İnatla bir gün ANNE olacağım !

bak gelip yazmadan kaçmış benim dünür...
aminn feyzacım canı gönülden..

allah beni bildiği gibi yapsın, az önce gülsüm yerine raziye ye msj attım tebrik etmek için ah ahh kafamı nerelere vurayım ben.

pınarcım iyiyim sagol sen nasılsın elamervemız nasıl bende sizi özledim kocaman kokla benim bebegini
ben yumurtlamak üzereyim çalışmalara devam ediyorum sonrada beklemde olucam melegimin kardeşini inşallah
gülsüm ve ayşe bıraktılar bizi ugramıyor gelmiyor buraya canım
gerçi gelende pek yok ama olsun

ben ben beni unuttunuz:)hihoyyyt bu arada ben yeni katıldım aranıza...benide yanınıza alınnnnn:roflol:

bugun kötü oldum arkadaşlar.bebeğim geldi aklıma...(( ağla ağla..ara ara geliyorlar..ne zaman gececek bakalım..tabiki şükürler olsun halime ama biraz duygusal bir insanım ara sıra kötü oluyorum..

Kızlar merhaba ancak bakabildim ne yapim iş ev yemek derken baya yoğunum
Pınarcım bende beğendim kızımın ismini rüyamda görüyorum onu emdirdiğimi falan kime telefon etsem doğuruyorum onun için arıyorum sanıyo valla az kaldı ya bizimde herkes telaşa başladı
ışteyim çalışıyorum daha doğrusu kardeşimi çalıştırıyorum öğrensin ben yokken yapsın diye o yüzden pc başına pek geçemiyorum sizleri ihmal ediyorum kusuruma bakmayın akşamları yazabiliyorum inşallah herkes iyidir.
Gizemcim aramıza hoşgeldin üzme sakın kendini cnm Allah verdi Allah aldı diye düşün sonuçta mutlaka bir bildiği vardır Yarabbimin. Benimde bebeğim 2,5 aylıkken alındı kalbi durdu meleğimin ama Allah ım bir yıl sonra hamileliği tattırdı bana şimdi doğumuma az kaldı üzülme sabret zamanı gelince meleğin gelecektir. Biz inatçı anneleriz bak buraya gelen inat etmek zorunda ona göre.

feyzacım yumurtlama zamanınmış hadi hayırlı çalışmalar size canım bak sabahları çalışın bide cenin pozisyonunda dur ha sen daha önce hamiş kaldın bilirsin ama bana myhope ayşe demişti yaptım onun için bende sana sölim dedim cnm

Neyse çok konuştum yatmaya gidiyorum seherim annene çok geçmiş olsun cnm Nikol mervem seni ve kuzeyi çok öptüm sinemcim sende kocan burdayken zamanı iyi değerlendir tatlım öpüyorum hepinizi iyi akşamlar size.

inşallah canım..tabiki buraya inat etmek için geldim ve inadımın sonucunuda alacağım inşallah Allahın izniyle...zaten sizin güzel haberlerini okuduğumda içim rahatlıyor.teşekkür ederim..

sagol asiyecim cenin ne demek çok cahilim yahu :roflol::roflol:
daha ögrenemedi kardeşin canım kendini fazla yoruyorsun dikkat et..

gizemcim sorma bende öyleyim ama bu sıralar relax oldum aglamam kesildi ama adet zamanı nolurum bilinmez allahım sabır versin inançını yitirme dua et bolbol güzelim...

günaydın kızlarr nasılsınız pınarrrr hemşerini unutmuşsun aşk olsun razişte hamile canım içine doğmuş ne güzel meleğin nasıl fotosunu koy müsait zamanda
mervişler seher asiş ayşe feyza esra gizem aylin şeboo aslım emleer adaşım nasılsınız
beyza ve raziş hadiartık aramıza gelin yaaaa

günaydın kızlar...seherciğim çok geçmiş olsun ananene rabbim şifa versin...naber kızlar nasılsınız benden bildiğiniz gibi beklemedeyim...:)

slm kızlar seherim geçmiş olsun canım
yasemin güzel haberlerle gelirsin inş. canım asiş nasılsın az kaldı canım allah hayırlısıyla kurtarsın seni ve bütün hamişleri bizim ikiz anneleri gelmez oldu umarım erken doğurmamışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…