İnatla bir gün ANNE olacağım !

emelcim öylede insan bir yerde tıkanıp kalıyor canım benim güçlü olamay çalışsanda bir yerde kopuyorsun allaha havale ediyorum başka diyecek bir şey yok..

mervecim hayırlı olsun evin gülegüle oturun inşallah ohh valla rahat et biraz annende çokta alışma sonra zor geliropuyorumnanaktan

bende bu kız tarat yazmış allah allah dedim kaydirigubbakcemile3
evet canım ben eskiden olsun diyordum sürekli erken dogum yapınca şimdi hayırlı ve saglıkla kucagıma alayım beklerim diyorum düşüncelerim degişti..

takmamaya çalışıyorum merve2 ama napayım takılıyorum işte güzelim evet aklımız ermez allahım hayırlısını versin herkeze
geçmiş olsun güzelim valla bilmiyorum normeldir herhalde havalardan olmuştur belki...
aman canım paşamız iyi olsun...sen nasılsın..

asiyecim gözün aydın yerine bulmuşlar sonunda birini inşallah sende son günleri rahat geçirirsin..
asyamız nasıl yerinde duruyormu hareketlimi yoksa.?

selam kızlar sizleri çok ihmal ettiğimi biliyorum beni bağışlayın ama gündüzleri kursta olduğum için akşamlarıda sizler olmadığınız için giremiyorum ama bugün girdim çünkü sizlere güzel bir haberim bugün öğrendim ve sizinle paylaşmak istedim canlarım hamileyimmmmmmmmmm hcg 400 çıktı perşembe bir daha bakılacak dua edin değerim ikiye katlasın sizleri çok seviyorum

razişim gözün aydın canım inşallah değerlerin dahada artarzemuszemusopuyorumnanaktan
feyzacım kımseyı takma canım allahımın ıznıyle olucak sızlerınde mıllettın lafına bakmayın
sinemcim az kaldı kuzulara desene dursunlar çeride durabildikleri kadar
sinemmım hayırlısı canım adet tam olmadan umutsuzluk yok
dünür nasılsın napan

aaaaaaaaaaayyyyyyyy çok sevindim raziyecim...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayatım..rabbim yüzüne güldü...çok mutlu oldum yaa..bak başımın ağrısı geçiverdi...mevlam ne büyüksün...allahım nolur isteyen herkese bu mutluluğu yaşat...dualarım seninle canım..inşallah değerin ikiye katlanacak...bizi haberdar et...tekrar tebrikler canım...

aman ne ediim...başım çatlıcak sanki..kuduruk anca uyudu...sen napıon..

noldu hayrola nıye arıyo başın benımkıde zorla uyudu bı gırem bakam dedım nete bu aralar keçiler tepemde sanırım mutsuzum valla ne bılem anlamıyorum kendımı

saolun kızlar öğrendim ve hemen sizinle paylaşmak istedim allahım isteyen herkese nasip etsin ben doğal yolla umudumu kesmişken geldi rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah
perşembe günü sonuçlarımı alınca yazarım size canlarım inşallah herşey yolunda gider

noldu hayrola nıye arıyo başın benımkıde zorla uyudu bı gırem bakam dedım nete bu aralar keçiler tepemde sanırım mutsuzum valla ne bılem anlamıyorum kendımı

al benden de o kadar...canım sıkkın...niye olduğunu bilmiyom..sanırım annemleri özledim..hep aynı geçiyo günler...yalnızlıktan bunaldım...

canım benim...sevincini bizle paylaşman çok mutlu etti beni...allahım ne büyük dimi...o istemeden yaprak kıpırdamıyo...rabbim rahat bi gebelik kolay bi doğum ve sağlıklı bi kuzucuk nasip eylesin hayatım...

ben yatıyorum..başım daha da delirmeden....ooooofff...haydin hayırlı geceler...

iyi geceeler dunurcum
razişim çok sevındım canım allah hayırlısıyla tamamınada erdırsın ınşallah

tebrik ederim.inşallah çok güzel sonuçlarla gelirsiniz.Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah......

bu güzel haberleri duydukçça çok mutlu oluyorum.umutlarım kat kat artıyor.çalışmalara başlamak için 1 ayım kaldı..inşallah bende burdan o güzel kelimeleri yazabilirim...Anne oluyorumm,bebeğim çok sağlıklı ve şu anda kucağımda...Mevlam neylerse güzel eyler...

raziyecim gözün aydın canım allahım sorunsuz hamilelik ve sonunda mutlulukla kucagına almayı nasip etsin çok güzel haber yaaa. küçüçük keseyide görürsün inşallah... güzel haberler verirsin...

amaninnnnn oğluşu uyuttum yatmadan bir kk turu atayım dedimm razişimmmmm canımm çok sevindimm inşallah perşembe o değerler ikiye katlanır Allahım hayırlısıyla kucağına almayı sağlıcakla büyütmeyi de nasip eder inşallahhhh çok güzel bir haber bu yaa Allahım tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahhhhh:CüvCüv:
:teytey::teytey:sositosositosositososito:sm_cool::lepi::1hug:a.s.
inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrr öpüldünüz canlarımmmŞenizŞeniz

günaydın kızlar maşallah canlarım yaa topiğimiz hamiş vermeye başladı sonunda çok sevindim razişim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua et bizlerede canım allah hayırlısını nasip etsin hadi kızlar başlayalım artık hamiş vermeye şubat ayında patlasın artık önce gülsüm sonra raziş ay sırada kim var acaba
ben adet olacam kızlar lekem geliyo hala öbür aya artık kısmet inatçıyızzz inztçııı

günaydın herkese

razişim hayırlı olsun canım çok sevindimmm..allah sonuna kadar sağlıklı huzurlu devam ettirsin ..mutlu güzel bi hamilelik geçir inşallah....

emoş kontrolümü sormuşsun ..iyiydi çok şükür kilo alıyo bıcırlarımda kızım hep minik kalıyo yahu..oğlum biraz sıkıştırıyomuş...oğlumun kilosu güzel kızımında öyle ama dr biraz daha minik bi bebek diyo..olsun sağlıkla gelsinler inşallah ben onları şişmanlatırım:) kontrollerim 10 günde bire indi..böyle işte...

bu arada seloş iyice ilerletmiş yürüme işini maşallah kızımıza..abla oldu artık iyice..

şebo burdaymış ama kaçırmışım

inşallah darısı başınıza canım benim..hayırlısıyla sıraya girin inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…