İnatla bir gün ANNE olacağım !

asiyeciğim canım işten kaçta çıkıyorsun tam olarak 7 gibiydi demi bak bende dua ediyorum bilmeni istedim canım hayırlısı ne ise olsun eğer hamileysende hemen çıksın sonuçta belli olsun hemen ama bak çıkmassada çok üzülme emi biz senin yanındayız canım....saat 8 gibi aççar bakarım ne olmuş diye inan bütün kalbimle yanındayım içimden bir his hamişsin diyor zaten öncedende merve sen ben biraradaydık ve yakın zamanlarda kaybettik şimdi de biradada olacağıxz gibime geliyor hadi bakalım akşam olumu olur ya demi

hoşgeldin mervem bende bir abkım dedim ama sanırım asiye daha gelmedi beyzam badegülüm ne yapıyorsunuz

hoşbuldum raziyecim evet gelmemişş çok merak ettim.. ben gene gelir bakarım kızlar kaçtım ozaman ben öpüyorumm..

iyiyim razişcim sen nasılsın canım bende asişi merak ettim bi bakayım dedim inş güzel haberler verir.

asiye bekledim bende seni gelmedin umarım kötü bişeyler olmadı canım neyse arrtık sabah alırız galiba haberleri

geldim yeni aldım sonucu kusura bakmayın 1,5 saatte çıkıyo dediler ancak elime ulaştı 4,8 çıkmış sonucum hamiş değilim kızlar merak etmeyin beni

sizi de merakta bıraktım ama kanı aldırdım eve geldim sonra sonucu işten gelirken eşim aldı o yüzden bu saati buldu. Ben biliyodum olmadığını test yaısında 0-5 arası gebelik olmayan yazıyo demekki yok diye düşünüyoum hemen regli olsam baride diğer ay için çalışmalara başlasak:))))

Kızlar eşim işten yeni geldi çay dı yemek di uğraşmam lazım merak etmeyin diye arada girim dedim öptüm sizi koruyucu meleklerim yarın görüşürüz....sizi seviyorum

kızlaaaaaar geç bi saatte giriverdim valla, doktor istirahat verince evimi barkımı temizleyim dedim, belki diyorum kanama agrım falan olur da kalkamam diye bu saate kadar eşimle bitirdik temizliğimizi.

asişiiim canım benim hayırlısı olsun, doktoruna sonucu bildir bakalım ne diycek, yumurtlamana falan bakar belki. geçmiş olsun canım bak badegülün dediği gibi biz yanındayız, üzülme tamam mı canım benim

pınar gelmiş gitmiş, çooook geçmiş olsun yeğenine, allah korusun, yapmak zor büyütmek daha zor valla

aylin bugün ugramamıs, ben yarın giremezsem selam sööleyin, gülsüm de şımarmayı elden bırakmasın, hamişler annişler inatçı güzeller hepinizi çoook öpüyorum, iyi geceler

günaydın kknın güzel anne adayları nasılsınız bugün karnım ağrıyo benim canlarım yaaaa bugünüde atlatırsam geçer inş. asişim hayırlısı olsun canım allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

günaydın kızlarr asiyecim cnm hakkında hayırlısı inş ben hamile olmadığım zamanlarda 0,1 çıkardı seninki için doktor ne dedi?

sinemcim geçmiş olsn cnm inş geçer yakın zamanda..

inşallah bı gun hepımız yavrularımızı kucagımıza alacagız bende hap kullanıyorum hazıranda doktora gdecegım ve bırakacagım hapı cocuk ıcın gereklı tahlıllerı yaptıracagız esımle sımdıden cok heyecenlıyım eskıden hastalıklarım yuzunden gderdım sımdı ıse anne olmak ıcın gdıyorum 2 ay var ama ben cok heyecanlıyım ınsallah doktor guzel seyler soler:CüvCüv:

inşallah canımm anne olmak çook güzel bir duygu inş sende yakın zamanda tadarsın cnm

Selam gÖnluMun sultanları oĞlumun teyzelerı nasılsınız asıyem uzme kendını allah hayırlı evlatlar nasıp etsın canım hepınıze mervem taze hamılem nasılsın sınem geÇmıs olsun canım sen kırmızıyı gordun mu

Son düzenleme:
günaydın kızlarr

asişcim üzülme canım hayırlısı bi dahaki aya inş

sinemcim canım sanada geçmiş olsun o ağrıları bilirim bende sıcak tutmaya çalış kendini

bende bekliyorum yakındır gelmesi bugün yarın olurum çünkü bende ateş ölçüyorum ve düşüş var ne yapalım kısmet değilmiş bi dahaki aya inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…