gülsümcüm tebrik ediyorum tekrardan, allahım herkesin gönlüne göre versin, en kısa zamanda diğer kızların da iyi haberlerini alırız inş.
asişimm bebeğinin ismini çok beğendim azra, asya,ılgın,yonca,nil,nisa,eylül,ekin vsvsv bunlar da benim favorim ama bu kadar çocuk yapamam en iyisi çifter çifter isim koymak lülülülülü kaydirigubbakcemile3
ZUZUmm sinemimm az kaldı doğuma yiğenlerimee iyi bak dinlen yoksa alimallah pırt diye dökülmesinler yere kız delikafadulden gelemedim sana da hava kötü vs derken, aman iyi ol da görüşürz inş
Mervecim Nisasu nasıl? görüşemedik seninle hiç, sancısı sızısı yoktur umarım, allahım bizlere bağışlasın onlarıı.. amiin.
Emelimm paşan yürümeye başlamış, maşallaaah oğluşunaa, darısı bizimkilere insallaah
Merve2 cnm benim maşallah kuzeyimizee,kocaman olmuş tombalaaak, allahım esirgesin
veeee Ayliiiiinn kız nerelerdesin facebook var mı ekle beni Pınar çağlar erişkin balcı. inş en kısa zamanda kistin gider ve senin de güzel haberini alırız birtanem
Feyzaaaaaaaa, cnm sen nasılsıın? umarım her şey yolundadır cnm benimm. özledim hepinizi, şimdi boş zaman bulamıyoruz, bulsak da 2 dk yerimizde duramıyoruzki..
Emelll2 bebişlerin nasıl cnm benim, inş sağlıklı bi hamişlik geçiriyosundur,2iz bebiş gelio şimdiden uyu birtanem, ben 1taneyle uykusuzsam 2sini düşünemiyorum tabi bunlar tatlı şeyler, allah yokluklarını göstermesin.
arada unuttuklarım affedin hızlı hızlı yazdım,öpüyorum hepinizi kızlarsengözlerimebaksanab
Kızlar merhaba ancak bakabildim ne yapim iş ev yemek derken baya yoğunum
Pınarcım bende beğendim kızımın ismini rüyamda görüyorum onu emdirdiğimi falan kime telefon etsem doğuruyorum onun için arıyorum sanıyo valla az kaldı ya bizimde herkes telaşa başladı
İşteyim çalışıyorum daha doğrusu kardeşimi çalıştırıyorum öğrensin ben yokken yapsın diye o yüzden pc başına pek geçemiyorum sizleri ihmal ediyorum kusuruma bakmayın akşamları yazabiliyorum inşallah herkes iyidir.
Gizemcim aramıza hoşgeldin üzme sakın kendini cnm Allah verdi Allah aldı diye düşün sonuçta mutlaka bir bildiği vardır Yarabbimin. Benimde bebeğim 2,5 aylıkken alındı kalbi durdu meleğimin ama Allah ım bir yıl sonra hamileliği tattırdı bana şimdi doğumuma az kaldı üzülme sabret zamanı gelince meleğin gelecektir. Biz inatçı anneleriz bak buraya gelen inat etmek zorunda ona göre.
feyzacım yumurtlama zamanınmış hadi hayırlı çalışmalar size canım bak sabahları çalışın bide cenin pozisyonunda dur ha sen daha önce hamiş kaldın bilirsin ama bana myhope ayşe demişti yaptım onun için bende sana sölim dedim cnm
Neyse çok konuştum yatmaya gidiyorum seherim annene çok geçmiş olsun cnm Nikol mervem seni ve kuzeyi çok öptüm sinemcim sende kocan burdayken zamanı iyi değerlendir tatlım öpüyorum hepinizi iyi akşamlar size.
Kızlar merhaba ancak bakabildim ne yapim iş ev yemek derken baya yoğunum
Pınarcım bende beğendim kızımın ismini rüyamda görüyorum onu emdirdiğimi falan kime telefon etsem doğuruyorum onun için arıyorum sanıyo valla az kaldı ya bizimde herkes telaşa başladı
İşteyim çalışıyorum daha doğrusu kardeşimi çalıştırıyorum öğrensin ben yokken yapsın diye o yüzden pc başına pek geçemiyorum sizleri ihmal ediyorum kusuruma bakmayın akşamları yazabiliyorum inşallah herkes iyidir.
Gizemcim aramıza hoşgeldin üzme sakın kendini cnm Allah verdi Allah aldı diye düşün sonuçta mutlaka bir bildiği vardır Yarabbimin. Benimde bebeğim 2,5 aylıkken alındı kalbi durdu meleğimin ama Allah ım bir yıl sonra hamileliği tattırdı bana şimdi doğumuma az kaldı üzülme sabret zamanı gelince meleğin gelecektir. Biz inatçı anneleriz bak buraya gelen inat etmek zorunda ona göre.
feyzacım yumurtlama zamanınmış hadi hayırlı çalışmalar size canım bak sabahları çalışın bide cenin pozisyonunda dur ha sen daha önce hamiş kaldın bilirsin ama bana myhope ayşe demişti yaptım onun için bende sana sölim dedim cnm
Neyse çok konuştum yatmaya gidiyorum seherim annene çok geçmiş olsun cnm Nikol mervem seni ve kuzeyi çok öptüm sinemcim sende kocan burdayken zamanı iyi değerlendir tatlım öpüyorum hepinizi iyi akşamlar size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?