İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar yine kimse yok bir demirbaş sinemcim nasılsın beklemedesin he ben çalışmalar devam
bekleme modun geçmedin daha..

yaaa kızlar ben bu hafta sonuda gidemiyom...annemler cümbürcemaat hasta..geçer dediydim ama daha fena olmuşlar..annem iğne ile ayakta...ananem zaten 85 yaşında bide ona bakıyo kadın...babam da yeni tutulmuş gribe annemden geçti herhalde...dün gece sakın gelmeyin diyo annem..bu zamana kadar hasta etmedin çocuğu şimdi de sabret az haftaya belki daha iyi oluruz diyo...doğru aslında ama her hafta hazırlan kal gideme...ööff yaaa...neden gurbetteyim ki...

Merhaba kızlar nasılsınız bi bakim dedim kardeşim okuluna gitti fırsat bu fırsat dedim
Feyzacım cenin pozisyonu yana yatıp dizlerini karnına doğru çekip yatmak canım ona göre sölim de inşallah faydası olur
Mervecim annenlere geçmiş olsun cnm
Kızlar bende bu ara bacaklarımda ve kasığımda ağrı olmaya başladı bide adet olcakmışım gibi belim ağrıyor doğum yapanlar neden olur söleyin bakalım

merhaba canım iyiyim.sen ne kadar erken kalkmışsın ve internete girmişsin.sen nasılsın,?

Ailene çok geçmiş olsun..annen haklı ama gitmemeniz daha iyi olmuş.gerçi aklın da ailende kalıyor ama üzme kendini...

saol hayatım...valla hepsi yatıyomuş..inşallah çabucak geçer...
valla benim de çok sancılarım ağrılarım oluyodu son günlerde...başı aşağıda kuzeyin o ağrı yapıyo diyodum kendi kendime...ama meğer doğum sancılarıymış...annem sen ay sancısı çekmişsin demişti...önce ay sancısı olurmuş..günde 3-5 sefer..saonra gün sancısı...o biraz daha çok...sonra zaten saatte yarım saatte..dk da falan derken..bi baktım kuzey geliverdi...ama ben hiç doğum sancısına yormamıştım..umarım seninki de böyle değildir..yinede dikkat et canım..artık sonlardasın...

Ailene çok geçmiş olsun..annen haklı ama gitmemeniz daha iyi olmuş.gerçi aklın da ailende kalıyor ama üzme kendini...

evet aklım orada..ama bebişimi düşünmem lazım...saol canım geçsinde gidelim ananemize artık...sen öğretmen misin gizem?

kızlar nasılsınız havadis var mı ? hamiş haberi filan :)

hoşgeldin canım...en son raziye hamişşti...onu duymuşmuydun...sen nasılsın..ne zaman başlıyon tüp bebe tedavisine...yada başlıcan mı?

bu ay başlamıyorum kısmetse önümüzdeki ay bakalım. bi kontrole gideceğim haftaya. o zaman netleşecek mervecim. raziyeden haberim var sonra bir daha geldi mi herşey yolundamıymış.

hadi hayırlısı canım..rabbim yardımcın olsun..evet sonra bi daha haber gelmedi razişten..umarım o ve bebeği iyidir...

geçmiş olsun canım herşeyde vardır bi hayır sıkma canını inşallah bir gün gideceksin kısmetse ah gurbet ahhh:gitme:

teşekkür ederim asiyecim açıklaman açın eee son zamanlar normel olan durumlar güzelim ..

bu ay başlamıyorum kısmetse önümüzdeki ay bakalım. bi kontrole gideceğim haftaya. o zaman netleşecek mervecim. raziyeden haberim var sonra bir daha geldi mi herşey yolundamıymış.

hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerl gelirsin şekerim..

evet aklım orada..ama bebişimi düşünmem lazım...saol canım geçsinde gidelim ananemize artık...sen öğretmen misin gizem?
?

evet canım öğretmenim. öğrencilerime zorluklarla olumsuzluklarla nasıl başedeceklerini öğretiyorumda kendime bir türlü öğretemiyorum..(terzi kendi söküğünü dikemezmiş:=))

Son düzenleme:
günaydın hatunlarr nasılsınız canlarım ben iyiyim yeni bir gün yeni umutlarrr
gizem nasılsın seher mervişler asiş esra feyza aylin aslı şeboo ayşe raziş pınar emeller adaşım
merviş annenlere geçmiş olsun canım iyileşsinler öyle gidersin
gizemm çalışamalar ne zaman başlicaksın
feyzaa bende çalışmalara başladım beklemede değilim canım adetimin 8. günü ay size söylemeyi unuttum o kadına gittim rahmin inmiş aşağı merdivenden inerken yavaş inmedin mi dedi kadın bildi yaw bende unutuyorum arada dedim bu ay dikkat et dedi çalışmalara tüm hızla devam aklinialirimsmile
hadi kızlar bu ay topik patlama yapsın hamiş olmayanımız kalmasın canlarım

hadi ya sinemcim dikkat et kendine lütfen inşallah buay patlama olsun
ne bileyim beklemedeyim yazınca adetinin yeni bittigi aklıma geldi ama işte ..

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Bi bakim dedim pek kimse gelmemiş topiğe biz iyiyiz kızımla bi cee diyeyim dedim.
Sinemcim inşallah patlama olur cnm benim.
Kızlar ben kaçtım öptüm sizi.

bu ay yeni güzel umutlara gebe olsun inşallah...sizlerde o umutların huzuru ve allahın da izniyle kendi meleklernize gebe kalın...kalben diliyorum canım arkadaşlarım...

nasılsınız kızlar
dünürcüm annenlere gecmış olsun canım en kısa zamanda atlatırlar inşallah
asişim dikkat et artık gulum bıraz daaha
sinemcim sende söz dinle anacım ınme merdıvenden hızlı
şebocum allah en kısa zamanda göbeğini doldursun canım
feyzacım sen nasılsın
badegül doruk paşa nasıl
pınarcım elamerve uzmuyo dımı senı
kızlar razişin değeri ikiye katlandı şükür yanı kesınkez hamıle arkadasımız

saol dünürüm...bizim bursa tatili sivrisinek masalına döndü valla :))
ooh raziyeye çok sevindim..rabbim daim etsin sonuna kadar...mutlu sağlıklı bibebek dünyaya getirsin inşallah..
kuzey dün gece 12 de bi uyandı..en son saat 3 tü artık yatağına attım resmen..debelendi uyudu...ama saat kaçtı bilmiyom...12 de mama yedirmek için aldım kucağıma..biraz emdi sonra istemedi..ben de zorladım biraz onun için kalktı...bi daha korkumdan sabah kahvaltısına kadar bişey vermedim..10 saat 90 cc mamayla durdu yavrum...sabah ta kahvaltısını yemedi..yarısı çöpe gitti...bende biraz önce uyurken 130 cc mama verdim...onu yedi şükür uyku sersemi...şimdi uyanık yerde oynuyo...biraz daha geçsin de çorbasını vercem..inşallah yer...

iyiyim sehercim sagol sen nasılsın selenimiz nasıl..
sogol asiyecim sende iyisin maşallah kızınla ..
uykusuz geceler mervecim kuzey birazcık üzmüşmü annesi ..
sinemcim diger topige geldin kaçtın sana hoşgeldin dedim aşkol yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…