İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla feyzacım benimde canım bişiy yapmak istemiyoo...ama başlayana kadar..ütü yaptım kuzey uyurken...bi dahaki uyuduğunda da yemek işini halledicem..arada çamaşır yıkadım astım..şimdi kalktı ona çorba yedirdim..meyve püresi..yoğurt mayala...amannn gün bitiveriyoo..evi süpüremedim bugün..o da yarına kaldı...

dogru sen paşana ragmen iş yapıyorsun ben ...
başladınmı oluyorda işte popumu kaldıramadım kaydirigubbakcemile3
maşallah eline saglık ütüler bittimi üstümden yük kalkıyor benim
bende yarın yapıcam süpürge toz falan bugun sadece yemek yapayım bari..

kızlar seherle konuştum ananesi çıkmış ameliyattan ama narkozu atamamış daha...

kızlar merhaba iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Yasemincim dönmüşsün izinden cnm çabuk geçiyor tatil değil mi
Sehercim annene geçmiş olsun cnm inşallah iyidir.
Sinemcim çalışmalara başlıyormuşsun inşallah başarılı olur çalışmalar kızları da peşinden sürüklersin en yakın zamanda hamiş kalırsınız
Evet kızlar heyecan basmaya başladı beni ama ters oluşu ay sonu alırız demesi nedeniyle doktorun sanki daha uzun zaman varmış geibi geliyo rahatlıyorum kızımda sağolsun kıpır kıpır hayırlısı ile kucağıma alayımda gerisi önemli değil
ınşallah herkes iyidir. Ben kardeşime iş öğretmeye devam ediyorum bu gidişle doğurcam işyerinde :))) Şaka bi yana çalışmayı seviyorum işyerim evime 5 dk evde olsam patlarım böle yavaş yavaş çalışıyorum seviyorum yani. Bana kalsa doğurana kadar çalışırım ama bakalım kızım izin verecek mi
Neyse kızlar kendinize iyi bakın işyerinden giremiyorum laf olmasın diye öptüm hepinizi. Kendinize iyi bakın bize dua edin olur mu:)))))

canım dularımız seninle.çalışabildiğin kadar çalış kendini yormadan tabiki..kızın doğduktan sonra uzun bir zaman çalışamayacaksın.gerçi çalışmalar bu kez evde devam edecek daha çok yorulacaksın ama o güzel kokulu kızın için herşeye değecek..

yok canim ya kafama taktigimdan deil.benim cok asiri derecede asgrim oluyor dogum sancisi gibi sanci oluyor bende MAJEZIK agri kesicisini iciyorum her ay agriyo benim karnim bayilacak gibi oluyorum artik agridan ama doktoro gidiyorum bisey yok diyor

gunaydın hatunlar
ananem amelıyat oldu şimdilik iyi şükür ben 1 hafta kadar annemdeyım

anca gelebildim..kuzey pek kucakçı...kollarım kopuyo..sabah insan dinlenmiş uyanır dimi?ama ben daha yorgun kalkıyom..gün içinde ağrı pek hissetmiyom ama uyandığımda sabah sırtım sanki dozer çiğnemiş gibi ağrıyo...ama mutluyum yinede...bu ağrıyı benim küçük meleğim yapıyo çünkü...
bu hafta sonu inşallah bursaya gidiyorum...orada net yok yazamam muhtemelen...2 hafta kadar kalırım herhalde...gelincede spora başlıyom..kocacığım sağolsun eve yakın bi spor salonuyla anlaşmış...istersem hergün gidebilcem ama nerde bu yaramazla...anca iş çıkışı eşim gelip bakacak ben spor yapmaya gitcem...ama kararlıyım yaza kadar incelmem sıkılaşmam lazım...aynaya bakmak istemiyorum...

sagsalim git gel canım ablanın haberi vermek için gir merak ediyorum inşallah sonuç güzel çıkıcak ..
spora vay hadi bakalım bu azimle sen yaza kadar kilo verirsin canım...
ee kimse yok diye bende ateş ölçmedeyim orda takılıyorum..

ablamın sonucu ben giremesemde eşime söylerim o size burdan yazar feyzacım...
ateş mi ölçüyosun sen..mervede öyle takip edip hamişş kalmıştı..inşallah sen de en kısa zamanda kavuşcan canım meleğine...
kuzey ayakkabısını yemekle meşgul...bi yandan da FB marşları dinliyo..tempo tutuyo ayaklarıyla...babamız indirdi netten..çok kudurunca açıyom..ben de nefes alıyom azcık...

inşallah bu ay güzel haberlerini alacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…