İnatla bir gün ANNE olacağım !

beyzacım bencede beklemeden çalışmalara başla sen...

bilmiyorum yaa karar veremedim bi türlü havaların biraz daha ısınmasını mı beklesem acaba diyorum :)

asiyecimm hatırlıyo musun aramızda 3 hafta vardı
demek ki ben bu aralar doğurabilirdim
vay be zaman nasıl da çabuk geçiyor

inş sağlıklı bi şekilde Asya mızı kucağına alırsın canım

dualarında bizleri de eksik etme

inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.çok az kalmış..heyecan artmıştır...dualarımız seninle.
darısı inşallah bizlere...

beyza hanım bencede hiç beklemeyin..meleğiniz sizede en kısa zamanda gelmek istiyordur belki...:)

beyza hanım bencede hiç beklemeyin..meleğiniz sizede en kısa zamanda gelmek istiyordur belki...:)

bilmiyorum yaa korkmasam hemen yaparım da tabi gelmek isterse

ama hep içimde bi korku var aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

inş bundan sonraki bebeler sağlıkla gelirler

erkenden annelerini terk etmezler...

asiyecim asya ya koca bi maşallah...sağlıcakla kavuş inşallah meleğine canım...sezeryanı da dert etme..senin için hangi doğum hayırlıysa öyle olsun..ben hep öyle dua etmiştim...
beyzacım rabbim cennetteki meleğinden sana bi kardeş yollyacak bigün mutlaka...hiç korkma hayatım...aynı şeyleri inşallah yaşamayacaksın...hakkında hayırlısı olsun hayatım...
gizem inşallah rabbim sanada en kısa zamanda bi melek gönderir...bu arada hoşgeldin aramıza...benim adım merve...

bilmiyorum yaa korkmasam hemen yaparım da tabi gelmek isterse

ama hep içimde bi korku var aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

inş bundan sonraki bebeler sağlıkla gelirler

erkenden annelerini terk etmezler...

inşallah yaşamayacağız..o korkular bendede var ama bunları aşacağız.bebeklerimiz sağlıkla yanımıza gelecekler.çünkü burada bizim için dua eden çok kişi var beyzacım..

memnun oldum mervecim..İnşallah duların için teşekkür ederim.

günaydınlaarrr....
pardon tünaydın demeliydim...biz oğlumla pazar bile olsa sabah körü kalktığımız için...yaramaz tospa uyuyo şimdi..bizde eşimle kahvaltımızı ettik...keyif çayımızı içtik...şimdide oğluşun kalkmasını bekliyoz...izmir çok yağmurlu..hava kapkaranlık..iç sıkıcı..kendimi işe vermeyi düşünüyom bugün...ütü çamaşır yemek falan...bakalım kuzu babayı bunaltmazsa tabiii :))))

kizlar yazdiklarimi takip edemiyorum ya,, mesela bi topigde biseyler soruyorum bidaki gelmeye nerde oldunuda bulamiyorum

kizlar yazdiklarimi takip edemiyorum ya,, mesela bi topigde biseyler soruyorum bidaki gelmeye nerde oldunuda bulamiyorum

esracım isminin yanındaki sarı noktaya bas..orda bütün mesajlarımı arat var...aratırsan hangi konuya yazdığını bulabilirsin canım...ordan takip edebilirsin...

günaydın canlarım nasılsınız geçmişi okuyamadım
umarım herşey yolundadır haftasonu nasıl geçti soğuk havalar geldi çattı yeniden dikkat edin canlarım

beyzaaam günaydın canım nasılsın başla canım sen yazı beklemeden sağlıkla hayırla gelir meleklerimiz inş. canım
ben bugün başlicam çalışmaya :kedi:

seherr geçmiş olsun canım annene sağlıkla çıkar ameliyattan inş. canım
tamam canım benim arkamdan gel ama çok bekletme yada bu gidişle ben senin arkandan de gelebilirim

slm kızlar..döndüm izinden, buğünde işe başladım...nasılsınız görüşmeyeli...

inşallah canım..bakalım bizi neler bekliyor.herşeyin hayırlısı..inatla yola devam

evet inatla sabırımızı devam ettirelim..

maşallah asyamıza asiyecim allahım hangi dogumu yazdıgsa o olsun kalbini ferah tut canım hayırlısıyla sagsalim kurtulmayı nasip etsin allahım...

korkunun ecele faydası yok kaybedecek fazla bir şey yok canım bizde evlat hasreti çekiyoruz bebegini kucagına alacagın günü düşün ve harekete geç derim ben ama yinede karar senin..

slm kızlar..döndüm izinden, buğünde işe başladım...nasılsınız görüşmeyeli...

hoşgeldin yasemincim bende seni merak ediyordum hayırlı işler bizler bıraktıgın gibiyiz sen nasılsın keyfin nasıl..

hoşgeldin yasemincim...hadi gelişmeler varsa anlat bakalım..asıl sen nasılsın...biz bildiğin gibi bu toparlak tospayla uğraşıyoz...
sinem beyza...hadi bakiim başlayın çabuk çalışmaya..işleyen demir ışıldar demiş atalarımız :)))
gizem hafta sonu pek uğrayan olmuyo canım..herkes kocasıyla eviyle bebeği olan bebeğiyle uğraşıyoo...ama en büyük neden kocalar galiba :)))
feyzacım sen nasılsın...kayınpeder bu sefer de beğenmezse atkıyı al sen ör de :))

iyiyim canım evi toplamam lazım yemek yapmam lazım ama canım istemiyor daha bitmedi atkı hevesim gitti oyüzden elime almadım daha evet mervecim öyle diyecim artık..
sen nasılsın paşan nasıl iyileştimi ablanın test sonucu nezaman belli olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…