İnatla bir gün ANNE olacağım !

bende kuzeyle ilgileneyim biraz..kedi gibi miyavlamaya başladı...

slm kızlar müdürüm aradı çıkmak zorunda kaldım canlarım kaçırdım sizlerle sohbeti adlarıyla sağlıklı yaşasın meleklerim emelim kib
kızlar iyi akşamlar öpüldünüz canlarım

günaydın kızlar nasılsınız hava buz gibi sizlerin oralar daha soğuktur meleği olan anneler dikkat edin meleklerinizee

sinemcim burasıda çok soğuk ÜST ÜSTE GıYMEKTEN FENALIK GELDı BıDE HAMıLEYıM SONUÇTA KOCAMANAN OLUYORUM

günaydın...
gece kuzeye en son yatarken saat yarım gibi mama vermiştim...sabah bi uyandımki 7.30...aslında zaten 6 dan önce vermiyorum mama ama hiç uyanmamama çok şaşırdım...hiç uyanmadan 7 saat uyumuşum..nasıl iyi geldi anlatamam...

offffffff offffffffffffff bende ıstıyom o uykudan artık sabah 7 de ayaktaydım gece 50 kere kalktım

yok valla dunur akşam saat 1 de bı başlıyo mıkırdanmaya mıkır mıkır sabah 7 yada en gec 8 de ayakta bıde

allah kolaylık versin dünür...zor valla...benim kuzu uyandı..bi bakiim..

günaydın güzel hatunlar :)
akşam gelince kimse olmuyo, gündüz geldi ben de
kim var kim yok, nasılsınız?

hoşgeldin canım..neden daha sık gelmiyosun..kimseler uğramaz oldu zaten...

aylincim hoşgeldin cnm kızım iyi nasıl olsun elleriyle içerisi nasıl onu yokluyo ittiriyo cnm sabırsızlanıyo sanırım ben gibi. Sen ne yapıyosun cnm bende arada bakabiliyorum hala çalıştığım için iş yetiştiriyorum ne yapim

seheeerrrrr...yettim geliyorum...ahhh keşke aynı ilde yaşasaydık...

keşke dünür valla yarın mısafır gelıcekmiiş bi yandan kek yaptım arnavut böreği apıcam akşama kaldı durmuyo sağolsun kekın ustune pudıngını yapıp dökucem yanına kısır off işim çok

adaşım kaçlık mama veriyosun bende bazı geceler yatmadan mama veriyorum ki biraz daha uzun uyusun diye ama en fazla 2 saat :)))

seherim darısı başına yarabbimmmmm bende inşallah nisacık büyüyünce görürüm o günleri..

ya benimkide uyanık olduğu sürede vıyaklıo:)) sebep nedir sizce gazdan diye düşünüyorum?

aylin canım arkadaşımmm hoşgeldin nasılsın ?daha sık gel bizde fırsat buldukça geliyoruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…