Merhaba kızlar
artık bol bol uğrarım size. Biz cuma günü doktordaydık kızım yana dönmüş ama tam dönüş değil bekleyeceğiz bakalım cumaya kadar eğer dönmezse 1 martta doğacak bebeğim yarın görüşürüz öptüm sizi.
ateş ölçme topiğinin sonu hamilelik olsun inş bende çok ölçerdimm rabbim boşa çıkarmasınateş ölçme topigindeyim canım heryerde takılıyorum...
kız sinem ne yapıosun anlatsana azcık ?günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim bir yaramazlık yok
umarım herşey yolundadır görüşmek dileğiyle hadi gelin uykucularrr
günaydın kızlar...çok yoğunum gelemedim aranıza..buğün adet oldum ve 5 gün sonra çalışmalar başlıyor...bu sefer meleğimi kollarıma almak kısmet olur inşallah...öpüldünüz...:))
merveciğim maşallah kocaman olmuş nisanur...yesin teyzesi onu...kokla benim için canım...
ateş ölçme topiğinin sonu hamilelik olsun inş bende çok ölçerdimm rabbim boşa çıkarmasın
kız sinem ne yapıosun anlatsana azcık ?
sağol cnm benim inşş bu sefr bizde senden hayırlı haberler duyarız meleğim benimle diye haykırırsın inşallahhhhhh
yatak odasını falanda varda biraz dağınık düzgün çekip öyle koyarım canlarım
darısı olmayanlara feyzam benimde 5 günüm kaldı 28 şubatta adet olmam lazım var mı belirtin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?