İnatla bir gün ANNE olacağım !

ohh kimler gelmeş maşallah
mervecim biraz zor zamanlar geçiriyorsun sanırım allahım yardımcın olsun
raziyecim inşallah kucagınada almayı nasip eder allahım
sehercim maşşalh kızın büyümüş sen güzel fikirler üretmişsin zaten takvim güzel olur bence
sinemcim yogunsun inşallah kolay geçer
zuzu sinem sen nasılsın ikizler napıyorlar keyifleri yerindemi..
merve2 çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına inşallah herşey güzel olur..
emelcim iyi olmana sevindim ikizlere iyi bak tatlım..
gizemcim sen nasılsın nasıl gidiyor okul..

bebeginizin hareketlerinden bahsetmişsiniz benimde aklıma geldi ne güzeldi ama şuan içim acıdı biraz kötü oldum allahım inşallah bebenimde melgimin kardeşini göndermiştir bu ay..
allahım ellerimiz boş bırakmasın çok zor...

kızlar kötüyüm...
kayınpederim kolonoskopi oldu bugün...kolon kanseri tanısı konmuş...patoloji sonucu yarın çıkacak...kendinin haberi yok henüz...öğrenirse kansere kalmadan kalpten gider..kayınvalidemde mide kanserinden ölmüştü çünkü...oooof eşimde bilmiyo daha...belki de değildir...biz sadece kaynımla kolonoskopinin raporunu okuduk..tanı:kolon ca yazıyodu..bakalım dr ne diyecek..içim pır pır...çok üzüldüm anlatamam...

çok geçmiş olsun.inşallah değildir..

bugun bir arkadaşım bebeğini kaybetti 8 haftalıkken kalbi durdu.o kadar çok üzüldüm ki.1.5 ay önceki durumum geldi aklıma Allah kimseye yaşatmasın.ısteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah....

eve geldiğim anda hemen buraya geliyorum.özlüyorum sizi :)) okul iyi gidiyor.yoğunluk başladı.çocuklarımla uğraşıyorum iştekaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar allaha şükür atlattık denetimi
3 taen düzeltici faaliyet yazdı o kadar
gizemm arkadaşına geçmiş olsun inş. meleklerimiz bizleri fazla bekletmezler canım razişim maaşallah canım allahım tüm hamişlerin kucağına almayı nasip etsin
merviş geçmiş olsum umarım değildir canım benim iş arkadaşımın kocası kolonoskopi oldu bağırsaklarının tümü alınacaktı kanser diye ama ameliyat başarılı geçmiş sadece tümörleri temizlemişler inş. değildir canım
merviş sen nasılsın seheerrr nasılsın canım
feyzaam sen buay hamişsin canımmm bak içime doğdu sinem dediydi dersin
esra yok nerelerde acaba

kuzey sabah bi kalktı hırlıyo resmen...genizleri tıkalı...hapşurdu bi kaçkez..2 gündür parka çıkarıyorum..hava çarptı mı ne...ıhlamur yaptım pekmez koydum içmedi...sade ıhlamura şeker limon koydum..2-3 kez içti diliyle itti...ıhlamuru hiç sevmiyo..hem bu denemeleri uykusunda yaptım...serum fizyolojik sıktım burnuna..şimdide üstünü iyice giydirip örttüm..uyuyo...terlesin de üstünü soyayım üşütmeden...belki terle atar....portakal sıkıp vercem uyansın...bide tavuk suyuna tarhana...allahım hasta olmasın nolur...babamız da yok...

inşallah sinemcim dediğin gibi değildir...bakalım saat 4 gibi patoloji sonucunu alacak kaynım...dün gece hastaneye yattı kayınpederim..2 ünite kan vermişler...oradaki dr bu yazılan sadece şüphelenilen durum demiş..patoloji sonucu çıkmadan belli olmaz hiçbişey demiş...inşallah değildir...çocuklarının kaderine bak yaa...anne mide kanserinden öldü...bide baba da kolon kanseri olursa...rabbim sen herşeyin hayırlısını ver...ölümün bile...

amin canım ya seni korkutmak istemem ama eşinde bir kontrolden geçse için rahat olur canım yaaa
sonuçta tedavisi var erken teşhis herzaman önemli canım

amin canım ya seni korkutmak istemem ama eşinde bir kontrolden geçse için rahat olur canım yaaa
sonuçta tedavisi var erken teşhis herzaman önemli canım

evet canım eşimde hem anneden hem babadan risk altında...allah yaşatmasın...eşimi başımdan eksik etmesin mevlam..cümlemizin de...

dunurum gecmış olsun canım ınşallah kötü bişey çıkmaz canım sız yalış anlamış olun
ben ıyıyım kızlar seloşun peşind ekoşup duruyom başka yaptığım bişi yok

aman ınşallah olmaz hasta kuziş selende gece ççok oksurdu
sınemım nasılsın canım

kizlar bisey sorucam bu bizim ucuncu klomen denememiz dun yumurta catlatma ignesi vuruldum..doktor igneden sonraki gece iliski dedi ama biz saglama alalim diye igne vuruldugum dun gece de iliskiye girdik..spermin kalitesi dusuk olmaz umarim..aslinda boyle yapmaktaki sebebim akintimdi..dun baktim yumurtlama zamaninda olan beyaz akinti geldi dedim herhalde yumurtluyorum..gecikmeyelim dedik:)insallah yanlis yapammisizdir

bir sorum da su:diyelim soldan yumurtladik..yumurta sol tupe mi gidiyor..sagdan yumurtlayinca da sag tupe mi gidiyor..bu durumda diyelim sol tup kapali ozaman soldan yumurtladgimizda sperm olsa da tup kapali oldugundan gebelik olusmiycak mi?

örb helena evet sol taraf kapalıysa soldan yumurtlasan sper yumurtayla döllenemez ama allah bilir yinede hayırlısı olsun canım

seher iyiyim canım sen nasılsın
selen nasıl
merviş kuzun nasıl oldu
helena inş. tutar canım düşünme bukadar oluruna bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…