İnatla bir gün ANNE olacağım !

Allah hayırlısını versin cnm ne yapalım yoktur diye düşünmüştüm zaten ama neden 4,8 0 değilde onu merak ediyorum o kadar

günaydın görmediğim arkadaşlarım benim nasılsınız.asiyeeemmm üzülme elbet birgün olcak.ayşe dilerim hiç acı duymadan çekerler filmini.kızlar benimde kart gelir gibi geliyo bana.çünkü ara ara adet sancım oluyo ve göğüslerimde ağırmıyo başkada hiçbi belirti yok.:a015:

beyza biz şimdi kımızı kartı görürsek anca haziranda hamile kalırız.neden dee hadi dee

bak yaa sanki bende olmuştu belirtiii aramayınnn kız yok öle bişiii :dance:

Daha erken ya akşamüstü arayacağım gene muayenehanesine gelsin cepten aramıyorum pek başka hastanede çalışıyo çünkü rahatsız etmek istemiyorum nasılsa düşük bir sonuç aciliyeti yok

beyzacım kaç oldu ateşin cnm? asiye sor kız hadi hemen..

sabahın 5 inde uyandım şimdi merak ediyorum ya kaç çıkacak diye neyse dedim bi ölçeyim öylesine sonra 7,15 de bi daha ölçerim 36,4 çıktı dedim tüh düşüyo galiba sonra uyumaya devam ettim sonra 6,30 falandı heralde yine uyandım uykum bile benle dalga geçiyo neyse bi daha ölçtüm 36,3 çıktı dedim artık gitti kesin gelir yarın sonra kendi kendime son kez daha ölçücem dedim 36,6 çıktı şaşırdım acaba dedim derece ben üzülmeyeyim diye yüksek mi çıkarıyo nitekim de öyle çıktı saat 7,15 de ölçtüm son olarak 36,3 çıktı yani düşüyorr kesin

bu arada iki kere rüya gördüm laelaelaelaelae 1. rüyam dr gitmişim ultrason sonuçlarım sonra geliyo bana bakıyorum ultrasondan çıkan kağıtlara sol tarafımda (çok iyi de hatırlıyorum) kist varmış 3 cm miş üzülüyorum tabi tüh diyorum bu ayda olmadı. Sonra uyandım kendi kendime oh be dedim rüyaymış sonra uyudum bilinçaltı herade 2. rüyamı görüyorum bu seferde yine evdeyim ve yine aynı ultrason kağıtları ama bu sefer bebek varmış hatta küçücük görüyorum falan böyle seviniyorum testte yapıyorum 2. çizgi hemen çıkıyo falan sonra yine uyanıyorum tabi tüh diyorum kendi kendime yine rüyaymış böyle işte bi garip haldeyim ama bekliyorum yani kırmızıları işaret geldi şimdi olmasa da bi gün gelecek bebişim inş bekliyorum amma da yazdım hee :bbo:

günaydın kknın güzel hamişleri anneleri inatla hamiş olmak isteyen güzelleri hepinize günaydın
pınarım allah şifa versin yeğenine
asiyem hayırlısı olsun inşallah canım
sinemim kart mı gördün geçmiş olsun hayırlsı olsun canım çalışmalara başlarsın eşin gitmeden
bugün biraz canım sıkkın kızlar bizim bakıcı işi bırakacak ve bırakacağı gün haber verdi insanlara acımayacaksın ağlayıp sızlamasına bakmıcaksın inşallah kısa sürede yenisini buluruz ben en çok kocişimin canının sıkılmasına üzülüyorum

şimdi kırmızı kartı yiyen oyuncu cezalı oluyo bir dahaki maça oynamıyo.bu demek oluyoki bizde mayısta oynayamayacağız ama haziranda bomba gibi çıkacağız sahalara. :roflol::roflol:

ohhh gülsümcümde formunda yine olsun be güzelim yerim kırmızı kartı kaçak maçlar yaparız bizde

raziyecim hoşgeldin inşallah ondan daha iyisini bulursun hiç üzülme.eşim hep şunu der bende gülerim acırsan acınacak hala gelirsin.oda personellerine acıyo sonra işlerini düzgün yapmazlar bu sefer eşim müdürlerle papaz oluyo.kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk gülsümüm haklısın tabi ama ne yapacan insanın canı sıkılıyor neyse bundada vardır bir hayır diyelim ne yapalım bu arada kızlar benim yumoşum çatlayabilir sanırım şu sıralar demi kafama bişi takmayayım kocişinde takmamasına izin vermemem gerek kaydirigubbakcemile3

kesinlikleeeeeeekaydirigubbakcemile5

ben geldiiiiim, acımıyo diyemem ama korkum daha ağır bastı dizlerim titriyo hala, azcık da adette olan bel ağrısı gibi bişey kaldı, sağ tarafta tıkanıklık görünüyo dedi doktorum, rapor yarın 11 de çıkacak, ne diycek bakalım, ama o da şaşırdı çünkü kistim sol tarafta. çok üzgünüm kızlar çooook, elden hiç bir şey gelmemesi ne kötü(((

canım bak bunu da atlattın inş o tıkanıklık da bu işlemle açılmıştır sen dinlen şimdi keyfine bak kafaya takma canım öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…