İnatla bir gün ANNE olacağım !

nasılsınız kızlar seloş kucağımda şu an yırttırıyo bılgısayarı dövuyo
sinemcim hadi sabır azkaldı bebelerın gelmesıne
sınemım olsun vazgecmek yok önunuzde örnek çok olucak allahın ıznıyle
dünür başın noldu gecmedımı
emelcim sende dkkat et kendıne
asyem yok daha
mervecım taşınma telaşında ne zordur şimdi bide kar yağdı

iyiyiz sehercim sen nasılsın selencim sıkılmış sanırım anlıyor tabi onu bırakıpta bize geldigini...
sinemcim olsun hayırlısyla bir dahaki ay olur bende merak ettim sıra kimde gözükmeyenler gelip haber verdigine göre sen ve ben degiliz ayşe yasemin esra şebnem 4ünden bir olabilir zaten hamile kalamayanlar sayılı sanırım ...

sinemcim ikizlerini iyi besle bakalım az kaldı olsun zayıf bebekler daha çabuk toparlanıyor sen sagsalim kurtulda kucagına al annenmi gelicek yanına

assiye yeni gelene iş ögretiyordur birde bil. problem vardı onun..
mervecim taşınma işi ne alemde aman sen nisamıza kendine dikkat et..
merve2 kuzey nasıl oldu devam ediyormu kusmalar ..

benimkide uyudu...başım geçti..tamol içtim akşam...gece gene nöbet vardı...1 de bi uyandı aramıza aldım..uyudu dedim yatırdım yatağına gene fırıl fırıl dönüyo yatakta..aldım aramıza saat 2 oldu bu arada..sonra ben bi ara uyumuşum...bi uyandım o da uyumuş saat 4 tü...nolcak bu uyanmalar yaa..benim kuzum mışıl mışıl uyurdu oysa..dişten sanırım..şimdide uyumamak için diretti..halbuki gözleri kapanıyo...

dünür sen nasılsın...ben sanki biraz daha hafifim...kafam rahat gibi..günüm günüme uymuyo ya neyse...

diş çıkartıyorsa muhtemelen ondan olabilir mervecim başınını agrısı geçmiş iyi hadi uykusuzluk baş agrısı yapıyor ondan başın agrıyabilir bende minoset içiyorum başım agrıyınca...

kuzeyde başladı desene huy değiştirmeye en zoru uyanmalar uykusuzluk
valla aynıyım canım bı değişiklik yok bu ara ben bunalım takılıyom herhalde hayırlısı

slm kızlarr nasılsınız canlarım
ben iyiyim hayırlısı olsun bakalım kız feyza bizdemi girmeyelim topiğe ne yapalım belki hamiş olarak döneriz yasemin ve senden umutluyum ben bu ay hayırlısı olsun bakalım
beyza da hamiş haberiyle döner inş. bayağıdır oda uğramaz oldu
seher merviş feyza afiyet olsun ben yemeğimi yedim geldim

evet ya beyzayıı unuttum ben pardon ..
girmiyelim bari sinemcim bide bu teknigi deniyelim bari.. kaydirigubbakcemile3
hayırlısı ben umutlu degilim daha çalışmalara yeni başlıyacagım
afiyet olsun canım yarasın

valla bılmıyorum canım bu aralar kecilerim tepemde gene hiç bişi yapmak istemıyorum çabuk sinirleniyorum mutsuzum bişiden memnun olmuyorum hayırlısı bakalım gelmiş iyi saatte olsunlarım dıyorum

umutsuzluk yok...bakın raziyeye....doğal yoldan olması olağan bile değildi ama rabbim ol dedimi hiçbişey önüne geçemez...sırayla hepiniz meleklerinizi kucaklarınıza alacaksınız inşallah...
dünür ben en geç 2 haftaya ordayım inşallah..o zaman bol bol konuşup dertleşiriz...sana gelmeyi çok istiyom ama bu soğukta çok zor..sen annene gelirsen görüşürüz...yazın annemler kumlada olursa zaten sık sık başını ağrıtırım...

feyzam hayırlısı olsun canım çalış sen gerini allaha bırak canım temizlenimde o kadına gidecem yine temizlenip gel adet olursan demişti sert bir hareket yaptım geri döndü sanırım kadın yataktan kalkarken bile yavaş kalk dedi ama uykulu pek dikkat edemedim sanırım hayırlısı belki buay olacak ay kızlar bu ay olursa benimle aynı gün doğabilirrr yani akrep burcu olabilir hayırlısı hakkımızda mevladan isteğimiz
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

gel dunurcum beklerım sen gelde bana gelemezsen ben anneme gelırım o zamana kadar havada açar bakarsın aman kız ne baş ağrısı banada arkadaş olursun burda kımse yok zatenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…