işte bu doruk bebek
yok daha rahatlamıyonuz hatta sız onu n peşinde gezıonuz ama tek elınden tutunmu sen nereye o oraya gelıyo elektrık sup. ustune oturuy supurge yaparken gezdırıyonn bulaşık mak.,içine gıryo taak çıkarma yardımcı :))) daha marıfet cok yani
feyzacım gözün aydın bıtmış örgn
günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim adetim 3. günündeyim pazara çalışmalara başlarım artık
selam millettttttttopuyorumnanaktan
badegülüm maşallah canımmm Allah nazardan saklasınnn
mervemmm çokkkk öpüyoruz nisanurumla seniiiia.s.
aslımm maşallah mehmet canımızaa bizim inciler yok daha ama bu huysuzluklar onun habercisi sanırımmkaydirigubbakcemile2
gizemm prolaktin için ne verdi doktor parlodel mi dostinex mi hem onları kullanırken hamile kalma olasılığında var biliyorsun değil mii hayırlısı olsun canımmm:1hug:
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn evleriniz bebiş sesiyle dolsun inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
feyza beyza nereye kayboldunuz esrada gelmez oldu ay buay başlasam mı ısı ölçmeye evet başlim en iyisi civalı ile ölçecem merviş evine geçiyosun hadi bakalım nisanur nasıl
badegulcum maşallah bebeğine canım
mervem yerleşmişin evne canım
kızlar ben hıç ıyı değilim zaten bu ara kötuydum sınırler ıyıce bıttı ananem hastaneye yattı böbrekte kıst varmış safra kesesı amelıyatı olucak pazartesi gununede özel oda tutuk beyenmedı olay çıkarıyo annemde sureklı benı arıyo kızla ben nasıl yardım edıceksek ben yarın gıderım evde yemek yapılması lazım kızkardesım var babamla annemınde dınlenmesı lazım hastaneye gıdıcem ben haber veremessem merak etmeyın
feyza beyza nereye kayboldunuz esrada gelmez oldu ay buay başlasam mı ısı ölçmeye evet başlim en iyisi civalı ile ölçecem merviş evine geçiyosun hadi bakalım nisanur nasıl
kızlar ben hıç ıyı değilim zaten bu ara kötuydum sınırler ıyıce bıttı ananem hastaneye yattı böbrekte kıst varmış safra kesesı amelıyatı olucak pazartesi gununede özel oda tutuk beyenmedı olay çıkarıyo annemde sureklı benı arıyo kızla ben nasıl yardım edıceksek ben yarın gıderım evde yemek yapılması lazım kızkardesım var babamla annemınde dınlenmesı lazım hastaneye gıdıcem ben haber veremessem merak etmeyın
gizemcim hayırlısı olsun inşallah bebegin seni bekletmeden gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?