İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam tatlım kısmet bakalım niyetimiz var . nisam çok güzel olmuş maşallah maşallah.

çok şükür hayatım bi sıkıntı yok sadece olan araca oldu o da kaskosu var çok şükür. ama böyle kazalar aslında insana biçok şeyin önemsiz olduğunu sahip olduklarımızın sa asıl önemli olanlar olduğunu hatırlatıyor. sen tüp bebek topiğini takip ediyorsun dimi tatlım madem uğruyosun arada çizittir bişiler yaz öptüm seni çok.

ieeeeeeeeerkeze selam
bi cee eee yapıp kacacam pek oturamıyorummmm
sebnemcim gecmis olsun yanlıs okumadıysam kaza yapmıs esimm....

iyi haftasonları kızlarrrrrrrrrrrrrr

sinemcim oldum hasta bugun ben biliyorum kendimi
marta gelicek inşallah melegimin kardeşi inanıyorum..
şebnemcim geçmiş olsun bir şey olmamasına sevindim..
ben iyiyim sinemcim sen iyisin hayırlısıyla kurtulursun inşallah..

Merhaba kızlar size haber vereyim dedim yarın sabah saat 8 de sezeryan ile bebeğim alınacak. Bol dua edin öptüm hepinizi.

hayırlısyla asyanı kucagına almayı nasip etsin allahım sagsalim
allah yardımcın olsun duam seninle sende bizi unutma..

merhaba canım.2 gündür giremiyorum.müfettiş gelecek bir sürü yapılacak şey var.onları hazırlıyorum.sen nasılsın?son 1 gün beklemede değil mi?

Merhaba kızlar size haber vereyim dedim yarın sabah saat 8 de sezeryan ile bebeğim alınacak. Bol dua edin öptüm hepinizi.

canım insallah sen de meleğin de iyisinizdir, doya doya kokla artık, ay gözlerim doldu .9 allahım olmayanlara da nasip etsin bu duyuyu ve allah kimseyi evlatla sınamasın
,kızlar asişten haber alan var mııı???:asigim:

asişim hayırlı olsun canım meleğin kollarındadır şimdi allahım analı babalı büyütsün kızlar ben adet oldum bugün 3, günüm sayılır
feyzam dr. gidecem canım doç. buldum adanada ona gidecem

hayırlısı olsun martta gelir inş. melkelerimiz adaşım nasılsın canım seher mervişler gizem

günaydın kızlar erkenden ziyaret edeyim dedim nasılsınız....Asiyem ne yaptı aceba bebeği dünyaya gelmiştir inşallahhhhhhhh...dualarım seninle,

asiyecim meleğin kollarında mis kokusunu duyuyorsun ne kadar güzel Allahım güzel günler nasip etsin sizlere bir ömür boyu HOŞGELDıN ASYA mız

hadi hayırlısı sinemcim aramızda 1gün var sanırım benimde 4 günüm
güzel haberlere gelirsin inşallah ne zaman gideceksin ...

günaydın kızlar erkenden ziyaret edeyim dedim nasılsınız....Asiyem ne yaptı aceba bebeği dünyaya gelmiştir inşallahhhhhhhh...dualarım seninle,

hoşgeldin canım bizler iyiyiz bildiginiz gibiyiz sen nasılsın..

amin pınarcım amin...tlf yok diger kızlarda girmiyor bilmiyoruz valla iyidir inşallah
kendi giremez zaten bekliyecegiz artık..

evet beyzacım çok ıssız bende arada bakıyorum birileri varsa yazıp çıkıyorum başka topikleri okuyorum sıkıntıdan ne yapim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…