canımm aynını bende yaşadım ilk bebeğimi aynı nedenle 2.5 aylıkken kürtajla aldırdım ama bana göre yine de şanslı sayılırsın sen burdaki arkadaşlarım bilir ben onun ardından kızımı azramı kaybettim 10.5 aylıkken ve dün onun doğum günüydü Allahıma şükrediyorum ki oğlum yanımda o olmazsa dayanamazdım yokluğuna vee hepsi içinde tedavi gördüm iğnelerden delik deşik oldum ama Allahın mucizesi tedaviye ara verdiğimde geliverdi oğluşumm inşallah Rabbim tüm isteyenlere de nasip eder fazla bekletmeden kucaklarını doldurur dün hem razişimin hemde esranın-oda bir ara yazmıştı buraya-hamile haberini aldım çokkk sevindim inşallah sizlerinde müjdeli haberlerinizle sevinecez en kısa zamandaa:1hug:
gizem bende 10 haftalık kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum canım allah hayırlısını nasip etsin herzaman
test falan yapıldımı kan pıhtılaşması falan olmasın canım
çokkk iyiyiz canımm oğluş kucakta zor yazdırıyor kerata durmuyo yerindeee bide seloşum gibi yürümeye başlarsa yandıkk vallaaşebooo nasılsın canım ben geldim gitmişsiniz yaaa ayşe sen nasılsın canım
canım hepimiz arada umutsuzluğa düştük bunalıma girdik ama çabuk toparlandık Allaha sığındık ve burda arkadaşlarımızdan aldığımız destekle tekrar yeşerttik umutları nasip eden Allah zamanını da O biliyor sabır acı ama meyvesi tatlı derler ya çok doğru benim sabrım meyvesini verdi inşallah Rabbim isteyen herkeze de nasip edecek bu tatlı meyveyiiii
slm kk nın güzelleri uzun bi aradan sonra yazayım artık dedim :)) beni unutmamışsınız
ama inanın içimden hiçbirşey yapmak gelmedi uzun zamandır 2 hafta önce işe başladım eski iş yerime yanlız masama başka birini aldıkları için yeni masam biraz göz önünde o yüzden fazla giremiycem ama hepiniz aklımdasınız
bu arada şuan bebek düşünmüyorum arkadaşım yaza evlenicek onunla beraber yapıcaz :)) tabi kısmet herşeyin hayırlısı veren de alan da Allah
güzel haberlerinizi duyup mutlu oluyorum takip ediyorum yani sizi aklımdasınız hep
bebişlerimizin resimlerine bakıyorum maşaAllah hepsi çok tattlı hemende büyüyüp kocaman olmuşlar benim yerine anneleri kokulu kokulu öpsün onları
yeni hamile kalan güzel arkadaşlarım sizlere de sağlıklı bi şekilde bebeklerinizi doğurmayı nasip etsin rabbim
benim gibi beklemede olanlar da acele etmesinler...
emin olun ki minik kelebekler gelecekleri zamanı çok iyi biliyo
herşey gönlünüzce olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?