canım allah daim etsin hayatım...rabbim sağlıcakla almayı da nasip etsin..bizde çok sevindik raziyecim..inan yürekten katılıyorum sevincine...
çok güzel ya.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
iyi geceler kızlar mervecim sagsalim git gel inşallah gelince düşün temizligi
sinemcim allah gönlüne göre versin
yasemin ve gizem sizlerinde bebişleri martta gelir inşallah
asiyecim az kaldı doguma allah kurtarsın tatlım
raziyecim çok sevindim görmüşsün minigini ..
günaydın kızlar nasılsınız razişim maşallah canım allahım kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere hayırlısıyla inş.
asiş mervişler gizem yasemin seher ayşe emeller aslım sinem şebo aylin boddim pınar badegül gizem feyza esra unuttuğum varsa affola hepinize günaydın kocaman
kızlar şu denetimi bi atlatsam gelecem daha sık ama yarın bitiyo inş. yarından sonra daha rahat girerim canlarım
melekler nasıllar anneleri umarım herşey yolundadır
raziyecim allah sonuna kadar rahat bi hamilelik nasip etsin inşallahh....opuyorumnanaktan
sinemcim göndererim canım ama hemen postalama geri :))))
dediğim gibi mervecim iyi gelır sana o elkı buluşuruz kız bı gun bellı mı olur
dünür yok ortalarda asişte yok
sinemim ıyıyım canım napalım iş güç selen
razişim allah devamını getırsın sğalıcakla canım
sinemim ıkızler ne alemde
emelımın kontrolu ıyıdır ınşallah
seloşumun doğum gunu yaklaşıyo 2 ay kaldı şimdiden neler yapsam diye düşünüyorum şöyle pembe bi kabarık elbise peri kanatları ve başlığı almak stıyorum evı suslucem guzelce ve s harfınde bı pasta 1 numara kurabiyeler ve gelenlere ne hedıye versek dıye duşunme aşamasındayım selenın resımlerınden takvım mı yaptırsam sızce fikirlere açığım kızlar
çok teşekkür ederim kızlar allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba kızlar kızımla biz geldik nasılsınız bakalım.
Seher kız ne güzel telaşlar onlar öle biz daha doğuramadık ama senden kopya çekeriz artık 1 yaş doğumgünü için.
Mervecim gelmiş gitmiş geçmiş olsun cnm miden kötüymüş
Sinemcim denetimin varmış Allah kolaylık versin cnm
Raziş uğramış meleğini görmüş daha çok görcen usg de bide hareketlerini hissetcen daha da mutlu olacaksın inşallah
Darısı diğer kızların başına.
Neyse ben kaçamak girdim işyerine geldim birazdan da çıkarım bi toplim gidicem öptüm sizi
canım çalışmıyorum taşındıktan sonra bıraktım muhasebe yardımcılığı kursu vardı evde durmaktansıkılınca yeni başladım sayılır 1 buçuk ay oldu p.tesi gittiğimde 7 +2 aslında ama usg de 6 haftalık göründü minikalbi atıyordu çok güzel bir duygu allah herkeseansip etsin inşallah bende yavaş yavaş bebişimi hissedecemraziyecim çalışıyomusun hala sen..kurs falan yazmışsın geçen..ne kursu...bebişimiz nasıl...aah bi de içinde hareketlerini hissedince sen gör...çok acayip bi duygu...ağlamaklı bi şekilde hatırlıyorum o anları nedense...halbuki meleğim kollarımda şu an...ama içindeykenki de çok başka...insan hamileliği özler mi...ben özlüyorum..doya doya yaşa bu 9 ayı canım....herşeyini içine sindire sindire...sonra pişmanlıklar yaşamayasın...çok özelsin şu anda sakın unutma bunu...
canım bende inanamıyorum yaza tüp yaptıralımderken bebişimiz geldi rabbimol dedi oldu anladımki herşeyin bir zamanı var çok mutluyumopuyorumnanaktanrazişimmmmmm nası sevindim hamişliğine anlatamam nası gidiyo güzel anneee
canım çalışmıyorum taşındıktan sonra bıraktım muhasebe yardımcılığı kursu vardı evde durmaktansıkılınca yeni başladım sayılır 1 buçuk ay oldu p.tesi gittiğimde 7 +2 aslında ama usg de 6 haftalık göründü minikalbi atıyordu çok güzel bir duygu allah herkeseansip etsin inşallah bende yavaş yavaş bebişimi hissedecem
canım bende inanamıyorum yaza tüp yaptıralımderken bebişimiz geldi rabbimol dedi oldu anladımki herşeyin bir zamanı var çok mutluyumopuyorumnanaktan
canım çalışmıyorum taşındıktan sonra bıraktım muhasebe yardımcılığı kursu vardı evde durmaktansıkılınca yeni başladım sayılır 1 buçuk ay oldu p.tesi gittiğimde 7 +2 aslında ama usg de 6 haftalık göründü minikalbi atıyordu çok güzel bir duygu allah herkeseansip etsin inşallah bende yavaş yavaş bebişimi hissedecem
canım bende inanamıyorum yaza tüp yaptıralımderken bebişimiz geldi rabbimol dedi oldu anladımki herşeyin bir zamanı var çok mutluyumopuyorumnanaktan
bende oğlumu parka indirdim... evin yanında park var bizim...1 saat oturduk..oynayan çocuklara baktı..heyecanlandı..bağırdı..kucağımda zıp zıp zıpladı..eve geldik..üstünü çıkardım yatağına koydum emziği alır almaz kapadı gözleri...temiz hava iyi geldi kuzuma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?