geçmiş olsun mervecim ya bu arada mart anneleri doğum yapmaya başlamış 2 kişi doğum yapmış bebekleri kuvözdeymiş Allah yardımcıları olsun heyecanlandım yahu
cidden mi sağol valla ya öle bi ağlıoki içim gidio sanki canı yanıyo gibi ağlıo bende gazdan diye düşünüyorum bakalım bekliyorum geçer diyebi de kızlar bu bebişler ilk aylarında hiçbi problemleri yoksa bile bolca ağlıyolar.. problemi olmadığından eminseniz, sıkmayın canınızı,o ağlamalar ciğerlerinin gelişmesini sağlıyomuş.. :)
tamam cnm benim çok yakın hali değil ama en yakın halini ekleyeyim cnmmerviş geçmiş olsun canım meleğinin son halini koysana görelim canım yaa
sağol teyzecimmm inş seninkilerin olmasın gaz sorunu oyy yerim ben onlarıselammm kızlar biz geldik..oooo kaynamış az da olsa topik :)))
Sinem inşallah hamilesindir canım.. Ben inanırım öyle şeylere ..
Teyzem inşallah en kısa zamanda geçer Nisanın gaz sorunu.. Ben kontrole 15 Ocakta gittim en son ondan sonra gitmedim ama bu kasılma dediğim olaylar devam ederse hafta ortası gideceğim..
Merve2 teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için umarım ters birşey olmaz korkuyorum öyle kasılma olunca..Bu arada dualarımız ablan ve yiğenin için canım..
Asiye maşallah kızına kocaman olmuş :)) Sanada maşallah hala çalışıyorsun ne güzel
Aylin, Feyza, Seher sizler nasılsınız...
bizim aralık annelerindede olmuştu eylülde doğan bebekler yaşıyo şimdi ama zor tabi rabbim yaşatmasın kimseyegeçmiş olsun mervecim ya bu arada mart anneleri doğum yapmaya başlamış 2 kişi doğum yapmış bebekleri kuvözdeymiş Allah yardımcıları olsun heyecanlandım yahu
aylincim dr. lar rahmin eğri olamsının bir sakıncası yok diyolar ama nedense hamile kalamıyorum ilk gebeliğimdede kadının birine g,tm,şt,m öbür ay hamiş kalmıştım ama tam çakamamiş kadın sanırım oldu ama gelişmedi bebek hayırlısı olsun ben kalırsam gelin sizide götürürüm opuyorumnanaktan
miniş kızım
cidden mi sağol valla ya öle bi ağlıoki içim gidio sanki canı yanıyo gibi ağlıo bende gazdan diye düşünüyorum bakalım bekliyorum geçer diye
mervecim maşallah çok tatlısevesim geldi çok severim ben kız çoçuklarını gerçi evlat evlattır ama illa insanın gönlünde yatarya bir aslan...:asigim:
günaydın inatcı hatunlar....
Maşallahhhh Nisa'cığıma....Kız teyzem neresi zayıf bunun :))) Yerim ben onun o yanaklarını...
Merve2 geçmiş olsun...Kısa zamanda geçer öksürüğün inşallahhh...
Sinem inşallahh güzel haberlerini bekliyoruz.. Hakkında hayırlısı olsun canım..
Feyzacım da sabah gelmiş gitmiş.. eeee bugün cmt tabi kimseyi bulamam..
hepinize iyi hafta sonları.........
ben onun o totoş yanaklarını yiyim mi adaşş...minik prenses...allahımçok tatlı oluyolar bu melekler yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?