İnatla bir gün ANNE olacağım !

şebnem canımnasılsın..adını gördüm çok sevindim...inşallah herşey gönlünce olur..msn e bakıyorum açtıkça ama hep kapalısın...meraktaydım..arada gel de bi haber ver kendinden...biz aynıyız hep...kuzey kocaman oldu bile...
ben de biraz daha iyiyim...babamız bizi gezmeye çıkardı bugün..hava çok güzeldi...oğluşumun koca ayaklarına eski ayakkabıları olmadığından yeni ayakkabılar aldık...yaa insan kendini tutamıyo mağazaya girdiğinde...ama bu sefer frenledim..yazık hemen büyüyolar...neyseki ablamın 2.oğlan geliyo..eskiler ona gitcek...inşallah sağlıkla doğsun da...ıNŞALLAH...

iyi olmana sevindim merve2 paşanın ayakkabaları hayırlı olsungüle güle giysin evet ya insan dayanamıyor ben hamileligimde 3 ay zor sabretmiştim
şebnemcim hoşgeldin canım sen niye gittin ya gelsene özledik seni...

saol feyzacım...seninde paşan olsun ona cici ayakkabılar al inşallah...yada minik bi prenses...allah hayırlı olanı gönlündekini versin...inan dualarım hep sizlerle...

iyiyim dünür sen nasılsın...seloş cadılık yapıyomu gene...benimki kucak kuşu oldu...

misafirlerim vardı gitti şimdi...kuzeyi de babası uyuttu...bende anca mutfağı topladım...ne zaman uyanır acep..bugün kusulmadık bi yer bırakmadı zaten...kalkınca muhallebi yapayım..içi boşaldı çocuğun...

yok feyzacım..onun hep yaptığı bişey..yediğini kusmasa şaşarım zaten...ama bazen fazla oluyo bugünkü gibi..yoksa keyfi yerinde kuduruğun...

günaydın kızlarr nasılsınız canlarım ben iyiyim
merviş göremedim miniğinin fotosono (
seher merviş feyza esra aylin nasılsınız kızlar yaseminde uğramaz oldu topiğimizee
şebooo nasılsın canım seni o topiklerde görüyodumarada takip ediyorum seniii :1ninca:
allah hepimize sağlık mutluluk ve huzur versin kızlarr
öpüldünüz kocaman yeni bir ay ve haftanın başııı
inş. bol bol hamiş haberi alırız buay

bende geldim..anca valla..hafta sonu ev dandini oluyo..sil süpür topla...şimdi uyanır nerdeyse kuzucuk..bi bakiim dedim ama kimseler yok...

mervecim sehercim sinemcim hepinize yolunuzda başarılar. kuzey selen büyüyolar maşallah. sinemcim sen de inatla hamile kalmaya çalışıyosun allah yardım etsin. bende iyiyim son dönemde kk ya girer oldum ama sizinde bildiğiniz gibi tüp bebekle haşır neşir olduğum için genelde ara ara oraya gidip takılıyorum. sizleri de biliyorum takip ediyorum ama. merve doğurdu sinem doğurdu pınar doğurdu emelin az kaldı. o da sağlıkla ikizlerini doğuracak inşallah. gülsüm hamileymiş galiba çok sevindim. ayşeyle de konuşuyoruz. çok gelmiyorum ama napcan işte biz hala umutla hamile kalmanın doğurmanın yollarını aradığımız için size çok uğrayamıyorum ama sizi unutmadım arada gelmeye çalışıyorum çoook öpüldünüz

slm kızlar uzun bir aradan sonra geldim işte pc bozuktu allahım doğuranların bebişlerine sağlık sıhat versin hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin umudu devam edenlerinde allah bir an önce muradıne erdirsin nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…