İnatla bir gün ANNE olacağım !

Derdi veren Allah sabrınıda veriyor.yaşadıklarınız gerçekten çok zor.bunları okuyunca benim yaşadıım hiç birşey değilmiş diyorum.Ama öyle anlar oluyorki hiç birşey düşünemiyor ve bunalıma giriyorum.Sonra kendime geliyor ve şükrediyorum.böyle böyle atlatacağım biliyorum.Sizlerin dualarınızla,sizlerin arkadaşlığıyla bu gunleride atlatıp güzel haberler vereceğim..
Allah oğlunuzla birlikte sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..

Son düzenleme:
canım hepimiz arada umutsuzluğa düştük bunalıma girdik ama çabuk toparlandık Allaha sığındık ve burda arkadaşlarımızdan aldığımız destekle tekrar yeşerttik umutları nasip eden Allah zamanını da O biliyor sabır acı ama meyvesi tatlı derler ya çok doğru benim sabrım meyvesini verdi inşallah Rabbim isteyen herkeze de nasip edecek bu tatlı meyveyiiii

gizem bende 10 haftalık kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum canım allah hayırlısını nasip etsin herzaman
test falan yapıldımı kan pıhtılaşması falan olmasın canım

gizem bende 10 haftalık kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum canım allah hayırlısını nasip etsin herzaman
test falan yapıldımı kan pıhtılaşması falan olmasın canım

pıhtılaşma testimi bilmiyorum ama doktorum bir kaç tane test yaptırdı.senden kaynaklanan bir durum yok dedi..Ayrıca patoloji sonucuda iyi.tamamen bebekle alakalı dedi.5 hamileden 1 inde rastlanıyor bu duruma dedi.ben 3 kez kalp atışlarını görmüştüm..herşey çok güzeldi en son 8+3 de gittiğimdede herşey çok normaldi.Ömrü okadarmış meleğimin Veren Allah alan Allah.Dua etmekten başka yapacağımız birşey yok..Allah herşeyin hayırlısını versin.bu hayırlı değildi sağlıklı değildi..

Son düzenleme:
şebooo nasılsın canım ben geldim gitmişsiniz yaaa ayşe sen nasılsın canım
çokkk iyiyiz canımm oğluş kucakta zor yazdırıyor kerata durmuyo yerindeee bide seloşum gibi yürümeye başlarsa yandıkk vallaa
sen nasılsın canımm:1hug:

evet..burdaki arkadaşların yaşadıkları acılar ve sonrasındaki mutluluklarını okuyunca umutlarım artıyor.beni anlayan birileriyle konuşmak çok iyi geliyor.hepinize çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:
slm kk nın güzelleri uzun bi aradan sonra yazayım artık dedim :)) beni unutmamışsınız

ama inanın içimden hiçbirşey yapmak gelmedi uzun zamandır 2 hafta önce işe başladım eski iş yerime yanlız masama başka birini aldıkları için yeni masam biraz göz önünde o yüzden fazla giremiycem ama hepiniz aklımdasınız

bu arada şuan bebek düşünmüyorum arkadaşım yaza evlenicek onunla beraber yapıcaz :)) tabi kısmet herşeyin hayırlısı veren de alan da Allah

güzel haberlerinizi duyup mutlu oluyorum takip ediyorum yani sizi aklımdasınız hep

bebişlerimizin resimlerine bakıyorum maşaAllah hepsi çok tattlı hemende büyüyüp kocaman olmuşlar benim yerine anneleri kokulu kokulu öpsün onları

yeni hamile kalan güzel arkadaşlarım sizlere de sağlıklı bi şekilde bebeklerinizi doğurmayı nasip etsin rabbim

benim gibi beklemede olanlar da acele etmesinler...

emin olun ki minik kelebekler gelecekleri zamanı çok iyi biliyo

herşey gönlünüzce olsun...

evet acele etmemek gerekiyor.zamanı gelince bir şekilde geliyorlar zaten..Allah herşeyin hayırlısını versin..

merhaba kızlar gelemedim kusura bakmayın sabahtan nette gene problem vardı bilgisayaraı değiştirecekler ama beni görür mü bilmem artık yerime de kardeşim başladı öğrenci kendisi haftada 2 günü boş bide bazen erken çıkıyo üniversitede onu yerime aldılar ama maşallahı var sohbet bile etmiyo benle iş delisi nefes aldırmıyo bana o yüzden de açılınca da giremedim kızlar

razişim hamileymiş Allah ım çok büyük sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin güzelim sana çok sevindim valla çok tebrik ederim cnm aman ne güzel haberler duyuyoruz bu ara hadi bakalım sırayla hepiniz hamiş olun inşallah

Beyzacım gelmiş gitmiş topla kendini tabiki beyzacım biz seni seviyoruz sende inatçısın biz gibi gücünü topla ve tekrar eski günlerine dön cnm Allah ım kısa zamanda verecektir bebişini üzme sakın kendini

Mervecim başın ağrımış geçmiş olsun
Ayşecim oğluşun alperenin hınzır olmuş durmuyormuş yandık bizim bebekler hem bizi zorladılar gelmek için hemde yoruyorlar demi

Sinemcim leken gelmiş inşallah olmazsın cnm benim sabırsızlıkla bekliyorum valla olmamanı

61esra nikli kısa süre yazdı buraya ama hatırlarsın belkii bayağıdır yoktu geçen gelmiş ama başka topiğe yazmış hamişim diye bende dün gece gördüm kaçırmadın yani nikolümm kuzeyim nasıl bu aradaa öpüyoruz ikinizide oğluşumlaaaaopuyorumnanaktan
asişim şikayet değildi benimki malum biz onlara kavuşmak için neler neler yaptıkk bir amuda kalkmadığımız kaldı-mervem onuda yapmıştı galibaaCADIARZUyanlış mı hatırlıyorum yoksaaaafisfisfis:roflol::roflol:-yani şimdi ne yapsalar haklarııı herşey onlar için değil mi zaten yoracaklar tabiiii
beyzamm unuturmuyuz seni hiçç merak etme bende kaçaklardayım bu aralar geliyorum kimse olmuyor gidiyorum oğluş ev eş derken günler geçiyorki siteye uğramamışımm ama hele bi unutsunlar beniiiiiiiilmaz:hatırlatmasını bilirim bennnklava:klava:bilmem anlatabildimmiiiii-tatlicadiarzu-
Allahtan maç var da pc bana kaldı inatçı annelerim ve anne adaylarımmm hepinizi öpüyoruz canlarımm eşim pcyi hatırlayana kadar gelin biraz sohbet edelimmyerimseniben

ben gelene kadar sen gitmişsin ayşem...pek hatırlayamadım o arkadaşı desem...ama yinede sevindim...inşallah sağlıkla alır bebesini kucağına...
yaa benim oğlan sapıttı bu aralar..uyku düzeni tamamen şaştı...hala uyanık yerde debeleniyo...hiç uyuma belirtiside yok...bu gecede nöbet var galiba...

beyzam nasılsın canım
allah gönlümüze göre versin fazla bekletmez meleklerimiz inş. istediğimiz zaman da gelirler

gunaydınlar kızlar bız anca teşrıf ettık kahvaltı evı toplama derken
sınemıım nasılsın canım

valla bende aynı dünür..uyandı benimki de sesi geliyo..cee deyip kaçmış gibi olcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…