slm kızlar ayşee gerçekten denemediğimiz yol kalmadı zamanı geldiğinde mevlam nasip edecektir inanıyorum
emelim nasılsın canım ya arada uğra özletme bukadar kendini
gizem ben 1 adet beklemiştim adetten sonra inş. 2. adetinden sonra meleğin gelir
feyzaam nasılsın canım
yasemin nerdesin yaw
seherim sen nasılsın asiş hadi fırsat bulda gel emel mervişler badegül aslım boddim ayşe raziş beyza pınar aylin şeboo
hadi toplanalım artık eskisi gibi
selam kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..anca gelebildim bilgisayar başına..bugün kontrolüm vardı herşey normal sanırım ama bir bebeğimiz biraz küçük olduğu için doktorum detaylı usg istedi. kısmetse pazartesi detaylı usg ve şeker testimiz var. bebeklerim 1690 gr ve 1335 gr olmuşlar. arada fark var ama umarım sorun olmaz.. hepinizi öpüyorum.. eğer iyi olursam durumumu yazarım...
sevgililer günümüz kutlu olsun kızlar...
bizbişey yapmadık özel bugüne...sabah kahvaltıya gittik arkadaşlarla...sonra onlarda kahve içtik...eve geldik...kuzeyde şimdi uyudu...
emelcim merak etme hiçbişey olmayacak bebeciklerine...kiloyuda dert etme..dışarı çıkınca alıyolar çünkü..
oohh sinemcim hazırlıklar bitti demek..hadi artık sağlimen kavuş bebişlerine canım...ama zamanında tabii...
gizem gece gel gündüz gel farketmez anacım...burda olmayı iste yeter ki...
asişim asya kocaman oldu artık..siğmıyodur..içerde tepinip duruyodur...inşallah döner bu haftalarda...normal doğum gibisi yok..ama yinede sen ve bebeğin için en hayırlısını diliyorum rabbimden...
feyzacım sen neler yapıyosun..burayı bırakmayanlardan biride sensin canım..sadece sinem değil...
yaa hadi kızlar bee..eskisi gibi olalım gene...
hadin ben kaçar...eşimle ilgileneyim biraz...hep siz mi çalışcanız :))))
Merhaba kızlar ancak gelebildim yanınıza
Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun
Ben cuma günü doktora gittim bebem 3 kg olmuş ama hala ters bu gidişle sezeryan olcaz doktor kendini hazırla dedi. 2 haftaya kadar dönmezse yada süpriz yapmazsa kızım 26-28 şubat arası alınacak.Sağolsun haftasonu kardeşim annem hep yanımdaydı. Üst komşunun makinesi bozulmuş pis su evini basmış ondan sonrada benim mutfağıma aktı annemler olmasaydı işim zordu şansıma bu 2. oluyo hamileyken iş çıkıyo. Neyse hallettik annem evi falan temizleyiverdi.Boşuna dememişler ana gibi yar olmaz diye.
Seherim ananen çıkmış gözün aydın cnm
Sinemcim arada kaçıyorum ama zor oluyo bakalım bu hafta ve önümüzdeki hafta evde daha çok kalacağım aksilik çıkmazsa görüşürüz.
Nisanur ve merve iyiymiş inşallah yeni evlerinde mutlu olurlar nisanur da üzmez anneciğini
Neyse ben kaçtım öptüm sizi. Görüşürüz tekrar.
selam kızlar nasılsınız hafta sonu tabi kimseler yok
sinemcim hadi bakalım başla çalışmalara bende yumurtladım sanırım benimde devam
ayşecim hoşgeldin iyiysin maşallah bizde seni öptük..
mervemiz nisanurumuz iyiymiş maşallah
merve aman dikkat et nasil bozuyorsun laptopu anacım
seher hadi gözün aydın annanen çıkıyormuş..
sinemcim maşallah hazırlıklar tamam gelsin miniklerin zamanında inşallah
emelcim bak maşallah iyiler inşallah iyi olacaklar sıkma canını sen sıkılırsan onlarda hisseder
yasemincim sende neler var bakalım
gizemcim akşam gel gündüz gel hiç farketmiyor kimse yok buralarda sinem hariç...
raziye aylin bahçem gelevera boddim esra aslımm rumeli gelmiyor artık kızlar topige baya kalabalıktı herkez çoluga çoçuga karışınca boşladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?