slm kızlar yasemin iyiyiz sen nasılsın
beyzaaam günaydın canım nasılsın başla canım sen yazı beklemeden sağlıkla hayırla gelir meleklerimiz inş. canım
ben bugün başlicam çalışmaya :kedi:
kızlar merhaba iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Yasemincim dönmüşsün izinden cnm çabuk geçiyor tatil değil mi
Sehercim annene geçmiş olsun cnm inşallah iyidir.
Sinemcim çalışmalara başlıyormuşsun inşallah başarılı olur çalışmalar kızları da peşinden sürüklersin en yakın zamanda hamiş kalırsınız
Evet kızlar heyecan basmaya başladı beni ama ters oluşu ay sonu alırız demesi nedeniyle doktorun sanki daha uzun zaman varmış geibi geliyo rahatlıyorum kızımda sağolsun kıpır kıpır hayırlısı ile kucağıma alayımda gerisi önemli değil
İnşallah herkes iyidir. Ben kardeşime iş öğretmeye devam ediyorum bu gidişle doğurcam işyerinde :))) Şaka bi yana çalışmayı seviyorum işyerim evime 5 dk evde olsam patlarım böle yavaş yavaş çalışıyorum seviyorum yani. Bana kalsa doğurana kadar çalışırım ama bakalım kızım izin verecek mi
Neyse kızlar kendinize iyi bakın işyerinden giremiyorum laf olmasın diye öptüm hepinizi. Kendinize iyi bakın bize dua edin olur mu:)))))
bende adetliyken ağrım olunca minoset içerdim ama bi yanetkisini görmedim..ondan olacağını sanmam..sen kafana takıyosundur muhtemelen...düşünmemeye çalış..olacaktır...allah yardımcın olsun canım...
gunaydın hatunlar
ananem amelıyat oldu şimdilik iyi şükür ben 1 hafta kadar annemdeyım
sagsalim git gel canım ablanın haberi vermek için gir merak ediyorum inşallah sonuç güzel çıkıcak ..
spora vay hadi bakalım bu azimle sen yaza kadar kilo verirsin canım...
ee kimse yok diye bende ateş ölçmedeyim orda takılıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?