İnatla bir gün ANNE olacağım !

benim kız doğuruoo gibi sesler çıkarıyo uyurkenkaydirigubbakcemile3

kız teyzem hazırla artıkın çanta içinde internette liste var ben onu yazdımdı bi kağıda ordan tek tek üstünü çizerek koydumdu çantaya tek tavsiyem sana anne külotlarından al sezeryanda göbek üstüne çekiosun en rahatı o oluo.

şeker ise benim ilki 174 çıkmıştı diğerini yaptıramadım 2 kanda kaldımdı doktor banada sınırda demişti 180 li bişiydi biri sanırım ama genede diyet verdi.sorada evde yaptığım tahlile göre arada diyete rağmen yüksek çıkınca insülin olduk ama bence boşuna oldum son bi hafta noldu bak insülinsiz hatta diyetsiz herşey normal çıktı çok yanarım o insülin olduğum günlere bebem kilo alamadı beslenemedi

valla emelcim hastane çantasına ne konur bilemedim şimdi..zira benim bebe erken geldiği için hazır değildi...ne bulduysak koyduyduk..eksikler de vardı..ama şimdi pek bilemedim..sırayla aklım başımda koymayınca :)))

Selam canım... Valla ikiz diye diye yaptım haklsısın :))))Senın kuzey kocaman olmuş maşallahhh.. darısı başıma inşallahh...... valla etrafımdaki herkes bana acıma duygusu içinde.. nasıl bakacaksın ikiz bebeğe deyip duruyorlar..Kendim kaşındım ne yapalım, başa gelen çekilir :))))))))))))))))

valla 3 ay bılemedın 6 ay hadı olmadı 9 ay en son 1 yaşa kadar yolu var :)))))))))))))))))))
emelcım kendıne sezeryan olucaksan 1 gecelık mutlaka havlu ıslak mendıl pıjama takımı terlık patık çorapemzırme sutyenı aklet ve sabahlık kırmızı kurdele
bebişlere 2 ser takım battanıye bez pamuk nazarboncuğu valla aklıma gelmıyo unuttum sanırsam :)
canım bu havada erken değilmi taşınma çok soğuk canım ya nısayı hasta etme

emel sana bişi derdim şimdi amann demiyim sen anlaaaa:)))))))))))))))))

yok kız ev aldık çok şükür kiradan kurtulcaz kızlar benimki mıkırdanıyo viyaklamadan mememi dayayım ağzına:)))

muhabbette güzeldi beee bırakıp gidesim gelmio biraz daha dursa mı

adaşım inş 1ayı gitti kaldı 2 ay desene.ya cidden öle bebeler yönetio ne istiolarsa onu yapıorz sallamayı bırakmanız ii olmuş allah tarafından cnm zor ya çünkü

banada arkadaş otomatik sallanan beşik verdi inş ona alışırda ayakta sallamak zor çünkü

kuzey koca dana oldu teyzesi..darısı seninkilere olsun...allah sağlık versin hepsi olur..sen ne güzel bi çırpıda çıkarcan..biz 2.ciye daha hamile kalcaz..doğurcaz...ooooo göZüm yemedi valla bayanssulusmile

evet çok zor olcakta ev sahibi kiraya vermiş evi en geç 5ine kadar çıkın diyomuş ben olmazsa biraz annemde kalcam ev ısınıncaya kadar.

ben emzirme sütyeni veya fanilesi hiç kullanamadım emel.
bide tavsiyem bebene minik şeyler al bizimkine kıyafetler daha yeni olmaya başladı:)))

Demekki bende şeker felan yok :)))))))))))) Doktorumuz Prof o bilmeyecekte ben mi bileceğim:))) neyse şubatta tekrarlayınca ne çıkacak bakalım.. hayırlısı olsun...
Yaa internette baktım bir ara abartanlarda var.. Yok oje koyun, yok ruj koyun kendinizi iyi hissedersiniz felan diyenler var... Doğumdan sonra sahneye çıkmayacağım ki :))))))))))))))))) ama şu anne külodunu yazayım unutmadan..peki bebeklere hastane çıkışı 2 şer tane koysam yeter mi sizce ?

ben çok bılırım sabaha kadar ayakta saaldığımı sallanan beşik selenede aldık ama kesmedı hatunu ılla ayaklarda sallanıp uyucak
yeter emelcim valla o makyaj yapanları aklım almıyo benım bı arkadaşta fön çektı gıtı doğuma çıkıncada makyaj yaptı

kuzey koca dana oldu teyzesi..darısı seninkilere olsun...allah sağlık versin hepsi olur..sen ne güzel bi çırpıda çıkarcan..biz 2.ciye daha hamile kalcaz..doğurcaz...ooooo göZüm yemedi valla bayanssulusmile

kesinlikle katılıyorum nasılsa uğraşcan ha birle ha ikiyle hiç farketmez uykusuz kalcan en azından iki beben olcak kız aynen katılıyorum adaşıma

böylesi daha zor hayatım...sallayınca 5 dk da uyuyodu..şimdi kendi kendine dalmasın abekliyom...yarım saatte anca uyudu sabah...

yeni eviniz hayırlı olsun adaşş...allah elemsiz kedersiz nisanurla birlikte huzurlu günler nasip etsin içinde....

emelcim 2 takım yeter bence..ve adaşımın dediği gibi ufak şeylerde al bi iki takım..benimkide erken doğduğu için aldığımız herşeyin içinde dönüyodu...gidip prematüre bodyleri almıştık..vay be nerden nereye...şimdi 9 kilo nerdeyse danacık...

seher listendekileri not aldım.. pamuk felan unutmuştum :)) sağol canım aklına gelenleri yazarsın yine..
Mervecim o zaman kolay gelsin sana ev taşıma işi için ..Bari annenlere yakın biryerlerden tut evi..
Merve2 ben üçüncüyü düşünüyorum sen neden erken pes ettin :))))))))) Kızıma bir kız kardeş mutlaka istiyorum ::)) Ama tüp değil normal yoldan deneyeceğim.. Allah kısmet ederse bir kızım daha olsun diyorum.. ama yarın birgün vazgeçermiyim bilmiyorum :)))

dünürrr...gelemedim yaaa...evde tıkıldık kaldık gene..bu aralar benim gelenler geldi gene...adamdan çıkarıyom hırsımı..geçen hafta 2 gün iyiysek 2 gün nanemollaydık...yemiyo diye kuzeyede bağırdım bi kaç kez..sonra sarılıp sarılıp özür diledim..el kadar bebe ne anlıcaksa özürü..o bağırmamı anlıyo sade...kuzum dikip gözünü bakıyo...çok fena oluyom o zaman..kendimi affedemiyorum..ama elimde değil...bazen çok bunalıyorum..tek başına çok zoooorrr...ama genede ıYıKı DOĞURMUŞUM...

yeter emelcim valla o makyaj yapanları aklım almıyo benım bı arkadaşta fön çektı gıtı doğuma çıkıncada makyaj yaptı

o da abartmış gerçekten.. zaten öyle saçmalıklarla işim olmaz..ağrım sızım olmasın bebeklerim sağlıklı olsun yeter..

kesinlikle katılıyorum nasılsa uğraşcan ha birle ha ikiyle hiç farketmez uykusuz kalcan en azından iki beben olcak kız aynen katılıyorum adaşıma

bende öyle düşünüyorum ama bir yönden de korkmuyor değilim gerçekten.. allahım sabrınıda gücünüde verecektir inşallah...

bende kat kat giydiririm, büyükmüş gibi dururlar :))) Prematüre hiçbirşey almadım gerçekten..doğsunlarda hayırlısı ile büyük felan idare edecez napalım

seher nereye kaçtın canım selen nasıl
emel sen bebeklerine isim düşündün mü canım ne koyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…