İnatla bir gün ANNE olacağım !

bu arada bugun doktora gittim arkadaşlar.herşey normal 1 ay sonra korunmayı bırakabilirsin dedi doktorum.ama prolaktin sorunum çıktı bu kezde.stresten çok yükselmiş.düşünme artık daha kötü şeyler olmasın dedi doktorum..evet bunları bende biliyorum ama elimde değil işte..neyse ilaca başlayacağız şimdi.2 ay kullanmam gerekiyormuş.prolaktin yumurtanın çatlamasınıda engelliyor biliyorsun.oyuzden kullanacağım mecbur.ne yapalım..bebeğimizin sağlıkla yanımıza gelmesi için herşeyi yapacağız....

ayy yerim onu annessii bulaşık makinesine giriyo hee valla seloş yüzümü güldürdü ...

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim adetim 3. günündeyim pazara çalışmalara başlarım artık

canımm yaa sen neden ısı takibi yapmıyosun bak merve de öyle hamile kaldı bende tabi bi vesilee çalışma günlerini ayarlıyosun en azından ben bizim burda bi arkadaşa da öyle yaptırıyorum takip ediyorum onu bakalım bu ay hamile kalırsa bilemiyorum artıkk :)

aman yarabbim bu ne tatlılık maşaAllah yerim ben onuuuu...

selam millettttttttopuyorumnanaktan
badegülüm maşallah canımmm Allah nazardan saklasınnn
mervemmm çokkkk öpüyoruz nisanurumla seniiiia.s.
aslımm maşallah mehmet canımızaa bizim inciler yok daha ama bu huysuzluklar onun habercisi sanırımmkaydirigubbakcemile2
gizemm prolaktin için ne verdi doktor parlodel mi dostinex mi hem onları kullanırken hamile kalma olasılığında var biliyorsun değil mii hayırlısı olsun canımmm:1hug:
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn evleriniz bebiş sesiyle dolsun inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dostinex verdi.daha öncede kullandım 2.ayda hamile kalmıştım:)Allah hayırlısını versin inşallah....

selam kızlar atkım bitti ama kayınpeder biraz daha uzatmamı istedi bende eni biraz geniş olmuştu söktüm şimdi tekrara başladım bugunde kahvatıya geldiler komşumun arkadaşları sabah erken kalktım şimdi gittiler gireyim dedim..

doruk bebegimize maşallah allahım hepinizin bebeklerini korusun
nisa bebegimizde evine geçiçekmiş iyi günlerle saglıkla oturun inşallah nisa daha kısa zamanda 3 eve geçiçek maşallah...
mehmetcanın resmini ben görmedim aslıcım koyarmısın
büyümüşte dişleride cıkarmış çoçuklarımızın maşallah...

slm canım iyiyiz maşallah doruk bebeğe badegül allahım nazardan saklasın
seher sen nasılsın canım

feyza beyza nereye kayboldunuz esrada gelmez oldu ay buay başlasam mı ısı ölçmeye evet başlim en iyisi civalı ile ölçecem merviş evine geçiyosun hadi bakalım nisanur nasıl

badegulcum maşallah bebeğine canım
mervem yerleşmişin evne canım
kızlar ben hıç ıyı değilim zaten bu ara kötuydum sınırler ıyıce bıttı ananem hastaneye yattı böbrekte kıst varmış safra kesesı amelıyatı olucak pazartesi gununede özel oda tutuk beyenmedı olay çıkarıyo annemde sureklı benı arıyo kızla ben nasıl yardım edıceksek ben yarın gıderım evde yemek yapılması lazım kızkardesım var babamla annemınde dınlenmesı lazım hastaneye gıdıcem ben haber veremessem merak etmeyın

geçmiş olsun dünür...allh kolaylık versin..çabucak atlatır inşllah ananeciğin...

feyza beyza nereye kayboldunuz esrada gelmez oldu ay buay başlasam mı ısı ölçmeye evet başlim en iyisi civalı ile ölçecem merviş evine geçiyosun hadi bakalım nisanur nasıl

sen başla canım benim bak faydasını göreceksin

ya var ya kızlar doruk bebeği gördükten sonra içimdeki bebek aşkı birden körüklendi yazı beklemeden hemencecik bi bebe daha mı yapsam acaba :)

canım annene geçmiş olsun Allah şifa versin inş

burda kimse yok diye diger topiklere gitmiştim canım ben 3 aydır ölçüyorum canım ama daha tık yok.. hayırlısı olsun..

canım çok geçmiş olsun inşallah kolay geçirip atlatır ameliyatını sen sıkma canını rahat olmaya çalış sehercim.. acil şifalar versin allahım..

çok geçmiş olsun..İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.yaşlılar böyle sorunlar çıkarıyor..sen üzeme kendini

merhaba kızlar ben dün giremedim kusura bakmayın malum hala çalışıyorum
Kızlar biz dün bebeğimi gördük 2800 gr olmuş ama hala ters durumda böle giderse sezeryan olacakmışım mecburen. doktor her hafta kontrol etcez değişmezse en geç 26-28 şubat sezeryan yaparız dedi. Bebeğim iyiymiş benden haberler böle canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…