İnatla bir gün ANNE olacağım !

cetrefili kusura bakmayın isim konusunda hafızam çok kötü hiç korkam film den dolayı ben çektirmedim ama insan sın kadınsın ya katlanıyorsun yüce rabbim hep bir kolaylık bir dayanma gücü veriyor herşey bebiş için değilmi anne olmak o kadar kolay değil tabi allah yardımcın olsun canım

ayşeeeeeeeeee ooh süper çok sevindimm kızz sıfırlancan cidden :))))))))))

badegül cnm hoşgeldin sende .. çok sevindim iyi olmana cnm

ahaha sıfılancam evet, teşekkür ederim kızlar moraliniz için, badegül ayse benim adım canım, nasıl bişey hamişlik? valla dediğin dogru o kadar şeye katlanıyoruz onlar da gelsin artık bebişler, bekletmeyin heeee
ben açlıktan geberiyorum bişiiler hazırlıycam kızlar, daha girmem heralde, yarın görüşürüz, hepinizi öptüm:)

badegül cnm hoşgeldin sende .. çok sevindim iyi olmana cnm[/QUOTE]

teşekür ederim canım senin belirtiler varmı hiç zaman nasıl geçiyor? anneme gitmiştim yeni geldim onun yanında hamiş moduna giriyorum eve geliyorum tık yok unutu veriyorum ilk gebelşkte yaşadıklarımdan dolayı çok korkuyorum varya inşallah allah tamamına erdirsin hepimizi..bide varya ilk gebeliğimde ikizdi ya bide onu düşünüyorum rüyamda hamiş olmadan dr gitmiştim 3 tane bebek görmüştüm usg de ...

badegül canım yok daha test için erken ve benim öyle dokunamayacak kadar ağırmıyo.çok çok hahfif ağırmaya başladı belkide psikolajik.test için erken diye düşünüyom çünkü adet günüm bugün zaten.

ayşeciğim belki gene unuturum da ismini kusura bakmassın artık inşallah sıra senin ve asiyemin olur ammmmminn aslında isteyen herkezin olur inşallah..hamilelik bilmem nasıl gidiyor keseyi ve kalp atışını da duysam dahi iyi olur galibada....bak hiç korkma varya ben ölümlerden döndüm nelere katlandım varya tek tüpüm ü aldılar patlamıştı inan hiç ümidim yoktu inan allah isteyene veriyor

cidden mi bilmiodum senin ilk gebeliğinin ikiz olduğunu bide dış gebelik mi geçirmiştin ben mi yalnış hatırlıyorum.

valla badegül bende pek belirti yok cnm ya arada karın ağrım oluo okadar henüz bişi yok yarın bi kanda testimi tekrarlatmayı düşünüyorum bakalım ne çıkacak? midem bulanıo arada ama oda psikolojik diye düşünüyorum..

bende senin gibi ister istemez ilk gebelik ile karşılaştırıyorum yalnış ama elden gelmio senağlama

evet biri normal diğeri dış gebelik ama iri olan tüpten inememiş orada büyüydüğü içn dış gebelik tanısını koydular ya o yüzden dr ikizdir dedi de bana teyzemde var ikiz 2 doğumda da

9 mayısta randevu verdi o zaman gideceği sen ne zaman gideceksin gitmedin demi daha

yok cnm benimkide 1500 ü aştığında değerin gel dedi 2günde 2katına çıkarmış hesapla dedi 5 mayıs salıya gelio inşallah ogün gidicem.. kanaman olursa hemen gel dedi allah korusun

yok cnm benimkide 1500 ü aştığında değerin gel dedi 2günde 2katına çıkarmış hesapla dedi 5 mayıs salıya gelio inşallah ogün gidicem.. kanaman olursa hemen gel dedi allah korusun

benimde ilk gebeliğimde 112 çıkmıştı çok düşük demişti dr oda 1500 olunca 2 şer katlar demişti kanaman olunca gel demişti bana ve 2 gün sonra kanamam olmuştu ama benim sol kasığım da ağrılar oluyordu bayılma hissi kusmam hiç durmuyordu........6 haftalıkken sadece 1000 olmuştu keseyi görmüştük o zaman da oyüzden bu dr um bildiği için dururmumu hemen çağırdı adet günümde gittik hemen...koruyan allah herşeye rağmen koruyor aynı şey bir arkadaşıma oldu kesesii falan geç göründü değerleri düşüktü kanamasım oldu amam şimdi 6 aylık oldu ve herşeyi normall

sen adet gününde gittin yani cnmm ? evet allah yazmamış olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…