adaşımm geçmiş olsun çok.. üzme kendini inş başlangıcında tedaviyle düzelcektir.
şebooommmmm canım ne yapıosun marta az kaldı deniceksin dimi?
seher seniiii çooook iyi anlıyorummmm canım benimm
kızlar hayırdır yaa kocalara mı taktınız uykusuzluktan oluyo sanırım sizinkiler seherim git canım dr. yardım almanın kimseye zararı olmaz
şebom iyiyim sen nasılsın geçmiş olsun eşin kaza yapmış önemli bişe yoktur inş. canım allahım can sağlığı versin hayat gelip geçiyo
topiğimze hoş geldiniz fatoş ve baris allahım kimseyi çocuk sevgisinden mahrum etmesin
asiş gizem nasılsınız kızlar dün gelen giden olmamış fazla sayfaya
feyzam inş. yerleşme lekesi gelmiştir canım yaaa adet olmazsın inş.
4.tüp denemem insalllah bu sefer olacak dualarinizi esirgemeyin
Şu anda meleğini kucağına almışsındır.Bizim yerimizde bebeğini kokla..Allah sizi hiç ayırmasın inşallah..Merhaba kızlar size haber vereyim dedim yarın sabah saat 8 de sezeryan ile bebeğim alınacak. Bol dua edin öptüm hepinizi.
Merhaba kızlar size haber vereyim dedim yarın sabah saat 8 de sezeryan ile bebeğim alınacak. Bol dua edin öptüm hepinizi.
asişim hayırlı olsun canım meleğin kollarındadır şimdi allahım analı babalı büyütsün kızlar ben adet oldum bugün 3, günüm sayılır
feyzam dr. gidecem canım doç. buldum adanada ona gidecem
günaydın kızlar erkenden ziyaret edeyim dedim nasılsınız....Asiyem ne yaptı aceba bebeği dünyaya gelmiştir inşallahhhhhhhh...dualarım seninle,
canım insallah sen de meleğin de iyisinizdir, doya doya kokla artık, ay gözlerim doldu .9 allahım olmayanlara da nasip etsin bu duyuyu ve allah kimseyi evlatla sınamasın
,kızlar asişten haber alan var mııı???:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?