İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim bir yaramazlık yok
umarım herşey yolundadır görüşmek dileğiyle hadi gelin uykucularrr

günaydın kızlar...çok yoğunum gelemedim aranıza..buğün adet oldum ve 5 gün sonra çalışmalar başlıyor...bu sefer meleğimi kollarıma almak kısmet olur inşallah...öpüldünüz...:))

merveciğim maşallah kocaman olmuş nisanur...yesin teyzesi onu...kokla benim için canım...

asişim hayırlısı olsun hakkında sağlıkla gelsinde prensesimiz önemli olan oo...canım doğumunda dua istiyorum senden isim olarak ama..şimdiden allah razı olsun senden...

ateş ölçme topigindeyim canım heryerde takılıyorum...
ateş ölçme topiğinin sonu hamilelik olsun inş bende çok ölçerdimm rabbim boşa çıkarmasın
günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim bir yaramazlık yok
umarım herşey yolundadır görüşmek dileğiyle hadi gelin uykucularrr
kız sinem ne yapıosun anlatsana azcık ?
günaydın kızlar...çok yoğunum gelemedim aranıza..buğün adet oldum ve 5 gün sonra çalışmalar başlıyor...bu sefer meleğimi kollarıma almak kısmet olur inşallah...öpüldünüz...:))

merveciğim maşallah kocaman olmuş nisanur...yesin teyzesi onu...kokla benim için canım...

sağol cnm benim inşş bu sefr bizde senden hayırlı haberler duyarız meleğim benimle diye haykırırsın inşallahhhhhh

slm yasemin adet olmuşsun hadi bakalım hayırlısıyla başla çalışmalara meleğine kavuşursun inş. canım

canım ne yapayım adetime
5 gün kaldı onu bekliyorum bu aydan sonra ateş ölçümü yapim diyorum
sen nasılsın neler yapıyosun meleğin nasıl
mutfak dolabım bu hafta sonu gelecek inş. ilk verdiğimiz adam yapmadı 2 ay bekletti bizi
başka birine verdik bizde iyide oldu yeni renkler gwelmiş kataloğa yapılsın gösteririm
merviş salonun ve oturma odasının resmini eklimde bak bakalım evimin çu mutfak dolabıda ypılsın bütün odaları çekip koyarım

canım ne yapayım adetime
5 gün kaldı onu bekliyorum bu aydan sonra ateş ölçümü yapim diyorum
sen nasılsın neler yapıyosun meleğin nasıl
mutfak dolabım bu hafta sonu gelecek inş. ilk verdiğimiz adam yapmadı 2 ay bekletti bizi
başka birine verdik bizde iyide oldu yeni renkler gwelmiş kataloğa yapılsın gösteririm
merviş salonun ve oturma odasının resmini eklimde bak bakalım evimin çu mutfak dolabıda ypılsın bütün odaları çekip koyarım

biliyorum mervecim bende daha önceki hamileligimde ölçmüştüm..

yatak odasını falanda varda biraz dağınık düzgün çekip öyle koyarım canlarım

maşallah allah güle güle oturmayı nasip etsin sinemcim beklemedesin benimde bugun hariç 3 günüm kaldı...

darısı olmayanlara feyzam benimde 5 günüm kaldı 28 şubatta adet olmam lazım var mı belirtin canım

nasılsınız kızlar ben benım huysuzla başa çıkmaya çalışıyorum
feyzacım allah beklemeden daha fazal gönderır meleğini inşallah canım
sinemim yasemıncım hakkınızda hayırlısı olu ınşallah bu ay
mervecım maşallah kızımıza ne buyumus mınnoş
merve bursada canlarım sanırım bu hafta görüşürüm kendisiyle ablasının sonucları temızde kayınpederınınkını ben bı öğrenir derim sizlere
ben bu ara sanırım yoğun stresten deprosyandayım hıcbışıden mutlu olmayan huysuz ve sınırlı bırı oldu kem-ndımı tanıyamıyorum artık mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…