İnatla bir gün ANNE olacağım !

aynen sekerım hasta olmasınlar sağlıkları yerınde olsun katlanıcaz herşeye

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim adetim 3. günündeyim pazara çalışmalara başlarım artık

hayırlı cumalar herkese kızlar...
sinemcim hayırlısı olsun hayatım...rabbim kullarını bu cuma saati boş çevirmesin..sizede güzel mi güzel nurtopu gibi bebeler nasip eylesin...

her kez kuzusunun marifetlerini yazmış ya kızlar 4 dişimiz çıktı daha 2tane daha geliyo diş çıkarmaya başladığından beri gece uykularımız yok her saat başı kalkıyor haliyle bende sersem gibiyim vasrmı sizde böyle br durum

allahım o ne bakış...yiyebilir miyim teyzesi olarak...allah bağışlasın kuzunu hayatım...

aslıcım bizde daha diş yok ama gece huzursuzluklar başladı...herhalde diş diyorum bende...mehmet paşaya kocaman maşallah...

ooooooooo haşgeldiniz hatunlarr...sıcak sumu soğuk sumu istersiniz...yoksam kırmızı halımı...

öncelikle razişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanılmaz mutluuuuuuu oldumm maşallahh rabbimize şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin meleğinin mis kokusuyla güzel günler yaşa inşallahhhhhhhh

esrayıda çok tebrik ederimmm uzun süredir gelmiodu ama unutmadım allah hayırlı etsin..
ay maşşallah dorukta çok tatlı olmuşşşş nazarlardan korusun

kızlar annemdeyim çok yazamıcam tam yazıyoken benim kız uyandı geciktim bişi diyim 40 cidden çok önemliymiş asişim sırada sen varsın diye sölüyorum olurda sıkılırsan 40 geçince düzelcek diye kendi kendini teselli et benim çok sıkıldığım zamanlar oldu nisayı emzirmek bile istemedim resmen bunalımdaydım kimseyi görmek istemedim çok şükür geçti şimdi bi gülmesi herşeye bedel gece 4.30 lara kadar ayakta kalsamda kaydirigubbakcemile3

maşallah doruk başada bakışa bak allahım nazardan korusun kuzeyde kocaman olmuş teyzesi biz 13de 10 aylık olucaz bakalım koltuklarda tutunarak yürümeye başladık herkez 1aya varmaz yürür diyo ama kısmet mervecim kocaman olmuş nisacık maşallah kızçemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…