İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet canım nerden yumurtladıysan yumurta o tupe gıder ve orda döllenır rahıme ınene kadar eğer kapalıysa umurta spermle buluşamaz ve gebelık olaz canım benı yumurtlama soldan olmuş ve bebek 5 haftalık olana kadar orda döllendı

biraz daha iyi gibi...uyandığında su gibi olmuştu terden..hemen soydum...inşallah terle atmıştır...çorbasını içti şimdi mızıldıyo..kucak istiyo yaramaz...

merhaba kızlar bi bakim dedim kardeşimi gönderdim de nasılsınız ben iyiyim yarın gene kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diycek.
Mervem kayınpederine geçmiş olsun cnm bide sanırım kuzey rahatsız ona da geçmiş olsun
Ben arada uğrayabiliyorum yarın işe gene gelcem sonraki hafta gelmeyeceğim evden yazarım size.
Öptüm hepinizi. Kendinize iyi bakın haaa.

bak canim kadinlar genellikle her ay bir tarafindan yumurtlar. hangi taraftan yumurtlarsa o taraftaki tup o yumurtayi yakalar. sagdan yumurtlarsa sag tup, soldan yumurtlarsa sol tup.

eger bir tup kapali ise o tarafatan yumurtlama oldugunda yumurta tupten gecemeyecegi icin spermlerle karsilasamaz ve dollenemez.

merhabalar yeni katıldım bende aranıza kk yı uzun zamandır takip ediyorum ama üye değildim..
bende anne olmak isteyenlerdenim henüz yeni karar verdik 2 ay denedik olmadı bu 3. ayımız inşallah çok beklemem. geçen yıl polip aldırdım doktorum her şey normal diyor ama nedense ben endişeliyim burdan okuduklarıma da çok üzülüyorum inşallah bende bebeğime kavuşurum

inşallah kavuşursun geçmiş olsun canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhabalar güzel anneler ve anne adayları..merve kayınpederinin sonucu ne oldu?kuzeye çk geçmiş olsun.Sinemcim meleklerimiz inşallah bizi fazla bekletmezler.senin ne zaman belli olacak..dualarım seninle

merhabalar güzel anneler ve anne adayları..merve kayınpederinin sonucu ne oldu?kuzeye çk geçmiş olsun.Sinemcim meleklerimiz inşallah bizi fazla bekletmezler.senin ne zaman belli olacak..dualarım seninle

belli olmadı daha...yarın demişler...bakalım inşallah yarın alırız sonucu..tabi inşallah iyi olarak...kuzey hapşuruyo durmadan teyzesi...ateşi falan yok şükür...keyfi de yerindeydi bugün...inşallah böylece atlatırız...senin beklenmeuyen adet tarihin ne gün gizemcim...

çok gemiş olsun mervecim inşallah sorun çıkmaz güzel haberler alırsın..
paşanada geçmiş olsun..

eve geldiğim anda hemen buraya geliyorum.özlüyorum sizi :)) okul iyi gidiyor.yoğunluk başladı.çocuklarımla uğraşıyorum iştekaydirigubbakcemile3

ay ne güzel çoçuklarla ugraştıkca daha bir artıyordur özlemin dimi....

inşallah canım seni yanıltmam hayırlısını versin rabbim..

hoşgeldin güzelim inşallah bebegin gelir içini ferah tut böyle şeyler düşünüpte sıkma kendini bebeginde gelmez yoksa...

asiyecim yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah
seher selenle ugraşmaktan işde yapamıyorsundur şimdi...
esra yasemin şebnem nerde gözükmüyor

günaydın hayırlı cumalar kızlar
nasılsınız yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz allahım meleklerimiz için fazla bekletmez inş.
feyza esra seher mervişler adaşım pınar şebo aylin aslım boddim beyza asiş raziş emeller badegül ayşe pınar adaşım gizem nasılsınız unuttuğum varsa aaffola canlarım
öpüldünüz kızlar
merviş inş. hapşırıkla atlatır meleğin sonuç çıkarsa haber ver allahım sağlık versin herkese

GÜNAYDIN BEBİŞ HABERLİ BİR GÜN OLMASI DİLEĞİYLE opuyorumnanaktan

günaydın kızlar...merveciğim çok geçmiş olsun canım kayın pederine...allah şifa versin canım...

asiyecim yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah
seher selenle ugraşmaktan işde yapamıyorsundur şimdi...
esra yasemin şebnem nerde gözükmüyor

feyzacığım çok yoğunum canım fırsat buldukça geliyorum...iyiyim çok şükür arkadaşım sen nasılsın...

saolun kızlar..valla bugün patoloji sonucunu bekliyoruz bakalım..inşallah çıkar...hayırlısını versin rabbim..çocukları kalp çarpınıtısıyla bekliyo sonucu..annede yaşadıkları süreci bi daha yaşamak?allahım nolur güzel sonuçlar çıksın...

kızlar ben geldim çok yoğun günler geçirdim eşimin böbreğinde taş çıktı ame ettik geçen cuma bi hast bi iş arasında mekik dokudum durdum neyseki dün eve çıktık biraz rahatladım şimdi kuzum evde yanlız aklım orda ama iş te beklemio napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…