ahaha sıfılancam evet, teşekkür ederim kızlar moraliniz için, badegül ayse benim adım canım, nasıl bişey hamişlik? valla dediğin dogru o kadar şeye katlanıyoruz onlar da gelsin artık bebişler, bekletmeyin heeee
ben açlıktan geberiyorum bişiiler hazırlıycam kızlar, daha girmem heralde, yarın görüşürüz, hepinizi öptüm:)
cidden mi bilmiodum senin ilk gebeliğinin ikiz olduğunu bide dış gebelik mi geçirmiştin ben mi yalnış hatırlıyorum.
valla badegül bende pek belirti yok cnm ya arada karın ağrım oluo okadar henüz bişi yok yarın bi kanda testimi tekrarlatmayı düşünüyorum bakalım ne çıkacak? midem bulanıo arada ama oda psikolojik diye düşünüyorum..
bende senin gibi ister istemez ilk gebelik ile karşılaştırıyorum yalnış ama elden gelmio senağlama
ozaman hayırlısı ile gelsinn ikizlerrr.. doktora ne zaman gitcen sen cnm?
9 mayısta randevu verdi o zaman gideceği sen ne zaman gideceksin gitmedin demi daha
yok cnm benimkide 1500 ü aştığında değerin gel dedi 2günde 2katına çıkarmış hesapla dedi 5 mayıs salıya gelio inşallah ogün gidicem.. kanaman olursa hemen gel dedi allah korusun
benimde ilk gebeliğimde 112 çıkmıştı çok düşük demişti dr oda 1500 olunca 2 şer katlar demişti kanaman olunca gel demişti bana ve 2 gün sonra kanamam olmuştu ama benim sol kasığım da ağrılar oluyordu bayılma hissi kusmam hiç durmuyordu........6 haftalıkken sadece 1000 olmuştu keseyi görmüştük o zaman da oyüzden bu dr um bildiği için dururmumu hemen çağırdı adet günümde gittik hemen...koruyan allah herşeye rağmen koruyor aynı şey bir arkadaşıma oldu kesesii falan geç göründü değerleri düşüktü kanamasım oldu amam şimdi 6 aylık oldu ve herşeyi normall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?