belli olmadı daha...yarın demişler...bakalım inşallah yarın alırız sonucu..tabi inşallah iyi olarak...kuzey hapşuruyo durmadan teyzesi...ateşi falan yok şükür...keyfi de yerindeydi bugün...inşallah böylece atlatırız...senin beklenmeuyen adet tarihin ne gün gizemcim...
feyzacığım çok yoğunum canım fırsat buldukça geliyorum...iyiyim çok şükür arkadaşım sen nasılsın...
kızlar ben geldim çok yoğun günler geçirdim eşimin böbreğinde taş çıktı ame ettik geçen cuma bi hast bi iş arasında mekik dokudum durdum neyseki dün eve çıktık biraz rahatladım şimdi kuzum evde yanlız aklım orda ama iş te beklemio napalım
gecmiş olsun esracım
dunur sızde hayırlı sonuc alıcaksınız ınşallah
sınemım nasılsın
ben akşam gece bırden fenalaştım resmen ne fes alamadım selenden öncede bı kere böyle oldum 1 hafta hastanede yattım aman allah korusun
slm kızlar nasılsınız
mervecim gecmis olsun insalla iyi haberler alırsınız....benim tansiyonum iki günden beri yüksek..dr daydım sürekli artık kalkmadan yatak istiratı diyor kalkıp yorulunca direkr 14 e 8 yatarsan normale dönüyor ..kontrol altındayım sürekli...evde yatıyorum artık..haber vereyim dedim ..bi problem cıkmazsa üc hafta sonra 10 11 mart gibi doğum icin gün verdi dr....dua edin kızlar o haftaya gelebileyim ...herkesi coook öptüm .....
adaşım geçmiş olsun cnm dur belkide siz yalnış anladınız rapordan doktor ne dicek hemen telaşlanma cnm benimmm.
sehercim kesin stresten al bi pasiflora bak nası ii gelcek sen bana ben sana tavsiye edioz napalım:))
esracım eşinede geçmiş olsun canım rabbim başka dert vermesin..
kızlar bizde dün 2aylık aşılarımızı olduk 3 tane korkudan annemi bırakmadım bizde kaldı ateşi falan çıkarsa diye. ilkleri yaşamak zor oluo ben daha yeni kendime geldim ilaçlar fayda etti. bebem 4900 olmuş bi ayda 1300gr almış babamızın verdiği tepki mama yiyo ondan tabi demesin mi nası sinirim tepeme geldi annem bizde olmasaydı saçını başını yolcaktım okadar üzüldüm günde 2 kere mama vermekle okadar kilo alırmı hiç.soradan bozulduğumu anlayınca biraz toparladı ama ne fayda zaten doğum öncesi ve sorasında epey uzaklaştık birbirimizden ben mi bu hale getirdim bilmiyorum ama dayım geçen dediki kızım bak hiç bi erkek hastalık sahibi olan kadını çekmez nekadar aşıkta olsa topla kendini dedi kendime geldim benimkinin psikolojik olduğunu zaten biliyodum ama elde olmuo işte bazı anlar herşeyden bunalıo insan yaz gelsede az rahatlasakkkkkkkkkkk.. ahhh ahhh rabbim sağlık versin herşeyinnn başı.
sinem adaş..saolun kızlar..inşallah iyi çıkar sonuçlar...hala çıkmamış...benim bursa işi gene yattı galiba...aman sağlık olsun da...
içim sıkılıyo...rabbim hayırlara çıkarsın..bi pasiflorada bana lazım bu gidişle :))
kızlar oncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler..
ben normal yolla bıkac ay once hamile kaldım ancak dusuk yaptım sımdı de zamanın dolmasını beklıyorum.genelde ''dusuk yapıp zamanını bekleyenler'' sayfasında takılıyordum. bebek ozlemı cekmenın ne demek oldugunu en az sızın kadar ıyı bılıyorum. benım birinci dereceden yakınıma azosperm(hiç sperm yok) teshisi kondu. eside 34 yasındaydı. neyseki emin ellerle birlikte gecirdigi donemi kocaman bir pozitif sonucuyla atlatmış oldular. suan hamile ve ikiz olma ihtimalide cok yuksek. oyuzden umidinizi ASLA kesmeyin. en zor vakalar bile harika sonuclarla cıkıyor bu zorlu maratondan. ben hepinizin cok iyi bildigi bir hastanede calısıyorum. hicbirinizi simayen tanımasamda hepınız benım kader arkadasımsınız.. hepımız bebek hasretı cekıyoruz ve bu hasretın nedemek oldugunu cok ıyı bılıyoruz. herturlu sorusu olan varsa benim ozelime msj atsın.telefonumu yada maıl adresımı ancak ozelden verebilirim.indirim yapılmasını ve ılk gorusmenızın ucretsız olmasını saglarım.bırbırımıze yardımcı ve destek olmak ıcın bu sitede toplanıyoruz oyle degilmi..aramızdan birinin pozıtıf sonucla cıkması gerıde kalanlar ıcınde bır umut ısıgı olacak.. herkese seve seve sonuna kadar yardımcı olurum yeterki niyetlerimiz iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?