İnatla bir gün ANNE olacağım !

sen adet gününde gittin yani cnmm ? evet allah yazmamış olsun yeterki

amin kimselere yaşatmasın ben 25 de adet olacaktım o gün çağırdı dr um o zaman giitm ben bu bhcg artışalarını bilmiyorum ya bir site falan varmı yada bilen varsa bana gönderirse sevinirim..9 mayısta benimki 6 haftalık olacak kalp atışı 7 haftalıkken mi görünüyordu biliyormusun

nevgülcüm hoşbulduk ay zmandır evliyiz sanırım inşallah bizlerinde bebişleri olur

hoşgeldin cici anne nasılsın.

Pınarım hoŞgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

biz de seni öperiz güzel annecika.s.
nasıl gidiyo herşey yolunda mı?

pınarcım nasılsın kız ikili testin yapıldı mı ?

selam millet ben geldim pınarım gelmiş hoşgelmiş bebiş nasıl sen nasılsın canım ayşem gelmiş gitmiş ayşem maşallah pek geziyorsun ee gez gez bakalım alperenimiz gelince zor olacak gezmeler

mrb canlarım, geçen hafta yiğenim rahatsızlandı, 3 yaşında yanlışlıkla porçöz içmişti bogazında daralma olmuştu ve uzun bi zaman tedavi görmüştü, şimdi 7 yaşında ve tekrar daralma oldu ve ben acilen ankaraya gittim geçen hafta, operasyonla bogazındaki darlık kazındı ben döndüm dün gece fakat bu seferde ameliyat esnasında üşütüp zatürre olmuş, ciğerleri su toplamış off off. allahım şifa versin ne yapacağımı şaşırdım.
insallah sizler iyisinizdir, bizim ikili taramamız iyi çıktı 15 haftayı doldurmuşuz haberim yok yeni gördüm kızlar, yavaş yavaş büyüyoruz allaha şükür, şimdilik bir sıkıntı yok.

:teytey:delikafadulden MERVEEEM gözümüz aydın canım hamileymişsin allah tamamına erdirsin birtaneeem,darısı isteyen diğer tüm anne adaylarımıza insallaaah:Saruboceq: başka hamişimiz var mı bakalım??

bir sürü çamaşır birikmiş yıka yıka bitmiyor, yemek der yapıyorum canlarım geç cevap verirsem anlayın, hepinizi çook özlediimmm

tamam badegül görüşürüzzzzzz.

pınarrr var canım badegülde hamile:)))

sizede çok geçmiş olsun yaa yiğenini allah korumuş.inş benimde haftalarım hızlı hızlı geçerrrr

canım ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin inş

tamam badegül görüşürüzzzzzz.

pınarrr var canım badegülde hamile:)))

sizede çok geçmiş olsun yaa yiğenini allah korumuş.inş benimde haftalarım hızlı hızlı geçerrrr

teşekkür ederim canım benim allah tüm hastalara şifa verdin. tekrar tebrik ediyorum Mervemm, Badegülüm canım seni de tebrik ederim allah sağlıcakla doğurmamızı nasip etsin, darısı tüm isteyenlereee. valla ilk zamanlar hiç geçmedi bana ama son 3haftadır koşturmaktan,sınavlardan çabuk geçti, insallah hemencik zaman geçer de bebelerimize kavuşuruz kızlar.

canım ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin inş

saolasın canım eksik olmayın,tüm hastalar şifa bulsun insallaaah.

Asişimmm insallah pozitif sonuçla dönersin birtaneeem, ben de sizleri çook özledimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…