İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar badegül de hamişmiş...çok sevindim canım allah kucağına da almayı nasip etsin...2. hamiş kim deyip duruyom ben de dünden beri :))) mervecim topik uğurlu geldi valla....ama benim rüyam nasıl çıktı...aynısı valla...test yapıyosun çıkmıyo çöpe atıyon sonra ben alıp bakıyom belirsiz çizgi var...bi de ateşin düşmüyodu...ay darısı burdaki herkesin başına olsun..aylinin dediği gibi herkes yüklensin bebişini :))) taze hamişim...adaşım...nasıl geçti dün gece...hala inanamıyo insan dimi?
raziyecim senin de kocişinin iş hayırlı uğurlu olsun canım...allah daim etsin...çok sevindim...
selen...minik kuzu...ay topaç bu beee....ne keyfine düşkün baksana..gelmemesinden belli...allah analı babalı büyütsün...uzun ömürlü olsun inşallah...
ayşe2cim..sen de hayırlısıyla çektir filmini de hemen hamiş kal...öyle çok kalan var ardından...inşallah rabbim duysun sesimizi...meryem suresini de unutmaa...
asiyecim inşallah sen de yüklüsündür canım...rabbim hayırlısını versin..bakalım dr ne diyecek?
sinemcim sen de hemen leke geldi diye ümidini kırma...bekle bakalım...
nevgül sen de beklemedesin dimi..hadi rabbim göndersin meleğini inşallah...
emel yiğite çoook geçmiş olsun hayatım...şimdi iyi di mi?benim için ye onu...
rahel emelim..seni de çok özledim...sen nasılsın...
ayşecim bu ne yoğunluk...alpereni yorma emi....o da seni yormasın ama....
kızlar unuttuklarım varsa affola....yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmiş aramıza....

canlarım benim yaaaa, ben yavastan gideyim, gider ayak kocişle de kavga ettim ööleden sonra dersi yoktu hastanede bulusalım dedi, annesine gitmiş, daha dün aksam ordaydık, ne var gelip beni işten alsaydı, arıyo açmıyom telefonları, zaten gerginim ağlıycam insan böyle zamanlar annesini kardeşini özlüyo valla. kızlar gurbette olmak çok zor yakın olanlar kıymet bilsinler valla.

hepiniize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, evden haber veririm. hoşçakalın

tırsık muhabiriniz cetrefilli iyi günler diler

canım allah yardımcın olsun olur öyle zamanlarda kocişinde napcağını şaşırmıştır diyelimm okur falan sonra yasaklar kk yı sana allah korusun hepimizin kocaları iyiiiiii

ayşecim Allah kolaylık versin canım üzme kendini haberlerini bekliyoruz biz seni çok seviyoruz sevgili muhabirimiz....:))))

sinemcim hakkında hayırlısı olsun canım hiç üzülme bu ay olmazsa bidahaki ay olur sevinçlerimiz hep sürer inş

canım hayırlı uğurlu olsun inş tayininiz

canımmm kendini hiç kasma rahat olmaya çalış inş çabuk geçecek

gerçekten mervecim ya aynen rüyandaki gibi oldu habire ateş ölçtüm baktım 37 düşmedi test silik hadi bakalım buayda rüyalarını bekliyoruzz kaydirigubbakcemile3

istihareye yatıcam artık...valla hiç görmezdim öyle rüya aslında...allah gösterdi herhal...

evet canım gurbetlik zor yaşayan bilir...döndüğümden beri daha kendime gelemedim...halbuki pek dokunmazdı..anneliğin kıymetini mi anladım nedir..

İnşallah nicole mervecim bakalım doktoru akşam arayacağım

hadi canım hayırlı güzel haberler getir bize...

ayşem hoşgelmiş güle güle gitsin
mervem (nikolüm) hoşgeldin nasılsın bakim ana oğul yok mu daha isim bebişin
sağolasın beyzam sen de ne var ne yok bakalım

valla raziyecim daha düşünüyoruz ama büyük ihtimalle EGE olacak...

kızlar benim kırmızılar iyice sökmeye başladı c.tesi günü gelen leke neydi anlayamadım neyse allahtan kistim falan yokta adet oluyorum yaaaa geçen ay ilaç içtim diye az gelmişti adetim hatta hiç gelmedi gibi ama şimdi geliyoooo valla geldiğine sevindim kızlar adetimin 14. günü gidecem dr. çatlayıp çatlamadığına baktırmak için çünkü şimdiye kadar hiç bir dr. yumurtan çatlamış demedi belki çatlamıyodur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…