günaydın görmediğim arkadaşlarım benim nasılsınız.asiyeeemmm üzülme elbet birgün olcak.ayşe dilerim hiç acı duymadan çekerler filmini.kızlar benimde kart gelir gibi geliyo bana.çünkü ara ara adet sancım oluyo ve göğüslerimde ağırmıyobaşkada hiçbi belirti yok.:a015:
Daha erken ya akşamüstü arayacağım gene muayenehanesine gelsin cepten aramıyorum pek başka hastanede çalışıyo çünkü rahatsız etmek istemiyorum nasılsa düşük bir sonuç aciliyeti yok
beyzacım kaç oldu ateşin cnm? asiye sor kız hadi hemen..
beyza biz şimdi kımızı kartı görürsek anca haziranda hamile kalırız.neden dee hadi dee
hayırdın canım niye kii
şimdi kırmızı kartı yiyen oyuncu cezalı oluyo bir dahaki maça oynamıyo.bu demek oluyoki bizde mayısta oynayamayacağız ama haziranda bomba gibi çıkacağız sahalara. :roflol::roflol:
hoşbulduk gülsümüm haklısın tabi ama ne yapacan insanın canı sıkılıyor neyse bundada vardır bir hayır diyelim ne yapalım bu arada kızlar benim yumoşum çatlayabilir sanırım şu sıralardemi kafama bişi takmayayım kocişinde takmamasına izin vermemem gerek kaydirigubbakcemile3
ben geldiiiiim, acımıyo diyemem ama korkum daha ağır bastı dizlerim titriyo hala, azcık da adette olan bel ağrısı gibi bişey kaldı, sağ tarafta tıkanıklık görünüyo dedi doktorum, rapor yarın 11 de çıkacak, ne diycek bakalım, ama o da şaşırdı çünkü kistim sol tarafta. çok üzgünüm kızlar çooook, elden hiç bir şey gelmemesi ne kötü(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?