günaydın hatunlarr nasılsınız canlarım ben iyiyim yeni bir gün yeni umutlarrr
gizem nasılsın seher mervişler asiş esra feyza aylin aslı şeboo ayşe raziş pınar emeller adaşım
merviş annenlere geçmiş olsun canım iyileşsinler öyle gidersin
gizemm çalışamalar ne zaman başlicaksın
feyzaa bende çalışmalara başladım beklemede değilim canım adetimin 8. günü ay size söylemeyi unuttum o kadına gittim rahmin inmiş aşağı merdivenden inerken yavaş inmedin mi dedi kadın bildi yaw bende unutuyorum arada dedim bu ay dikkat et dedi çalışmalara tüm hızla devam aklinialirimsmile
hadi kızlar bu ay topik patlama yapsın hamiş olmayanımız kalmasın canlarım
bu ay yeni güzel umutlara gebe olsun inşallah...sizlerde o umutların huzuru ve allahın da izniyle kendi meleklernize gebe kalın...kalben diliyorum canım arkadaşlarım...
selam canlarım.. razişşşş çok ama çok sevindim hamileymişsin umarım herşey yolundadır.. herkes iyidir inşallah.. çok fazla kalamayacağım kusura bakmayın geçmişede bakamadım.. Ben geçen hafta çarşamba 1 gece hastanede yattım. Tedbir amaçlıydı gerçi.. inşallah bir daha gerek kalmaz. ağrım vardı bebek hareketi alamadık. açılma car diye korktular. neyseki sonunda ikinci gün taburcu oldum ama o günden beri annemlerde yatıyorum. dualarınıza ihtiyacım var. yarın kontrol var bakalım ne diyecekler.. hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?