İnatla bir gün ANNE olacağım !

burdayım kız bulmuşum kalabalığı kaçarmıyıiyi selen zıplıyo karsımda saat 2 yı beklıyoruz uyuma faslı başlıcak pardon sallama :))
valla dunur gelseydın ne ıyı olurdu bende 2 haftadır evden pek çıkmıyorum kısmetse perşembe anneme gıdıcem cuma dönucem balı bı gece kalayım kr topu oynucam burası denız kenarı olunca kar utumuyo
senı çok iyi anlıyom dünür bazen oluyo hele buyusun bırazda ınatlar ıyıce başlasın sen o zaman gör bende bazen kızıyorum ıııııııııı dıye hatun bana kızıyo ıhhhhhhhhhhhhhh dıye

hoşgeldin sinemcim... nasılsın? tabi ben geldim şenlendi topik :))))) kolaymı 3 kişi olarak geldim :))))))))) canım isimlerimiz hazır son ana kadar değişmezse tabi... Tuncer Alp ve Mehtap Naz...

ısimleri ile yaşasınlar emelcim
Mervecim yeni evin hayırlı uğurlu olsun inşallah kızın güle oynaya büyüsün evinde cnm

sağol asiyecim... darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip olsun inşallahhh..bu arada kızlar Gülsüm ve Çetrefil Ayşe ne alemde.. Ayşe ile konuşmuştum gerçi bir ara ama Gülsüm ne yaptı haberiniz varmı ? Bu arada Beyza doğum yaptımı.. bilmediğim neler var söyleseniz iyi olur :)

beyza beeğini kaybettı emel aysee ve emelde ıyıler buraya gırmıyolar ama msnde görüyorum

ayyyy maşallahhh yerim ben bu Kuzey i :)))) Gözlerde mavi... Sana benziyor oğlun Merve cim...

Yapma yaa Beyze için çok üzüldüm.. Allah sabır versin. inanın hatırlamıyorum,kaç aylıktı beyzanın bebeği...

allah sabır versin...kızlar bende kaçayım biraz, hazır ağrım sızım yokken yemek yapayım akşama..daha sonra uğrayabilirsem gelirim.. hepinize kolay gelsin...

saolun teyzeleri...şimdi çorbasınıda yedi..büyücek benim tontik paşam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…