde :))) Selen koltuktan düşmüş geçmiş olsun.. Sinem hala olmuşsun gözün aydın..Bende 3.kez hala oldum :))) Bir kızımız daha oldu..Darısı tüm hamilelere.... topikte sıra Asiyede sanırım. sonra sıra bizlere gelecek. ve inşallahhh umudunu yitirmeyen arkadaşlarım en kısa zamanda bebekleriniz karnınızda yerini alır... eeee neler var neler yok bakalım
emelcim iyi olmana sevindim cnm evet şimdilik sıra bende şubat 5 te kontrolum var sonrasında her hafta gidecekmişim öle dedi doktor hayırlısı bakalım cnm darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah kız dua edin bi avazda kurtulayım
Sehercim selen düşmüş geçmiş olsun korkmuşundur baya ama bebekler düşe kalka büyürmüş sıkma canını inşallah bi daha düşmez seloş hanım
Hoşbulduk Asiyecim.. Hadi inşallahh dediğin gibi tek avazda kavuşursun kızına.. ben bayağı öndesin benden.. hala çalışıyor olman kötü gerçi.. ben doktordan azar işittim artık çıkmak yasak bana :))
amanınn teyzem ikizlerin anası gelmiş:))) oh iyi yaptın kız taşımakla büroyu zor bu havalarda git gel iyi valla napalım bütün hayat nisa oldu :) şekerli kızlar cadı oluyomuş gülşenin kulağı çınlasın:))
senin nealem şekerine bakıldı mı bidaha?
asiş valla ya hele o son günler hiç geçmio sanki hiç gelmicek gibi gelio ama bak karnımdan çıktıda 1aylık oluverdi bile. kızlar ya biz haftaya taşıncaz o yüzden net bağlanıncaya kadar cepten haberleşicez artık
taze anne nısacık çektırıyo desene sanada ben dedım bu bebeler değişik bebe
valla sağolun asiş emelcim bayakorktum ama şükür bişi olmadı durmuyokı yerınde anacım napım
asişim sıra sende sağlıcakla inşallah alıcan yavrunu kucağına
sorma kız yatağa yatırıom vıyak vıyak ağlıo ama nası dersin biyerine bişi oldu sora kucağıma alıyorum evi gezdiriyorum bakınıyo resmen evin içinde :)))
Sağol mervem teyzem :)))Maşallah valla zaman ne çabuk geçiyor Nisa 1 aylık oldu bile..Darısı başımıza bakalım.. evet havalar soğumadan büro işin hallettik ... Şekerime tekrar bakılmadı. 32. haftada bakılacak. Şubat 12 gibi randevu alacacağım zaten. o zaman yapar sanırım. birkaç gündür diyete uymuyorum gerçi.. ama napayım diyet vermediki dikkat et dedi :)))) Senın kaç çıkmıştı merve sonuçlar. ben internetten baktım ona göre değerlendirirsem şeker var :))) Ama doktorum sınırdasın diyor..
Bu arada sağol Sehercim inşallah bizlerde sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza...
Buı arada kızlar ben hastane çantamı hazırlamadım henüz.. bir söylesenize neler koyacağım unutmayım sonra.. gerçi bir kaç eksiğimiz var bu hafta sonu halledeceğiz onlarıda..
3.ay sonunda adaşım...benimkide yeni huy...ayakta sallanan çocuk sallanmak istemiyo..resmen göbek atıyo sallayonca..popoyu havaya kaldırıyo kasıyo kendini..artık sallamıyom..yanına yatıyom..eline ufak yastık..kafasını ona gömerek uyuyo...manyakbenim oğlum yaaa...