beyzacım bencede beklemeden çalışmalara başla sen...
merhaba kızlar ben dün giremedim kusura bakmayın malum hala çalışıyorum
Kızlar biz dün bebeğimi gördük 2800 gr olmuş ama hala ters durumda böle giderse sezeryan olacakmışım mecburen. doktor her hafta kontrol etcez değişmezse en geç 26-28 şubat sezeryan yaparız dedi. Bebeğim iyiymiş benden haberler böle canlarım
Kızlar biz dün bebeğimi gördük 2800 gr olmuş ama hala ters durumda böle giderse sezeryan olacakmışım mecburen. doktor her hafta kontrol etcez değişmezse en geç 26-28 şubat sezeryan yaparız dedi. Bebeğim iyiymiş benden haberler böle canlarım
beyza hanım bencede hiç beklemeyin..meleğiniz sizede en kısa zamanda gelmek istiyordur belki...:)
bilmiyorum yaa korkmasam hemen yaparım da tabi gelmek isterse
ama hep içimde bi korku var aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
inş bundan sonraki bebeler sağlıkla gelirler
erkenden annelerini terk etmezler...
asiyecim asya ya koca bi maşallah...sağlıcakla kavuş inşallah meleğine canım...sezeryanı da dert etme..senin için hangi doğum hayırlıysa öyle olsun..ben hep öyle dua etmiştim...
beyzacım rabbim cennetteki meleğinden sana bi kardeş yollyacak bigün mutlaka...hiç korkma hayatım...aynı şeyleri inşallah yaşamayacaksın...hakkında hayırlısı olsun hayatım...
gizem inşallah rabbim sanada en kısa zamanda bi melek gönderir...bu arada hoşgeldin aramıza...benim adım merve...
kizlar yazdiklarimi takip edemiyorum ya,, mesela bi topigde biseyler soruyorum bidaki gelmeye nerde oldunuda bulamiyorum
beyzaaam günaydın canım nasılsın başla canım sen yazı beklemeden sağlıkla hayırla gelir meleklerimiz inş. canım
ben bugün başlicam çalışmaya :kedi:
inşallah canım..bakalım bizi neler bekliyor.herşeyin hayırlısı..inatla yola devam
bilmiyorum yaa karar veremedim bi türlü havaların biraz daha ısınmasını mı beklesem acaba diyorum :)
asiyecimm hatırlıyo musun aramızda 3 hafta vardı
demek ki ben bu aralar doğurabilirdim
vay be zaman nasıl da çabuk geçiyor
inş sağlıklı bi şekilde Asya mızı kucağına alırsın canım
dualarında bizleri de eksik etme
slm kızlar..döndüm izinden, buğünde işe başladım...nasılsınız görüşmeyeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?