İnatla bir gün ANNE olacağım !

gunaydınlar kızlar bız anca teşrıf ettık kahvaltı evı toplama derken
sınemıım nasılsın canım

yat kalk dua et kız ahanda şimdi yudumluyom çayı 3 gündür düzen müzen kalmadı benimkinde ev toplamakmı nerdeee mutfağa adım attırmıyor hep yanında istiyor ya kapı açık dün görüyor beni çamaşır asacam bir ağlayış ki anlatamam sende seloşumu şikayet et bakalım oda aynını yapsında görürüz işi gücüüü:dilcikar:nikolüm aynısı senin içinde geçerliii oğluşum sizinkilere 5 basarrr dermişimmm(şimdide benim oğluş mu senin kızınmı daha yaramaz tartışmasına girermişizz onların yaramazlıklarına kurban olam Allahım buradaki herkeze benimki gibi afacanmı afacan kucaktan inmeyen iş yaptırmayan akşam eşi yemek sorunca oğlundan mutfağa mı girebildim ne yemeği dedirten bir evlat nasip etsin hayırlısıyla en kısa zamanda inşallahhhhh:Saruboceq:)

ayşee nasılsın canım bugün sayfa pek bir tenha bende başka topiklere göz atıyodum nevar ne yok diyee

ilahi ayşe biz onları aştık kızzzzzzzzzz artık paçamda yapışık gezıyoz:))))))))))))))

ilahi ayşe biz onları aştık kızzzzzzzzzz artık paçamda yapışık gezıyoz:))))))))))))))

hıh aşmışmışş ne yani yürüyünce daha mı rahatlayacaz ee sen tam tersini demiştin sankiiibilmiyorumkismile amann sağlıkları neşeleri yerinde olsunda gerisi hiççç önemli değilllgamyoncuiremsu

selam millet dün ben gitmiştim baya bir yogun olmuş burası allah muhabbetinizi artırsın örgümü bitirdim akşama vericem kayınpedere dün kaynanamla eşim konuşuyor neymiş bitmemmişmi daha atkı..
neyse şansıma bugunde kkimse yok

yok daha rahatlamıyonuz hatta sız onu n peşinde gezıonuz ama tek elınden tutunmu sen nereye o oraya gelıyo elektrık sup. ustune oturuy supurge yaparken gezdırıyonn bulaşık mak.,içine gıryo taak çıkarma yardımcı :))) daha marıfet cok yani
feyzacım gözün aydın bıtmış örgn

aminnnnnnnn.inşallah inşallah...

görümcem geldi bugün kızıyla..kuzeyi görmeye...gelemedim onun için..şimdi gittiler...kuzey de uyudu...kimseler kalmamış...

SLM KIZLAR FEYZAA BıTMıŞ ATKI ELıNE SAĞLIK CANIM
badegül merviş seher nasılsınız ben çıkıyorum görüşürüz kendinize meleklerinize iyi bakın
yarın görüşmek dileğiylee

yok feyzacım görümcem manisada oturuyo...izmire yarım saat mesafede...okullar tatil ya kaynanasına geldiler izmire...bize de uğradılar bugün...bu akşam dönüyolar...aaahh keşke burda otursaydı...çok severim kendilerini...allah var hiç bi kötülüğünü görmedim...benide çok severler...
dünürrr...benim oğlan hepten sapıttı..önceden sallıyodum son 1-2 aydır yanına yatıyodum uyuyodu..şimdi onuda istemiyo..yattıkmı çığlığı basıyo... okadar uykusu var demin uyumadı bi türlü...oturttum arabasına...mutfağı toplamaya başladım..su sesi tabak sesi...hooop uyumuş...uyumak istemiyo bi türlü...dün gece babası saat 1 de fenerbahçe marşıyla uyuttu sıpayı...

valla dedığım gıbı huy değiştiriyo bunlar anacım saatı saatıne uymuyo selende ölüyo uykudn ama uyumucam dıye dırenıyogecen 6 saat ayakata kaldı duşun

valla dedığım gıbı huy değiştiriyo bunlar anacım saatı saatıne uymuyo selende ölüyo uykudn ama uyumucam dıye dırenıyogecen 6 saat ayakata kaldı duşun

kuzey de dün gece 5 saate yaklaşıyodu...uykusuzluktan sapıttı iyice... kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…