İnatla bir gün ANNE olacağım !

razişime çok sevindim allahım bütün hamişlerin kucağın almayı nasip etsin olmayanlarada en kısa zamanda hamiş kalmayı nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin

slm kızlar..uzun zamandan sonra bir hamile haberi alamk çok güzel topikte..razişim gözün aydın allah tamammına erdirsin sağsağlim kucağına al inşallah arkadaşım...darısı tüm isteyenlere olur inşallah...

sinemciğim ne kadınına gidiyosun sen anlamadım canım ...

selam canlarım.. razişşşş çok ama çok sevindim hamileymişsin umarım herşey yolundadır.. herkes iyidir inşallah.. çok fazla kalamayacağım kusura bakmayın geçmişede bakamadım.. Ben geçen hafta çarşamba 1 gece hastanede yattım. Tedbir amaçlıydı gerçi.. inşallah bir daha gerek kalmaz. ağrım vardı bebek hareketi alamadık. açılma car diye korktular. neyseki sonunda ikinci gün taburcu oldum ama o günden beri annemlerde yatıyorum. dualarınıza ihtiyacım var. yarın kontrol var bakalım ne diyecekler.. hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın....

EMELıM ALLAHIM SAĞLIKLA VE ZAMANINDA KUCAĞINA ALMAYI NASıP ETSıN CANIM
yasemin ben geçen ay bir kadına gittim topikte anlattım geçmişte var köy ebeleri olur ya ona yeni göçtüğüm evdeki komşum götürdü 3 kişiyi götürmüş üçüde hamile aklmış o ay bende gittim rahmimin dönmüş ve aşağı kaymış olduğunu söyledi elle karından muayene ediyo baktığında çişimin olduğunu bile anladı yaa wc ye sık gittiğimi akıntım ve iltihabın olmadığını bildi adet olursan temizlen yine gel dedi geçen hafta pazar günü gittim rahmin aşağı kaymış ama dönmemiş düzgün dedi yine düzeltti
işte hızlı yürüme merdivenleri hızlı çıkma dedi bana yataktan kalkarken bile yavaş kalk dedi tam adamına söylüyo bende çok hareketliyim merdiveni 3er 3er çıkarım koşarım şimdi dikkat ediyorum yürürken bile geçen ay arada unuttuğum oldu ondan aşağı inmiş rahmim
işte böyle hamile kalırsam sizleride o kadına götürürüm aa bide yasemin hamile bile kalsan rahmin o haliyle beslemez bebek karnında ölürdü dedi bana bende 1 tane öldü 2,5 aylık dedim onu bile bildi kadın sebebi o olur allahım verir inş. hayırlısı olsun bakalım

canım ben martın sonunda ancak başlayacağım.kürtajdan sonra 2 adet geçmesi gerekiyormuş.biri geçti diğerini bekliyorum:))))Allahım inşallah Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebkler verir...bu topikte herkes inşallah en kısa sürede bebişlerine kavuşurrr.....

dularımız seninle.

Arkadaslar mrb uzun zamandır takip ediyordum yazdıklarınızı, inanın burda mutluluğunuzu paylaşıp ağladığım cook zamanlar olmuştur. inatla birgün anne olacağım diyen arkadaslarıma naçizane birkaç önerim olacak.
Arkadaslar öncelilkle yumurtlama döneminizi cok iyi hesap edın ve ogünlerde ilişkide bulunun,ve ilişki sonrası hemen ayağa kalkmayın gerekirse 1 saat uzanın faydası oluyor.birde cook dua edin sonuçta hersey ALLAHın dilemesiyle oluyor. hepinize duacıyım ALLAH yürekten isteyen herkese anneliği tattırsın..

emelcim allahım yardımcın olsun saglıkla güzel haberler getirisin inşallah dualarımız seninle
kaçak emel nasılsın beni hatırladınmı oglun nasıl yigitimiz inşallah iyidir öpüyorum ikinizde ..
ayses hoşgeldin güzelim herşeyi deniyoruz allahım hayırlısını nasip etsin ilgin alakan için teşekkürler a.s.

slm kızlar ayşee gerçekten denemediğimiz yol kalmadı zamanı geldiğinde mevlam nasip edecektir inanıyorum
emelim nasılsın canım ya arada uğra özletme bukadar kendini
gizem ben 1 adet beklemiştim adetten sonra inş. 2. adetinden sonra meleğin gelir
feyzaam nasılsın canım
yasemin nerdesin yaw
seherim sen nasılsın asiş hadi fırsat bulda gel emel mervişler badegül aslım boddim ayşe raziş beyza pınar aylin şeboo
hadi toplanalım artık eskisi gibi

günaydın canlarım...cumanız mübarek olsun....

sinemciğim geldim tatlım buralardayım...nasılsın canım...

Günaydın herkeze hayırlı haberler olur inşallahopuyorumnanaktan

dün yine benim laplop bozuldu..saolsun eşim akşam halletti...çok korktum valla olmayacak diye...kimseler uğramasada eskisi gibi buraya gelmeden duramıyom ben...
emelcim dualarım seninle..inşallah 36.haftayı doldurana kadar bebişlerin seninle kalır canım...sonra çıksalarda olur..ciğer gelişimi 36.haftada sonlanıyo çünkü...
kızlar hayırlı cumalar...hayırlı haberler olsun...hamişler çoğalsın inşallah...

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim bir yaramazlık yok karnım ağrıyo sanırım yumoşum çatlıyo çalışmalara devam sizlerden haber var mı merviş nasılsın canım ama laptobun bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…