İnatla bir gün ANNE olacağım !

Merhaba kızlar ancak bakabidlim annem yanımda bide kayınvaldemler oturmama izin vermiyorlar pek sürekli tv karşısında uzanmış şekildeyim acayip sıkıcı evde olmak zormuş helede iş yapmayınca. Cuma kontrolum var bakalım ne diycek doktorumuz.
Mervecim kayınpederine geçmiş olsun Allah şifa versin cnm benim
Sinemcim zamanın az kalmış sanırım inşallah yeni hamiş sen olursun bak biz sıramızı savdık sizleri bekliyoruz.
Yasemincim gizemcim valla bu gidişle sezeryan olcak gözüküyor ameliyata girmeden dua edeceğim canlarım Allah ım yüzünüzü güldürsün.

hepinizi öptüm uğramaya çalışcam gene kendinize iyi bakın olur mu?

öyle sinemcim hayırlısı artık...
asiyecim allahım sagsalim kucagına almayı nasip etsin bitanem sende kendine bebşine iyi bak...

saolasın sinemim iyiyim uykusuzluk dışında gaz dışında her şey yolunda,sen nasılsın ya çok uzak kaldım sizlerden, topik bomboşş

ne oldu balım neden böyle oldun demicem hep bişiler çıkıyor haklısın ama bebişin için diren emi, rahatlatıcı şeyler yapmaya bak, pasiflorayı bekarken kullanmıştım bana da yarar sağlamadı cnm benim acil şifalar olsun

amiin birtanem insallah. sen nasılsın kuzum benim?

mervecim kayınpederine ail şifalr diliyorum inş düzselir birtanem canını sıkmamaya bak emii

günaydın kızlar...hepinizin mevlüt kandilini kutluyorum canlarım...şu mübarek gecede rabbime açılan ellerimiz bol çevrilmez inşallah...

amin yaseminciğim nasılsın canım seherr merviş nasılsınız kızlar merviş kayınbaban yarın ameliyat olacaktı

herkezin mevlud kandili mübarek olsun yapılan dualarımız kabul olsun inşallah..
amin yasemin ve sinemcim..
pınarım iyiyim tatlım hamdolsun bebek için ugraşıyorum işte başkada yaptıgımız birşey yok...

merhaba arkadaşlar kandiliniz mubarek olsun kızlar bende size katılmak istiyorum ben 5 yıldır evliyim evlendiğimin ilk senesı hamile kaldım ama sonra bebeğimi düşürdüm ve maalesef birdaha bebeğim olmadı dertleşecek kimsem de yok bende sizlere katılayım dedim

yok sinemcim adet belirtilerim ateşim beni yanıltmıyor 36,8 36,6 bugunde 36,2 düştü dualarımı yaptım çok şükür sonrada lekem geldi yarın günüm kesin oluyorum yani...
fatos seninde mübarek olsun tabikide katılabilirsin hoşgeldin geçmiş olsun inşallah bebegin gelir tatlım..
sorun varmı doktora gittinizmi..

sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah.duaların için sağol canım...

topiğimze hoş geldiniz fatoş ve baris allahım kimseyi çocuk sevgisinden mahrum etmesin
asiş gizem nasılsınız kızlar dün gelen giden olmamış fazla sayfaya
feyzam inş. yerleşme lekesi gelmiştir canım yaaa adet olmazsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…