selammm kızlar...
şebom gelmiş gitmiş yakalayamadım... Canım umarım herşey yolundadır. Demek tüp bebek denemesi var tekrar. çok sevindim inan Allahım yardımcın olsun. mutlu haberler alalım senden...
Sinem tam kırmızı kartı görmeden umudunu kesme.. bakarsın son dakika golü atarsın inşallahhhh...
İkizdaşım sinem daha doğurmadın mı :))))))))) Şaka şaka henüz erken..doktor kontrolün nasıl geçti ne dedi doktor...
Asiye hadi gözün aydın işi bırakıyormuşsun.. artık evde dinlen.. yoksa senın kızda muhasebeci olacak bak.:))) Ben tavsiye etmiyorum :))))
Teyzem Mervem sen nasılsın.. Tombiş Nisa nasıl... ikinizide kocaman öpüyorum..
Merve2 cim sen nasıl oldun geçtimi biraz öksürük... Tosun paşa nasıl :)))
Seher gözün aydın senın cadi yürümeye başlamış.. maşallahhh ...
Feyzacım sen bakma millete sadece can sıkarlar. Kafana takmaya değmez inan bana...
Aslı da gelmiş gitmiş..Umarım oğlunda sen de çok iyisinizdir..
unuttuğum kim varsa affetsin..
kızlar selamlar ben hemencik kaçıcam yarın taşınıyoruz haber vermek istedim gelişmelerden beni haberdar edin annemde kalcam bisüre ozaman nete girebilirim ama evdeki gibi olmaz tabi cepten haberleşiriz hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah
slm kızlar daha sökmedi kırmızılar ama alarm veriyoo akıntının rengi bir koyu laşıyo bi normal geliyo perş. kadar belli olur kızlar feyzam takma canım banada çok diyolar valla 1000 kişinin içinde de olsam istiyorum ama istemekle olmuyo tarat bakalım 1 tırnağını yaratabiliyomusun diyorum susuyolar
ben hayırlısını hayırlı vakitte ve sağlıkla istiyorum mevlam herkese böyle versin
minik selen yüroyooo maşallah canım işin daha zor şimdi daha rahat karıştırı ortalığı allah kolaylık versin canım bende 10 aylıkken yürümüşüm
ikiz anaları nasılsınız kontroller nasıl geçiyoo emel adaşım
merviş annenemi taşınıyosun canım 2 kişiyle bakması daha kolay olur iyisini yapmışsın aman gelmemezlik etme canım topiğee
asiş sen nasılsın canım
selen yürüyo demek...vay benim gelin pek hamarat çıktı anası gibi...benimki tembel teneke...anca daha dönüyo yattığı yerde...
adaşş demek taşınıyosun yeni evine..hayırlı olsun cancazım...allah huzurla oturmayı nasip etsin inşallah...
feyza hayatım sen o cahil insanları takıp kendini strese sokma..bak beben gelmez sonra..sen rahat ol..bir kere veren rabbim 2.ciyede verir inşallah...onun kerametine aklımız ermez bizim..ne zaman derse o zaman gelecek...
ikizlerin anaları..tutun tutabildiğiniz kadar kuzuları içerde...dışarda işiniz zor anacım..biz birini zor zaptediyoz..allah kolaylığını verir inşallah...
sinemcim daha tam gelmeden kırmızılar umudu kesmek yok...ama gelirse de rabbimden herşey...o vereceği zamanı bilir canım...
asiyecim sen ve asya iyidir umarım...hadi artık eve sen..yeter bunca çalıştığın...
kuzey akşam yine 4-5 kez kustu..4 kere kaka yaptı...saat 1 i geçiyodu uyuduğunda..ne oldu acaba...fazlamı yedirdim anlayamadım...hep aynı şeyler farklı da yemedi ama...neyse bugün iyi şükür...
noldu hayrola nıye arıyo başın benımkıde zorla uyudu bı gırem bakam dedım nete bu aralar keçiler tepemde sanırım mutsuzum valla ne bılem anlamıyorum kendımı
saolun kızlar öğrendim ve hemen sizinle paylaşmak istedim allahım isteyen herkese nasip etsin ben doğal yolla umudumu kesmişken geldi rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
perşembe günü sonuçlarımı alınca yazarım size canlarım inşallah herşey yolunda gider
saolun kızlar öğrendim ve hemen sizinle paylaşmak istedim allahım isteyen herkese nasip etsin ben doğal yolla umudumu kesmişken geldi rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
perşembe günü sonuçlarımı alınca yazarım size canlarım inşallah herşey yolunda gider
inşallah gizemcim allahım gönlünün muradını versin....
günaydın kızlar maşallah canlarım yaa topiğimiz hamiş vermeye başladı sonunda çok sevindim razişim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua et bizlerede canım allah hayırlısını nasip etsin hadi kızlar başlayalım artık hamiş vermeye şubat ayında patlasın artık önce gülsüm sonra raziş ay sırada kim var acaba
ben adet olacam kızlar lekem geliyo hala öbür aya artık kısmet inatçıyızzz inztçııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?