İnatla bir gün ANNE olacağım !

aslımmm asiş nasılsınız canlarım
şebbooo unutma bizi canım biz hep burdayız rabbim tüm isteyenkere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin yoksun bırakmasın annelik duygusundan

aslı gelmiş..mehmetcan kocaman olmuştur...
saol şebocum..allah senin de inşallah gönlünün muradını versin...kalbini evlat sevgisiyle nurlandırsın...
sinem bi sen varsın koca topikte tüm gün...

merhaba sinemcim iyiyiz ancak girebildim topiğe net gidiyo tam giriyorum kapanıyo sinemcim 4 gün mü kaldı adetine şimdi geri sayım yapalım ben yarın giremeyebilrim yerime birini aldılar yarın gelecek işleri devredip artık gelmeyeceğim ama devredene kadar işteyim maalesef

oh nihayet asiye..evde dinlen azcık yaa...kızınla son zamanların tadını çıkar...

günaydın kızlar asiş lekelenmem var sanırım adet olacam hayırlısı olsun artık kızlar yaaa
asiş oh artık evinde rahat rahat geçirirsin hamişliği meleğini dinlenerek beklersin
mervişler esra feyza yasemin ayşe seher nasılsınız

ay kılzar nerdesiniz canlarım yaaa
kimse uğramamış mı seher asiş merviş sizler gelirdiniz en azından

sinemim nasılsın canım hayırlısı gulum hakkında dıyelım canım
size guzel bı haberım var selen yururyo akşam anıden başladı tek tuk adım atıyodu ama şimdi baya gezıyo zilli

hoşgeldin aslıcım nasılsın oglun kocaman olmuştur resmini koyda bakalım
şebnemcim bizi yanlız bırakma gel lütfen bizlerde ugraşıyoruz burda bebegimiz için
sehercim maşallah ne mutlu sana yazın koşar yürür düşer ne güzel yaaa.
sinemcim hayırlısı olsun inşallah marta gelir ozaman bebegin daha kırmızlar gözükmedi dimi...
ben dün kaynanamdaydım misafirleri gelicekmiş beni çagırdı eşiminde dogum günüydü akşamda dogum gününü kutladık.. kaynanamda bi kadın giderken gününmü geçti kaçgün beklemedemisin falan filan biraz canım sıkıldı artık kaynanam ne dediyse ben gelmeden allahtan 11 kişinin içinde söylemedi çıldırırdım herhalde...

meleğeeemmmm beyaz meleğeeeemm:) naber..ah bu büyükler yaaa boşver sen kimseye bakma..eşinede hayırlı seneler mutlu mesut beraber sizinle olsun ......

bakmamaya çalışıyorsun ama insan ister istemez kafası takılıyor sinemcim
teşekkür ederim bitanem sen nasılsın bebeklerin nasıl buraya gelmiyorsun dimi

selammm kızlar...
şebom gelmiş gitmiş yakalayamadım... Canım umarım herşey yolundadır. Demek tüp bebek denemesi var tekrar. çok sevindim inan Allahım yardımcın olsun. mutlu haberler alalım senden...
Sinem tam kırmızı kartı görmeden umudunu kesme.. bakarsın son dakika golü atarsın inşallahhhh...
ıkizdaşım sinem daha doğurmadın mı :))))))))) Şaka şaka henüz erken..doktor kontrolün nasıl geçti ne dedi doktor...
Asiye hadi gözün aydın işi bırakıyormuşsun.. artık evde dinlen.. yoksa senın kızda muhasebeci olacak bak.:))) Ben tavsiye etmiyorum :))))
Teyzem Mervem sen nasılsın.. Tombiş Nisa nasıl... ikinizide kocaman öpüyorum..
Merve2 cim sen nasıl oldun geçtimi biraz öksürük... Tosun paşa nasıl :)))
Seher gözün aydın senın cadi yürümeye başlamış.. maşallahhh ...
Feyzacım sen bakma millete sadece can sıkarlar. Kafana takmaya değmez inan bana...
Aslı da gelmiş gitmiş..Umarım oğlunda sen de çok iyisinizdir..
unuttuğum kim varsa affetsin..

kızlar selamlar ben hemencik kaçıcam yarın taşınıyoruz haber vermek istedim gelişmelerden beni haberdar edin annemde kalcam bisüre ozaman nete girebilirim ama evdeki gibi olmaz tabi cepten haberleşiriz hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah

Kolay gelsin mervecim
Emelcim inşallah istiyorum izne ayrılmayı ama bakalım ne zaman olcak
ınşallah herkes iyidir ancak girdim sağolsun bizim bilgisayarcı bilgisayarı yapacağına bozdu zor çalışıyo ya sürekli kopuyo netim

slm kızlar daha sökmedi kırmızılar ama alarm veriyoo akıntının rengi bir koyu laşıyo bi normal geliyo perş. kadar belli olur kızlar feyzam takma canım banada çok diyolar valla 1000 kişinin içinde de olsam istiyorum ama istemekle olmuyo tarat bakalım 1 tırnağını yaratabiliyomusun diyorum susuyolar
ben hayırlısını hayırlı vakitte ve sağlıkla istiyorum mevlam herkese böyle versin
minik selen yüroyooo maşallah canım işin daha zor şimdi daha rahat karıştırı ortalığı allah kolaylık versin canım bende 10 aylıkken yürümüşüm
ikiz anaları nasılsınız kontroller nasıl geçiyoo emel adaşım
merviş annenemi taşınıyosun canım 2 kişiyle bakması daha kolay olur iyisini yapmışsın aman gelmemezlik etme canım topiğee
asiş sen nasılsın canım

selen yürüyo demek...vay benim gelin pek hamarat çıktı anası gibi...benimki tembel teneke...anca daha dönüyo yattığı yerde...
adaşş demek taşınıyosun yeni evine..hayırlı olsun cancazım...allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah...
feyza hayatım sen o cahil insanları takıp kendini strese sokma..bak beben gelmez sonra..sen rahat ol..bir kere veren rabbim 2.ciyede verir inşallah...onun kerametine aklımız ermez bizim..ne zaman derse o zaman gelecek...
ikizlerin anaları..tutun tutabildiğiniz kadar kuzuları içerde...dışarda işiniz zor anacım..biz birini zor zaptediyoz..allah kolaylığını verir inşallah...
sinemcim daha tam gelmeden kırmızılar umudu kesmek yok...ama gelirse de rabbimden herşey...o vereceği zamanı bilir canım...
asiyecim sen ve asya iyidir umarım...hadi artık eve sen..yeter bunca çalıştığın...
kuzey akşam yine 4-5 kez kustu..4 kere kaka yaptı...saat 1 i geçiyodu uyuduğunda..ne oldu acaba...fazlamı yedirdim anlayamadım...hep aynı şeyler farklı da yemedi ama...neyse bugün iyi şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…