günaydın kızlarr nasılsınız pınarrrr hemşerini unutmuşsun aşk olsun razişte hamile canım içine doğmuş ne güzel meleğin nasıl fotosunu koy müsait zamanda
mervişler seher asiş ayşe feyza esra gizem aylin şeboo aslım emleer adaşım nasılsınız
beyza ve raziş hadiartık aramıza gelin yaaaa
yaaa kızlar ben bu hafta sonuda gidemiyom...annemler cümbürcemaat hasta..geçer dediydim ama daha fena olmuşlar..annem iğne ile ayakta...ananem zaten 85 yaşında bide ona bakıyo kadın...babam da yeni tutulmuş gribe annemden geçti herhalde...dün gece sakın gelmeyin diyo annem..bu zamana kadar hasta etmedin çocuğu şimdi de sabret az haftaya belki daha iyi oluruz diyo...doğru aslında ama her hafta hazırlan kal gideme...ööff yaaa...neden gurbetteyim ki...
günaydın kızlar...seherciğim çok geçmiş olsun ananene rabbim şifa versin...naber kızlar nasılsınız benden bildiğiniz gibi beklemedeyim...:)
Merhaba kızlar nasılsınız bi bakim dedim kardeşim okuluna gitti fırsat bu fırsat dedim
Feyzacım cenin pozisyonu yana yatıp dizlerini karnına doğru çekip yatmak canım ona göre sölim de inşallah faydası olur
Mervecim annenlere geçmiş olsun cnm
Kızlar bende bu ara bacaklarımda ve kasığımda ağrı olmaya başladı bide adet olcakmışım gibi belim ağrıyor doğum yapanlar neden olur söleyin bakalım
Ailene çok geçmiş olsun..annen haklı ama gitmemeniz daha iyi olmuş.gerçi aklın da ailende kalıyor ama üzme kendini...
kızlar nasılsınız havadis var mı ? hamiş haberi filan :)
yaaa kızlar ben bu hafta sonuda gidemiyom...annemler cümbürcemaat hasta..geçer dediydim ama daha fena olmuşlar..annem iğne ile ayakta...ananem zaten 85 yaşında bide ona bakıyo kadın...babam da yeni tutulmuş gribe annemden geçti herhalde...dün gece sakın gelmeyin diyo annem..bu zamana kadar hasta etmedin çocuğu şimdi de sabret az haftaya belki daha iyi oluruz diyo...doğru aslında ama her hafta hazırlan kal gideme...ööff yaaa...neden gurbetteyim ki...
Merhaba kızlar nasılsınız bi bakim dedim kardeşim okuluna gitti fırsat bu fırsat dedim
Feyzacım cenin pozisyonu yana yatıp dizlerini karnına doğru çekip yatmak canım ona göre sölim de inşallah faydası olur
Mervecim annenlere geçmiş olsun cnm
Kızlar bende bu ara bacaklarımda ve kasığımda ağrı olmaya başladı bide adet olcakmışım gibi belim ağrıyor doğum yapanlar neden olur söleyin bakalım
bu ay başlamıyorum kısmetse önümüzdeki ay bakalım. bi kontrole gideceğim haftaya. o zaman netleşecek mervecim. raziyeden haberim var sonra bir daha geldi mi herşey yolundamıymış.
evet aklım orada..ama bebişimi düşünmem lazım...saol canım geçsinde gidelim ananemize artık...sen öğretmen misin gizem?
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?