benim adaşta gelmişşşş hem adaş hem meslektaş:))
he valla...hem adaş hem meslektaş...hem de HAMİŞŞŞ....
canlarım benim yaaaa, ben yavastan gideyim, gider ayak kocişle de kavga ettimööleden sonra dersi yoktu hastanede bulusalım dedi, annesine gitmiş, daha dün aksam ordaydık, ne var gelip beni işten alsaydı, arıyo açmıyom telefonları, zaten gerginim ağlıycam insan böyle zamanlar annesini kardeşini özlüyo valla. kızlar gurbette olmak çok zor yakın olanlar kıymet bilsinler valla.
hepiniize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, evden haber veririm. hoşçakalın
tırsık muhabiriniz cetrefilli iyi günler diler
bu arada kızlar bizde izmire gitmiştik ya kocişimin tayin işi için kura çekildi dün ve bize nazilli çıktı çok sevindik çok mutlu olduk rabbim herkese hayırlısını versin herkese hayırlı işler nasip etsin kimseyi işsiz bırakmasın canlarım allahımıza şükürler olsun
canlarım benim yaaaa, ben yavastan gideyim, gider ayak kocişle de kavga ettimööleden sonra dersi yoktu hastanede bulusalım dedi, annesine gitmiş, daha dün aksam ordaydık, ne var gelip beni işten alsaydı, arıyo açmıyom telefonları, zaten gerginim ağlıycam insan böyle zamanlar annesini kardeşini özlüyo valla. kızlar gurbette olmak çok zor yakın olanlar kıymet bilsinler valla.
hepiniize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, evden haber veririm. hoşçakalın
gerçekten mervecim ya aynen rüyandaki gibi oldu habire ateş ölçtüm baktım 37 düşmedi test silik hadi bakalım buayda rüyalarını bekliyoruzz kaydirigubbakcemile3
İnşallah nicole mervecim bakalım doktoru akşam arayacağım
beyzacım sen nasılsın canım...ne var ne yok?
beyza sen ne zaman test yapmayı düşünüyon
pazar günü yaparım heralde canım tabi o zamana kadar gelmezse benim kırmızılar
tamam allahım sende güzel haber verirsin inşallah.sonrada ben vereyim güzel haberi inşallah.:Saruboceq::Saruboceq: kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?