İnatla bir gün ANNE olacağım !

aman asişim senin keyfin yerindeyse çalış tabii...doğru diyosun evde yalnız olmaktan iyidir...hem yanında kardeşin de var...

selam kızlar nasılsınız bizçok iyiyiz bebeğimi bugün ultrasonda gördüm çok sevinçliyim şuan kurstayım kaçamak girdim

selam kızlar nasılsınız bizçok iyiyiz bebeğimi bugün ultrasonda gördüm çok sevinçliyim şuan kurstayım kaçamak girdim

canım allah daim etsin hayatım...rabbim sağlıcakla almayı da nasip etsin..bizde çok sevindik raziyecim..inan yürekten katılıyorum sevincine...

iyiyim ccanım sen nasılsın?gün sayıyorum işte çalışmalara başlamak için..az kaldı martta başlıyorum inşallah çalışmalaraa.Ayy heyecanlandımzemuszemus

iyi geceler kızlar mervecim sagsalim git gel inşallah gelince düşün temizligi
sinemcim allah gönlüne göre versin
yasemin ve gizem sizlerinde bebişleri martta gelir inşallah
asiyecim az kaldı doguma allah kurtarsın tatlım
raziyecim çok sevindim görmüşsün minigini ..

merhaba, siteye çok yeni üye oldum sayılır, 3-4 aydır bizde deniyoruz gebe kalabilmek için, son 2 ay adet düzensizliği yaşamaya başladım, (herhalde psikolojik bir durum) eşim Nisan'da askere gidiyor, umarım o gitmeden hayırlısı ile hamile kalabilirim, umarım isteyen herkes (hayırlısı ile) hamile kalabilir.. anladım ki bu durum çok ilginç bir psikolojiymiş, hayatımda ilk defa forumlara yazmaya başladım bu yüzden... :)))) çünkü aynı şeyleri yaşayan insanlarla paylaşmak, en azından okumak bile insanı sakinleştirebiliyor... sevgilerimle...

günaydın kızlar nasılsınız razişim maşallah canım allahım kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere hayırlısıyla inş.
asiş mervişler gizem yasemin seher ayşe emeller aslım sinem şebo aylin boddim pınar badegül gizem feyza esra unuttuğum varsa affola hepinize günaydın kocaman
kızlar şu denetimi bi atlatsam gelecem daha sık ama yarın bitiyo inş. yarından sonra daha rahat girerim canlarım
melekler nasıllar anneleri umarım herşey yolundadır

gunaydın kızlar nasılsınız ben sersem gııyım saabah köru KALKTIK MAMA YEDIK ŞıMDı OYNUYIRUZ

günaydın kızlar
ben geçen hafta sinirsel olarak iyi değildim mideme vurdu cuma dayanamayıp annem doktora götürdü gastiritim artmış pek ilaç veremedi emzirdiğim için 9aylıkken tedavi olcam. kadın doğum doktorumsa seher senin dediğin gibi pasiflorayı tavsiye etti içiyorum valla napayım yoksa çok fena oldumdu kendimden nefret eder hala geldim doğum sorası olurmuş bazılarında..

dün gece adaşım ve seherle buluştumdu rüyamda ay çok güzeldi:))
ben şöle bi geçmişe bakayım kızlar

günaydın herkese
mervecim yaşadıkların cok normal canım ya insallah kısa zamanda herşey yoluna girer

seloşş gel beraber oynuyalım.....annede biraz dinlensin... kolay gelsin sehercimmmm

hadi hayırlısı adaşım sevindim yarın rahatlıcan demek....biz iyiyiz şükür...

sinemcim inş sağlıkla kucağınıza alın bebelerinizi şimdi emelle konuştum iyiymiş detaylı cuma gnüne kalmış şeker sonucu iyi çıkmış çok şükür.

sinemcim göndererim canım ama hemen postalama geri :))))
dediğim gibi mervecim iyi gelır sana o elkı buluşuruz kız bı gun bellı mı olur
dünür yok ortalarda asişte yok
sinemim ıyıyım canım napalım iş güç selen
razişim allah devamını getırsın sğalıcakla canım
sinemim ıkızler ne alemde
emelımın kontrolu ıyıdır ınşallah
seloşumun doğum gunu yaklaşıyo 2 ay kaldı şimdiden neler yapsam diye düşünüyorum şöyle pembe bi kabarık elbise peri kanatları ve başlığı almak stıyorum evı suslucem guzelce ve s harfınde bı pasta 1 numara kurabiyeler ve gelenlere ne hedıye versek dıye duşunme aşamasındayım selenın resımlerınden takvım mı yaptırsam sızce fikirlere açığım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…