yatak odasını falanda varda biraz dağınık düzgün çekip öyle koyarım canlarım
biliyorum mervecim bende daha önceki hamileligimde ölçmüştüm..
maşallah allah güle güle oturmayı nasip etsin sinemcim beklemedesin benimde bugun hariç 3 günüm kaldı...
günaydın kızlar...çok yoğunum gelemedim aranıza..buğün adet oldum ve 5 gün sonra çalışmalar başlıyor...bu sefer meleğimi kollarıma almak kısmet olur inşallah...öpüldünüz...:))
Merhaba kızlar
artık bol bol uğrarım size. Biz cuma günü doktordaydık kızım yana dönmüş ama tam dönüş değil bekleyeceğiz bakalım cumaya kadar eğer dönmezse 1 martta doğacak bebeğim yarın görüşürüz öptüm sizi.
nasılsınız kızlar ben benım huysuzla başa çıkmaya çalışıyorum
feyzacım allah beklemeden daha fazal gönderır meleğini inşallah canım
sinemim yasemıncım hakkınızda hayırlısı olu ınşallah bu ay
mervecım maşallah kızımıza ne buyumus mınnoş
merve bursada canlarım sanırım bu hafta görüşürüm kendisiyle ablasının sonucları temızde kayınpederınınkını ben bı öğrenir derim sizlere
ben bu ara sanırım yoğun stresten deprosyandayım hıcbışıden mutlu olmayan huysuz ve sınırlı bırı oldu kem-ndımı tanıyamıyorum artık mafoldumben
iyiyiz işte sinemım söylerim bakalım seloş duzelırse gıderım duzelmesse damadımıda hasta etmeyelım dımı ama
valla mervecımpasıflora masıflora kesmedı benı ben bı psıkıyatrıye gıdcıem sanırım
darısı olmayanlara feyzam benimde 5 günüm kaldı 28 şubatta adet olmam lazım var mı belirtin canım
nasılsınız kızlar ben benım huysuzla başa çıkmaya çalışıyorum
feyzacım allah beklemeden daha fazal gönderır meleğini inşallah canım
sinemim yasemıncım hakkınızda hayırlısı olu ınşallah bu ay
mervecım maşallah kızımıza ne buyumus mınnoş
merve bursada canlarım sanırım bu hafta görüşürüm kendisiyle ablasının sonucları temızde kayınpederınınkını ben bı öğrenir derim sizlere
ben bu ara sanırım yoğun stresten deprosyandayım hıcbışıden mutlu olmayan huysuz ve sınırlı bırı oldu kem-ndımı tanıyamıyorum artık mafoldumben
inşallah bu ay sen ve sinemin güzel sonuçlarını alırız.yavaş yavaş bizde sıraya gireceğiz artık...
inşallah bende heyecanla adet günümü bekliyorum.6-7 gün kaldı.sonra çalışmalara başlayacağım.inşallah sağlıklı hayırlı meleklerimiz bizi fazla bekletmeden gelirler...
slm canlarımm, umarım hepiniz iyisinizdir, yeni katılan arkdaşlar hoşgeldiniz aramıza dicem ama topik kurumuş nerdeyse, inş eski günlere döneriz baharla beraber.
bu saatte ne işim var di miiiilülülülülülü ela mervemin gazı yine, gece 2den beri uyutmaya çalışıyorum ama nafileee, uzun zamandırda salıncakta uyuyo geceleri yatagına alınca uyanıyo sancıdan, bende o yüzden salıncaktan almıyorum.. zormuş bu işler oyy oyy,
pınar çağlar erişkin balcı olarak arattın mı yavrum çıkması lazım facebookta, bi daha dene olmadı bana msj aç burdan ismini ben eklim senii.
bebişlerim tek tek isim isim sayamıom sıpa aglıyo, öperim hepinizi gerdanınızdan, hepinizi çoook özledimm, sohbetleri özlediimmm. allaha emanet olun görüşürz hanımlar hihoyyyt
gunaydın kızlar
mervenın kayınpederı kolon kanserı başlangcıymış dun konuştum amelıyat olucakmış merve bursada kısmetse cuma gunu görüşücez onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?