İnatla bir gün ANNE olacağım !

gecmiş olsun esracım
dunur sızde hayırlı sonuc alıcaksınız ınşallah
sınemım nasılsın
ben akşam gece bırden fenalaştım resmen ne fes alamadım selenden öncede bı kere böyle oldum 1 hafta hastanede yattım aman allah korusun

aman dünür..dikkat et kendine...stres kaynaklıdır muhtemelen...çık deniz havası al accık..geçmiş olsun hayatım..
esracım seninde eşine geçmiş olsun canım...atlatmış şükür...allah daha büyük dertler vermesin...

slm kızlar nasılsınız

mervecim gecmis olsun insalla iyi haberler alırsınız....benim tansiyonum iki günden beri yüksek..dr daydım sürekli artık kalkmadan yatak istiratı diyor kalkıp yorulunca direkr 14 e 8 yatarsan normale dönüyor ..kontrol altındayım sürekli...evde yatıyorum artık..haber vereyim dedim ..bi problem cıkmazsa üc hafta sonra 10 11 mart gibi doğum icin gün verdi dr....dua edin kızlar o haftaya gelebileyim ...herkesi coook öptüm .....

adaşım geçmiş olsun cnm dur belkide siz yalnış anladınız rapordan doktor ne dicek hemen telaşlanma cnm benimmm.
sehercim kesin stresten al bi pasiflora bak nası ii gelcek sen bana ben sana tavsiye edioz napalım:))
esracım eşinede geçmiş olsun canım rabbim başka dert vermesin..

kızlar bizde dün 2aylık aşılarımızı olduk 3 tane korkudan annemi bırakmadım bizde kaldı ateşi falan çıkarsa diye. ilkleri yaşamak zor oluo ben daha yeni kendime geldim ilaçlar fayda etti. bebem 4900 olmuş bi ayda 1300gr almış babamızın verdiği tepki mama yiyo ondan tabi demesin mi nası sinirim tepeme geldi annem bizde olmasaydı saçını başını yolcaktım okadar üzüldüm günde 2 kere mama vermekle okadar kilo alırmı hiç.soradan bozulduğumu anlayınca biraz toparladı ama ne fayda zaten doğum öncesi ve sorasında epey uzaklaştık birbirimizden ben mi bu hale getirdim bilmiyorum ama dayım geçen dediki kızım bak hiç bi erkek hastalık sahibi olan kadını çekmez nekadar aşıkta olsa topla kendini dedi kendime geldim benimkinin psikolojik olduğunu zaten biliyodum ama elde olmuo işte bazı anlar herşeyden bunalıo insan yaz gelsede az rahatlasakkkkkkkkkkk.. ahhh ahhh rabbim sağlık versin herşeyinnn başı.

esram geçmiş olsun canım merviş ler nasılsınız kızlar
adaşım sağlıkla ve zamanlı ghelsin meleklerin canım
iyi tatiller öpüldünüz
seher sen nasılsın diakkat et kendine geçmiş olsun

sinem adaş..saolun kızlar..inşallah iyi çıkar sonuçlar...hala çıkmamış...benim bursa işi gene yattı galiba...aman sağlık olsun da...
içim sıkılıyo...rabbim hayırlara çıkarsın..bi pasiflorada bana lazım bu gidişle :))

canım biz daha çalışmalara başlamadık.benim bekleme sürem dolmadı.doktorun söylediklerine harfiyle uyacağım bu kez..zaten şu anda prolaktin tedavisi görüyorum.1 adet daha geçirmem gerkiyor oda muhtemelen mart başı.yani Nisanın ilk haftası ancak oldu veya olmadı diye haber vereceğim size.....
kuzey inş.sadece hapşırıkla atlatır rahatsızlığını..kuzeyi kocaman öpüyorumm

feyzacığım çok yoğunum canım fırsat buldukça geliyorum...iyiyim çok şükür arkadaşım sen nasılsın...

iyi çalışmalar yasemincim bende iyiyim günümü bekliyorum...

geçmiş olsun esracım bizde seni merak ettik inşallah yakında herşey yoluna girer..

geçmiş olsun sehercim çok içine atıyorsun sanırım atma kendine yaparsın...

canım benim inşallah geçmiş olsun sanada içini ferah tutu meleklerin zamanında gelecek inşallah...

maşallah nisanurumuza mervecim büyümüş kendini üzme bak sende söylemişsin her işin başı saglık saglıklı oldugun sürece boş seylere sıkılmamaya çalış elinden geldigi kadar...

mervecim saglık olsun herşeyde vardır bir hayır ...

hoşgeldin tatlım inşallah en kısa zamanda bebegine kavuşursun...

Merhaba kızlar
artık bol bol uğrarım size. Biz cuma günü doktordaydık kızım yana dönmüş ama tam dönüş değil bekleyeceğiz bakalım cumaya kadar eğer dönmezse 1 martta doğacak bebeğim yarın görüşürüz öptüm sizi.

hayırlı olsun şeker pembe
asişim az kalmış canım yaa allahım sağsağlim kurtarsın seni ve bütün hamişleri
feyza seher mervişler nasılsınız merviş sonuç belli oldumu canım
ben iyiyim kızlar gece çok yağmur yağdı uyuyamadım
anlicanız çok uykum var yaa

Gunaydın kızlar
hayırlı haftalar
sınemım aynı durum bendede var nasılsın canım
asıŞım az kalmıŞ hadı hayırlısı hakkında
seloŞ cumadan berı hasta atesı duŞmuyo anca bu gun duŞtu bıraz
dunur bursaya gelmıŞtır herhalde
merve sınem emel ayse razıŞ daha aklıma gelmeyenler hepınız ıyısınızdır ınŞallah

geçmiş olsun selenimize sehercim
merve gitmiyecekti daha yine ertelendi diyordu sonuç çıkmıştır inşallah..
şeker pembe hayırlı olsun ..
asiyecim hadi hayırlısıyla dogum yaparsın inşallah...
sinemcim sen nasılsın bakıp bakıp kaçıyorsun ölçüyormusun ateşini..

herkese günaydınnnnn

biz iyiyiz cok sükür iyiyiz cok kalamıycam bugün bakıcı ablamı iş başı yapıcak onu bekliyorum..benim tansiyo bi inip cıkınca bir hafta önce başlamak zorunda kaldı.....daha doğusu gelen zaten uzaktan akraba ama yinede merak ediyorum....
girebilirsem yaarım tekrar haberleri cok öptümmmm

slm kızlar adaşım dikkat et kendine canım esram nasılsın canım feyzaam yok ölçmüyorum sadece okuyup çıkıyorum canım

sinemcim allahın izniyle sagsalim kurtulursun inşallah zaman ne kadar akıp gitmiş ya
dün gibi sanki hamile oldugun ...
niye ölçmüyorsun canım ölçeydin en azından ne zaman yumurtladın ne zaman adet olacagını bilirdin...

kızlar selamlar.. feyza nerelerdesin yoktun epeydir?

sinemcim doğumdan sora çok göremeyiz seni şimdiden diyim sende toparla kendini bi buluşalım pınar falan? başka gelmek isteyen olursa bekleriz. yaza doğru ayarlayalım?

adaşım naptın gelde bi haber et merak ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…