feyzam hayırlısı olsun canım çalış sen gerini allaha bırak canım temizlenimde o kadına gidecem yine temizlenip gel adet olursan demişti sert bir hareket yaptım geri döndü sanırım kadın yataktan kalkarken bile yavaş kalk dedi ama uykulu pek dikkat edemedim sanırım hayırlısı belki buay olacak ay kızlar bu ay olursa benimle aynı gün doğabilirrr yani akrep burcu olabilir hayırlısı hakkımızda mevladan isteğimiz
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah..Allah gönlünüze göre versin.Zamanı Allah biliyor elimizden bişey gelmiyor.
gizemcim rabbim seninde gönlünün muradını versin inşallah...inat etmeye devam..
benimde hiç arkadaşım yok...bazen öyle oluyoki hafta boyunca sadece eşimi görüyom..yazık oda acıyo bana hafta sonu sizi gezdiriim diyo çıkarıyo dışarı..medeniyete çıkıyoz oğlumla...zincirlerimi kırmış gibi oluyom :)))
olun canım yaz içinii dök sıkmassın bızı m erak etme
slm gizem senin ne sorunun var canım neden meleğini kaybettin
allahım evlat acısı göstermesin kimselere
gecmis olsun gizem..ben de bugun aldigim ucuncu negatif sonucundan sonra yikildim ama kalbinin sesini duyup da ayrilmak daha zor tabi bunu dusununce yine sukrettim..sen de et..mutlaka bi nedeni vardi ve hayirlisi buydu..hemen diger gelicek bebisini dusun..ya da daha kotusunu dusun benim gibi..eline alip kaybetseydin nasil atlaticaktin..unut simdi olumsuzluklari..aminn.
ben 1 ay önce 2.5 aylık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.tabi ondan öncesindede bir çok sağlık sorunum çıktı ve hamile kalınca çok sevinmiştim ve 3 kez bebeğimi gördüm ultrasonla kalbi atıyordu.Ama hayırlısı böyleymiş ve meleğimden ayrıldım.hala atlatmış değilim.
gecmis olsun gizem..ben de bugun aldigim ucuncu negatif sonucundan sonra yikildim ama kalbinin sesini duyup da ayrilmak daha zor tabi bunu dusununce yine sukrettim..sen de et..mutlaka bi nedeni vardi ve hayirlisi buydu..hemen diger gelicek bebisini dusun..ya da daha kotusunu dusun benim gibi..eline alip kaybetseydin nasil atlaticaktin..unut simdi olumsuzluklari..
aminn.
ben 1 ay önce 2.5 aylık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.tabi ondan öncesindede bir çok sağlık sorunum çıktı ve hamile kalınca çok sevinmiştim ve 3 kez bebeğimi gördüm ultrasonla kalbi atıyordu.Ama hayırlısı böyleymiş ve meleğimden ayrıldım.hala atlatmış değilim.
bu arada topigin güzel hatunları hepinize selam. ayşem seni görüyorum altta bir tek. umarım iyisindir. oğluşunda iyidir çok öptüm ikinizi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?