İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben geçmişi okuyana kadar kaçmışlar yahu
Sinemcim inşallah kadının dedikleri doğrudur da hamiş kalırsın ama kadının bilmesi de bu şekilde ilginç yani
Emelcim biz bi tane taşırken zorlanıypruz sen ve sinem 2 tane taşıyorsunuz Allah yardımcınız olsun cnm benim zor valla onlarda daralıyordur orda

kendime adaçayı ıhlamur zencefil karanfil tarçın kaynattım..umarım öksürüğüme iyi gelir... herkes kaçmış gene...

geçmiş olsun mervecim ya bu arada mart anneleri doğum yapmaya başlamış 2 kişi doğum yapmış bebekleri kuvözdeymiş Allah yardımcıları olsun heyecanlandım yahu

geçmiş olsun mervecim ya bu arada mart anneleri doğum yapmaya başlamış 2 kişi doğum yapmış bebekleri kuvözdeymiş Allah yardımcıları olsun heyecanlandım yahu

canım bende ağustos annesiydim ama kuzey erkenden yola çıkınca temmuz annesi oluverdim...inşallah asya gelmez erkenden..akıllı olsun dursun içerde..ekmek elden su gölden..dışarda neler var bilseler hayatta çıkmazlar o sıcacık yerden...

iyi akşamlar kılzar ancak gelebildim
iyi tatiller öpüldünüz canlarım inş. hamişimdir ama yinede inanmak gelmiyo içimden allahım hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin tüm isteyenlere
asişim evet kadının bilmesi benide şaşırttı

aylincim dr. lar rahmin eğri olamsının bir sakıncası yok diyolar ama nedense hamile kalamıyorum ilk gebeliğimdede kadının birine g,tm,şt,m öbür ay hamiş kalmıştım ama tam çakamamiş kadın sanırım oldu ama gelişmedi bebek hayırlısı olsun ben kalırsam gelin sizide götürürüm opuyorumnanaktan

bi de kızlar bu bebişler ilk aylarında hiçbi problemleri yoksa bile bolca ağlıyolar.. problemi olmadığından eminseniz, sıkmayın canınızı,o ağlamalar ciğerlerinin gelişmesini sağlıyomuş.. :)
cidden mi sağol valla ya öle bi ağlıoki içim gidio sanki canı yanıyo gibi ağlıo bende gazdan diye düşünüyorum bakalım bekliyorum geçer diye
merviş geçmiş olsun canım meleğinin son halini koysana görelim canım yaa
tamam cnm benim çok yakın hali değil ama en yakın halini ekleyeyim cnm

sağol teyzecimmm inş seninkilerin olmasın gaz sorunu oyy yerim ben onları
bizim aralık annelerindede olmuştu eylülde doğan bebekler yaşıyo şimdi ama zor tabi rabbim yaşatmasın kimseye

kız inanmıyorummm ne kadınmış şaştım kaldım haaa sempatiksalakcinni

mervecim maşallah çok tatlı sevesim geldi çok severim ben kız çoçuklarını gerçi evlat evlattır ama illa insanın gönlünde yatarya bir aslan...:asigim:

günaydın inatcı hatunlar....
Maşallahhhh Nisa'cığıma....Kız teyzem neresi zayıf bunun :))) Yerim ben onun o yanaklarını...
Merve2 geçmiş olsun...Kısa zamanda geçer öksürüğün inşallahhh...
Sinem inşallahh güzel haberlerini bekliyoruz.. Hakkında hayırlısı olsun canım..
Feyzacım da sabah gelmiş gitmiş.. eeee bugün cmt tabi kimseyi bulamam..
hepinize iyi hafta sonları.........

ben geldim ama kimse yok
cidden mi sağol valla ya öle bi ağlıoki içim gidio sanki canı yanıyo gibi ağlıo bende gazdan diye düşünüyorum bakalım bekliyorum geçer diye

gaz da olabilir tabi,ilk aylar bağırsakları tam olarak gelişmiş olmadığından gaz sancısı da çok çeker bazı bebişler. ama sebepsiz ağlamaları da çok oluyo ilk aylar, sen rahat olmaya çalış, senin rahatlığın ona da yansıycaktır inşallah.. tabi aşırı rahatlıktan ilgisizlikten bahsetmiyorum biliyosun

saolun kızlar..valla gece bi öksürük tutuyo çok fena...dün gece 2de bi uyandı 4 e kadar anca uyudu..tam uyucak bi öksürüyom uyanıyo..kaçıyom odadan ama olmuyoki her seferinde..sabah bıraktım babasıyla geldim kanapede yattım...

mervecim maşallah çok tatlı sevesim geldi çok severim ben kız çoçuklarını gerçi evlat evlattır ama illa insanın gönlünde yatarya bir aslan...:asigim:

ben onun o totoş yanaklarını yiyim mi adaşş...minik prenses...allahımçok tatlı oluyolar bu melekler yaaa....

allah razı olsun canlarım kız teyzem ben eski kiloma geri döndüm hatunu beslicem diye devamlı memedeyiizz aradada mama veriyorum cidden zayıf bebeler çabuk büyüyomuş hiç korkma emel zayıf doğcaklar diye hemencik toparlıyo koca yanak oluokaydirigubbakcemile3

evet mervecim zayıf bebekler daha çabuk toparlanıyor kilolularda zayıflıyor
merve2 sen en iyisi bi muttet kocanla paşanı uyut başka yerde yat istersen inşallah atlatırsın
emelcim ugradım baktım hafta sonu kimse yok gelmezde dedim bir daha girmedim..
aylincim sen nasılsun keyfin nasıl...

dunur gecmiş olsun canım nasıl oldun
mervecım mınığıne kocaman maşallah

inatla hamile olan topiğin hatunları geçiyodum uğradım herkes iyidir umarım. aranızda henüz hamile kalamayan birkaç güzel anne adayı kaldı sanırım onlara da bol şanslar. ben iyiyim uzun zamandır yoktum son dönemde tüp bebek topiklerindeyim. şimdilik bir gelişme yok önümüzdeki günlerde tekrar deneyeceğiz inşallah. arayandan da aramayandan da allah razı olsun. kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…