İnatla bir gün ANNE olacağım !

ooooo dünür...ben gelme işini 2 ay daha erteliim bari..gelmişken seloşumun yaşgününe de katılırım...ay valla olmayı çok isterdim ama naparsın gurbetlik...biz kuzeyin bi kaç fotosunu takvim yaptırdık..hala teyze anane..bikaç eş dost verdik...çok tatlı oluyo..bence düşünebilirsin...güzel bi hediye ve anı olur gelenlere....

adaşşş ne güzel oluyo dimi rüyası bile...
sen nasıl oldun..eve net bağlandı mı..

kızlar ablamın sonuçları temiz çıktı şükür...kromozomsal anomali yok allahıma çok şükür...kalbi içinde fetal eko çekilecek perşembe günü..belki de kendiliğinden geçmiştir o kireçlenme demiş doktor..bakalım inşallah o da iyi çıkar...allahım kimde nerde varsa sen yüzlerini güldür bizim gibi...

Merhaba kızlar kızımla biz geldik nasılsınız bakalım.
Seher kız ne güzel telaşlar onlar öle biz daha doğuramadık ama senden kopya çekeriz artık 1 yaş doğumgünü için.
Mervecim gelmiş gitmiş geçmiş olsun cnm miden kötüymüş
Sinemcim denetimin varmış Allah kolaylık versin cnm
Raziş uğramış meleğini görmüş daha çok görcen usg de bide hareketlerini hissetcen daha da mutlu olacaksın inşallah
Darısı diğer kızların başına.
Neyse ben kaçamak girdim işyerine geldim birazdan da çıkarım bi toplim gidicem öptüm sizi

dünürcüm hadı gözünüz aydın çok sevındım canım çok şükür bişy çıkmamış allahın ıznıyle
asişim sende dıkkat et gulum artıkk ya
mervecım hakıkat eve net bağlandımı senın

dikkat ediyorum merak etme sehercim ters hareket falan yapmıyorum yoruluncada eve gidiyorum hemen evde çok cnm sıkıldığı için oyalanıyorum işte

asişim çok az kalmış sağlkla kucağına al inşallah rabbim yardımcın olsun..
bağlandı sehercim çok şükür kavuştum sizlere..kız ne çabuk bi yaşına gelio senin cadı amanın bizim cadıda büyücek mi okadar:)

adaşımmmm inanılmaz sevindim ablanın sonuçlarına meraklanma bak gör kalpte temiz çıkcak çünkü bende duymuştm kendiliğinden düzeliyor diye..

saolun kızlar...valla yük kalktı üstümden...kuzey de şimdi uyandı mıy mıy bağrıyo kucağımda...çorbada yemedi..huysuz bugün..

slm canlarım nasılsınız razişşş seher mervişler feyzaa
şu denetim geçsin girecem topiğe merak etmeyin yarını bir atlatim canalrım iyi akşamlar öpüldünüz kocamaan

canım allah daim etsin hayatım...rabbim sağlıcakla almayı da nasip etsin..bizde çok sevindik raziyecim..inan yürekten katılıyorum sevincine...

çok güzel ya.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

raziyecim allah sonuna kadar rahat bi hamilelik nasip etsin inşallahh....opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim kızlar allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

raziyecim çalışıyomusun hala sen..kurs falan yazmışsın geçen..ne kursu...bebişimiz nasıl...aah bi de içinde hareketlerini hissedince sen gör...çok acayip bi duygu...ağlamaklı bi şekilde hatırlıyorum o anları nedense...halbuki meleğim kollarımda şu an...ama içindeykenki de çok başka...insan hamileliği özler mi...ben özlüyorum..doya doya yaşa bu 9 ayı canım....herşeyini içine sindire sindire...sonra pişmanlıklar yaşamayasın...çok özelsin şu anda sakın unutma bunu...

günaydın kızlarr nasılsınız ben iyiyim denetim var bugün fırsat bulursam gelmeye çalışırım canlarım öpüldünüz

yaaa gene kimseler gelmemiş...
eşim antalyaya gitti..toplantıları var..2 gece yok...oğlum evin erkeği olcakmış babası tembihledi :))
cuma akşam gelecek..cumartesi sabahta bursaya götürcek inşallah bizi...bakalım bu sefer gidebilcem gibi gözüküyo şimdilik..ama yinede kısmet...inşallah diyelim de...

canım çalışmıyorum taşındıktan sonra bıraktım muhasebe yardımcılığı kursu vardı evde durmaktansıkılınca yeni başladım sayılır 1 buçuk ay oldu p.tesi gittiğimde 7 +2 aslında ama usg de 6 haftalık göründü minikalbi atıyordu çok güzel bir duygu allah herkeseansip etsin inşallah bende yavaş yavaş bebişimi hissedecem
razişimmmmmm nası sevindim hamişliğine anlatamam nası gidiyo güzel anneee
canım bende inanamıyorum yaza tüp yaptıralımderken bebişimiz geldi rabbimol dedi oldu anladımki herşeyin bir zamanı var çok mutluyumopuyorumnanaktan

geç döllenme olmuştur canım takma kafana...genelde usg yi baz alıyo dr lar...iyi yapmışsın kursa gitmekle..elinde bulunur en azından...ama dikkat et kendine çok yorulma emi...zira çok zorlu yollardan geldi bebişimiz...

bende oğlumu parka indirdim... evin yanında park var bizim...1 saat oturduk..oynayan çocuklara baktı..heyecanlandı..bağırdı..kucağımda zıp zıp zıpladı..eve geldik..üstünü çıkardım yatağına koydum emziği alır almaz kapadı gözleri...temiz hava iyi geldi kuzuma...

Allah nasip edince herşey oluyor işte.kendinize çok dikkat edin yorulmayın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

bende onlarla oynamak istiyorum demek için bağırmıştır.yavaş yavaş yaz geliyor.bol bol gezersiniz artık..gecede yorgunluktan rahat rahat uyur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…