Selam canım... Valla ikiz diye diye yaptım haklsısın :))))Senın kuzey kocaman olmuş maşallahhh.. darısı başıma inşallahh...... valla etrafımdaki herkes bana acıma duygusu içinde.. nasıl bakacaksın ikiz bebeğe deyip duruyorlar..Kendim kaşındım ne yapalım, başa gelen çekilir :))))))))))))))))
kuzey koca dana oldu teyzesi..darısı seninkilere olsun...allah sağlık versin hepsi olur..sen ne güzel bi çırpıda çıkarcan..biz 2.ciye daha hamile kalcaz..doğurcaz...ooooo göZüm yemedi valla bayanssulusmile
emel sana bişi derdim şimdi amann demiyim sen anlaaaa:)))))))))))))))))
yok kız ev aldık çok şükür kiradan kurtulcaz kızlar benimki mıkırdanıyo viyaklamadan mememi dayayım ağzına:)))
muhabbette güzeldi beee bırakıp gidesim gelmio biraz daha dursa mı
adaşım inş 1ayı gitti kaldı 2 ay desene.ya cidden öle bebeler yönetio ne istiolarsa onu yapıorz sallamayı bırakmanız ii olmuş allah tarafından cnm zor ya çünkü
banada arkadaş otomatik sallanan beşik verdi inş ona alışırda ayakta sallamak zor çünkü
yeter emelcim valla o makyaj yapanları aklım almıyo benım bı arkadaşta fön çektı gıtı doğuma çıkıncada makyaj yaptı
kesinlikle katılıyorum nasılsa uğraşcan ha birle ha ikiyle hiç farketmez uykusuz kalcan en azından iki beben olcak kız aynen katılıyorum adaşıma
emelcim 2 takım yeter bence..ve adaşımın dediği gibi ufak şeylerde al bi iki takım..benimkide erken doğduğu için aldığımız herşeyin içinde dönüyodu...gidip prematüre bodyleri almıştık..vay be nerden nereye...şimdi 9 kilo nerdeyse danacık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?