İnatla bir gün ANNE olacağım !

beyza ,asiş ve gülsüm den güzel haberler alırız inş. hadi hatunlar geri sayım başladı

hadi ya hayırlısı canım hakkında busefer onuda takip etsinler cnm ama çatlıyordur mutlaka getirme aklına

inş beraber veririz güzel haberleri sen ne zaman yapıcaksın canım

inan bilmiyorum sanırım nezaman içimden yapmak gelirse.çok kararsızım.ama cumartesini atlatmayı düşünüyorum.çünkü hep cumartesi regl olurum ben.rabbim bebişlerimizi göndermiş olsun inşallah.

sinemcim bi bakıma insan seviniyo hamile değilsem olayım bari diyosun neyse inşallah diğer aya güzel haber verirsin bize geç olsun güç olmasın. Bakalım inşallah bizler iyi haber veririz.

canım benim hadi hayırlısı olsun önümüzdeki aya inş kendini sakın üzme tamam mı :teselli:

canım benim hadi hayırlısı olsun önümüzdeki aya inş kendini sakın üzme tamam mı :teselli:

yok ya ne üzecez kendimizi.sağlığımız yerinde olsun yeter.herşeyin bi vakti var.akşam haberlerde görmedinizmi 15 yıl sonra tüp bebekle hamile kalıyo kadın.ne olursa olsun allah ol dicekki olcek.hepinizi bölee:1hug: kucaklıyorum.

inşş herkes anneliği tadar.bende birbuçuk yıllık evliyim allahım ne olursan arkadaşlarıma ve banada taddır..

merhaba hanımlar..inşallah bır gun herkes tatsın annelıgı...
inşallah...

kızlar ben geldim, yarın sabah 8 30 da cekecekler hsgyi, ilac yazdı aksamdan onları kullanacakmısım, dedim anestezi verecekmisiniz, güldü adam halime hiç gerek yok, yeni bir sisitem var hiç hissetmeden olacak cok az agrılı dedi, bakcez artık ve 2 gün de istirahat yazdı, iyi olursam değmeyin keyfime fink atarım valla

canım çok sevindim inşallah hiç hissetmezsin.

bende geldim nabersiniz okuudum biraz geçmişi...kızlar isahlimde kesildi bulantım kusmamda umarım iyiye işarettir bunlar...asiyeciğim sende n naber akşam mı arayacaktın dr unu?nevgul sen test yapmadın mı hala?bak benim gögüslerimde çok ağrıdı 2 gün dokunamıyordum..

ohhh hadi iyisin canım benim bak korkulacak bişey yokmuş senin için 0 kilometre bi sistem de kurmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…