slm pınar nasılsın canım gizem inş. canım allahım hayırlısını versin
seherim neden depresyona giriyosun canım yaaa toparla kendini sana muhtaç bebeğin var onun için kendine gel canım umarım herşey yoluna girer
hatunlar hadi gelin artık
yasemin esra feyza mervişler ayşe şebo aylin aslım emller badegüş boddim adaşım asiş raziş beyzaa
eski günlere dönebilirz nerdesiniz
iyiyiz işte sinemım söylerim bakalım seloş duzelırse gıderım duzelmesse damadımıda hasta etmeyelım dımı ama
valla mervecımpasıflora masıflora kesmedı benı ben bı psıkıyatrıye gıdcıem sanırım
canım bugun karnım agrıdı ateşimde düşüşe geçti buayda fos yani benim
inşallah senden güzel haberler alırız..
inşallah martta gelir inşallah amin seherim..
depresyon gerçekten kötü birşey bende bebgimi kaybedince girmiştim allah yarımcın olsun... inşallah atlatırsın..
bakalım artık son 2 ..
ay az kalmış tatlım hadi inşallah martta 2 güzel haberler veririz inşallah...
pınarım kyamam ben ona allahın acil olarak geçirsin inşallah...bende sizi öpüyorum kendinize iyi bakın bu topik eskisi gibi olmaz bence herkezin çoçugu var veya hamile dertler başka artık...
geçmiş olsun inşallah güzel geçer ameliyatı...
Merhaba kızlar ancak bakabidlim annem yanımda bide kayınvaldemler oturmama izin vermiyorlar pek sürekli tv karşısında uzanmış şekildeyim acayip sıkıcı evde olmak zormuş helede iş yapmayınca. Cuma kontrolum var bakalım ne diycek doktorumuz.
Mervecim kayınpederine geçmiş olsun Allah şifa versin cnm benim
Sinemcim zamanın az kalmış sanırım inşallah yeni hamiş sen olursun bak biz sıramızı savdık sizleri bekliyoruz.
Yasemincim gizemcim valla bu gidişle sezeryan olcak gözüküyor ameliyata girmeden dua edeceğim canlarım Allah ım yüzünüzü güldürsün.
hepinizi öptüm uğramaya çalışcam gene kendinize iyi bakın olur mu?
günaydın kızlar...hepinizin mevlüt kandilini kutluyorum canlarım...şu mübarek gecede rabbime açılan ellerimiz bol çevrilmez inşallah...
günaydın canlarım nasılsınız kandiliniz mubarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?