merhabalar yeni katıldım bende aranıza kk yı uzun zamandır takip ediyorum ama üye değildim..
bende anne olmak isteyenlerdenim henüz yeni karar verdik 2 ay denedik olmadı bu 3. ayımız inşallah çok beklemem. geçen yıl polip aldırdım doktorum her şey normal diyor ama nedense ben endişeliyim burdan okuduklarıma da çok üzülüyorum inşallah bende bebeğime kavuşurum
merhabalar güzel anneler ve anne adayları..merve kayınpederinin sonucu ne oldu?kuzeye çk geçmiş olsun.Sinemcim meleklerimiz inşallah bizi fazla bekletmezler.senin ne zaman belli olacak..dualarım seninle
kızlar kötüyüm...
kayınpederim kolonoskopi oldu bugün...kolon kanseri tanısı konmuş...patoloji sonucu yarın çıkacak...kendinin haberi yok henüz...öğrenirse kansere kalmadan kalpten gider..kayınvalidemde mide kanserinden ölmüştü çünkü...oooof eşimde bilmiyo daha...belki de değildir...biz sadece kaynımla kolonoskopinin raporunu okuduk..tanı:kolon ca yazıyodu..bakalım dr ne diyecek..içim pır pır...çok üzüldüm anlatamam...
eve geldiğim anda hemen buraya geliyorum.özlüyorum sizi :)) okul iyi gidiyor.yoğunluk başladı.çocuklarımla uğraşıyorum iştekaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar allaha şükür atlattık denetimi
3 taen düzeltici faaliyet yazdı o kadar
gizemm arkadaşına geçmiş olsun inş. meleklerimiz bizleri fazla bekletmezler canım razişim maaşallah canım allahım tüm hamişlerin kucağına almayı nasip etsin
merviş geçmiş olsum umarım değildir canım benim iş arkadaşımın kocası kolonoskopi oldu bağırsaklarının tümü alınacaktı kanser diye ama ameliyat başarılı geçmiş sadece tümörleri temizlemişler inş. değildir canım
merviş sen nasılsın seheerrr nasılsın canım
feyzaam sen buay hamişsin canımmm bak içime doğdu sinem dediydi dersin
esra yok nerelerde acaba
merhabalar yeni katıldım bende aranıza kk yı uzun zamandır takip ediyorum ama üye değildim..
bende anne olmak isteyenlerdenim henüz yeni karar verdik 2 ay denedik olmadı bu 3. ayımız inşallah çok beklemem. geçen yıl polip aldırdım doktorum her şey normal diyor ama nedense ben endişeliyim burdan okuduklarıma da çok üzülüyorum inşallah bende bebeğime kavuşurum
asiyecim yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah
seher selenle ugraşmaktan işde yapamıyorsundur şimdi...
esra yasemin şebnem nerde gözükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?