İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet umut kesilmez razişin de umut yoktu ama allahım yeterki ol desin allah hayırlı zamanda sağlşıklı hayırlı evlat versin hepimizee
kolay gelsin feyzaaa

benimde hiç arkadaşım yok...bazen öyle oluyoki hafta boyunca sadece eşimi görüyom..yazık oda acıyo bana hafta sonu sizi gezdiriim diyo çıkarıyo dışarı..medeniyete çıkıyoz oğlumla...zincirlerimi kırmış gibi oluyom :)))

Amin inşallah..Allah gönlünüze göre versin.Zamanı Allah biliyor elimizden bişey gelmiyor.

inşallah meleğini en kısa zamanda kavusursun canım allah ısteyen herkese nasip etsın

bende hiç dışarı çıkmak istemiyorum. 1 ay önce bebeğimi kaybettiğim günden beri yalnız kalmak istiyorumm.sadece internete giriyorum.burda sizlerle konuşuyorum.çünkü burda beni anlayan çok insan var.benimle aynı sorunları yaşayanlar anlıyor sadece beni..arkadaşım dostum dediğim insanlar bile sadece ilk gün aradılar beni.ilk gün herkes arıyor sadece merhaba dedğin insanlar bile.sonrasında nerdeler....asıl benim şimdi onlara ihtiyacım var..ya çok yazdım galiba kusura bakmayın çok dertliyim ve üzgünüm.....(

slm gizem senin ne sorunun var canım neden meleğini kaybettin
allahım evlat acısı göstermesin kimselere

slm gizem senin ne sorunun var canım neden meleğini kaybettin
allahım evlat acısı göstermesin kimselere

aminn.
ben 1 ay önce 2.5 aylık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.tabi ondan öncesindede bir çok sağlık sorunum çıktı ve hamile kalınca çok sevinmiştim ve 3 kez bebeğimi gördüm ultrasonla kalbi atıyordu.Ama hayırlısı böyleymiş ve meleğimden ayrıldım.hala atlatmış değilim.

gecmis olsun gizem..ben de bugun aldigim ucuncu negatif sonucundan sonra yikildim ama kalbinin sesini duyup da ayrilmak daha zor tabi bunu dusununce yine sukrettim..sen de et..mutlaka bi nedeni vardi ve hayirlisi buydu..hemen diger gelicek bebisini dusun..ya da daha kotusunu dusun benim gibi..eline alip kaybetseydin nasil atlaticaktin..unut simdi olumsuzluklari..

evet zaten daha kötüsünü düşünmeseydim dahada kötü olurdum.şükürler olsun..Allah herşeyin en iyisini verir.ama insanız işte üzülmemek elde değil..

raziş canım ne kadar sevindim anlatamam allah senden razı olsun. inşallah kucağına almayı da kısmet etsin güzel allahım. çooook sevindim gözünüz aydın canım benim

bu arada topigin güzel hatunları hepinize selam. ayşem seni görüyorum altta bir tek. umarım iyisindir. oğluşunda iyidir çok öptüm ikinizi de.

canımm aynını bende yaşadım ilk bebeğimi aynı nedenle 2.5 aylıkken kürtajla aldırdım ama bana göre yine de şanslı sayılırsın sen burdaki arkadaşlarım bilir ben onun ardından kızımı azramı kaybettim 10.5 aylıkken ve dün onun doğum günüydü Allahıma şükrediyorum ki oğlum yanımda o olmazsa dayanamazdım yokluğuna vee hepsi içinde tedavi gördüm iğnelerden delik deşik oldum ama Allahın mucizesi tedaviye ara verdiğimde geliverdi oğluşumm inşallah Rabbim tüm isteyenlere de nasip eder fazla bekletmeden kucaklarını doldurur dün hem razişimin hemde esranın-oda bir ara yazmıştı buraya-hamile haberini aldım çokkk sevindim inşallah sizlerinde müjdeli haberlerinizle sevinecez en kısa zamandaa:1hug:

bu arada topigin güzel hatunları hepinize selam. ayşem seni görüyorum altta bir tek. umarım iyisindir. oğluşunda iyidir çok öptüm ikinizi de.

şebbomm şükür kavuşturana fazla giremiyorum denk gelemiyoruz bir türlü nasılsın canımm biz çok iyiyiz teyzesii bizde seni öpüyoruzzzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…