İnatla bir gün ANNE olacağım !

raziye aylin bahçem gelevera boddim esra aslımm rumeli
yasemincim gizemm sizler nasılsınız pınarr seni unutmadım şebo beyzaa
çok kalabalıktık artık az kişi girmeye başladı ben listeyi yapmak istwerim ama nasıl yapacam bilmiyorum

Günaydın kızlar iyi haftalar hepinize.
Mervecim gizemcim iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. bende hayırlısı olsun diyorum ne diiim.
Sinemcim baya çalışmışınız inşallah işe yaramıştır cnm

evet asişiim buhafta nerdeyse full çalıştık bakalım ne olacak hayırlısı olsun canım
yasemin nasılsın canım çalışmalara başldın mı
asiş senin rahatın nasıl canım

asiyeee kız iş yerinde doğurcan valla...kızın da senin gibi çalışkan olcak bu gidişle :)) 38.haftadasın dikkat et..ben erken doğurunca artık çok korkuyorum son haftalardaki gebelerden...
sinemcim çalışmak sizden takdir mevlamdan..inşallah bu ay ol demiştir rabbim..meleğin seninledir inşallah...
yasemin hayatım senden naber...sen ne zaman başlıyosun çalışmalara :))
herkes nerelerde yahu...dünürde gelmemiş...anca evini toparlıyodur o..1 hafta yoktu ya...ayy bende gitcem 2 hafta yokum..döndüğümde evin halini düşünmek bile içimi daraltıyo...bide gelip görcem...allah yardım etsin artık ne diyim :)))

asişim asyacık kocaman olmuş maşallah...kız sen işte calısmasan evde calıscak bisey cıkıyo su olayı kötü yahu bilirim bizimde yağmur yağınca mutfağım damlıyor bazen bi kere alt komsuma da gitmis...

doğumuna az kalmıs bu arada süper minnoşuna kavuscaksın hayırlıyla insallah...

adasım burda ..yasemincim nicolüm siz napıyosunuz burda görüyorum sizide

mevecim aman boşver sen iki haftanın tadını cıkar o zaman öncezemuszemusbol bol gez enerji topla gelince işler olur elbetopuyorumnanaktan

sinem bebişlerinin adı pelin ve buğra mıydı..yanlış mı hatırlıyorum..

haydi hayırlısı yasemincim...allahım yanında olsun...yüce mevlam yüzünüzü tez vakitte güldürsün..
amin canım insallah.....

rahatım iyi sinemcim şimdilik ufak tefek şikayetlerim var onlarda normal sanırım cnm

masallah masallah ...olur o kadar o şikayetlerde hamileliinin nazar boncukları diyelim kaydirigubbakcemile5

Sinemcim valla öle işyerinde iş olmasa evde çıkıyo bu arada işe geç gelip erken çıkıyorum bu hafta haftaya hiç gelmeyeceğim inşallah bakalım çağırmazlarsa
Mervecim ne yapim cnm ya eve 5 dk işyerim evde yalnız kalmaktansa işyerinde durmak iyi ewn azından bişey olsa hemen hastaneye yetiştirirler demi :))))
Evde çok sıkılıyorum haftasonu annem vardı iş yaptırmadı bana patladım yahu alışmamışım.
Mervecim bu arada gez eğlen gelince ne kadar çalışcağını düşünürsen rahat olmazsın boşver düşünme rahatına bak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…