kızlar selam
benim yumoşlar iyi büyümemiş,en büyüğü 14 mm,önümüzdeki ay klomen dozu artacak..
ve çok hafif pko dedi, kilom yok, adetlerim düzenli sayılır, yumurtalıklarda pko görünümü yok, tüylenme yok ama yumurtlamam iyi diilmiş, LH biraz yüksek çıkmış, normal çıkardı niye böle oldu bilmiyorum.... herşey yolunda derken buna üzüldüm dün ama bugün daha iyiyim, inşallah düzelir. buna da şükür.
eşimin sonucunu da aldık, sperm sayısı gayet güzelmiş ama hareketlilikte biraz problem gözüküyo, ileri hareketli %25 istiyoruz %12 çıkmış dedi dr ve sebebi sigara dedi. sigarayı bırakması gerekiyormuş. bi de bitkisel destek hapları verdi. keçiboynuzu pekmezi ya da tazesi,incir,badem,ceviz,fındık tüketin dedi. çok şükür korkuyodum sonuç kötü çıkarsa diye, o kadar sigara ve iş stresine göre iyi çıktı..
öyle işte kızlar, bu aydan hiç ümitli diil doktorum, adet görünce gel dedi,kist yoksa yeniden klomen vercekmiş..
canım geçmiş olsun benim 8 mm in üstüne çıkmadı 2 sefer herşeyin hayırlısı aman diim yediğine içtiğine dikkat et klomen şişirio bide spor yap bol bol
sağol esracım,hoşgeldin.
hiç böyle bişey beklemiyodum,yani yumurtlama sorunum olduğunu.. hayırlısı,senle durumumuz benziyomuş. inşallah hamile kalırız kısa zamanda
ben çoktan buralıyım :) kıız yok yok benzetme durumunu benimkine ben yıllardır adet düz boğuşuodum benim hep erken geliodu yine sen iisin her ay herkesin dengesi bir olcak die bişi yok birazda stres yapmışsan ondan oluodur
tatlım evet,stes bence de. stres yumurtlamayı baskılıyoya ben de öyle düşünüyorum. çünkü ailede akrabalarda pko yok,benim de normal çıkıyodu hormonlar. stres insana ne yapmıyoki..slm kızlar yakalayamadım sizleri yaaaa
mervişim nasılsın canım
aylin kuş stres canım kafaya takma allahım
hayırlısını versin esra nereye kayboldun canım
kızlar selam
benim yumoşlar iyi büyümemiş,en büyüğü 14 mm,önümüzdeki ay klomen dozu artacak..
ve çok hafif pko dedi, kilom yok, adetlerim düzenli sayılır, yumurtalıklarda pko görünümü yok, tüylenme yok ama yumurtlamam iyi diilmiş, LH biraz yüksek çıkmış, normal çıkardı niye böle oldu bilmiyorum.... herşey yolunda derken buna üzüldüm dün ama bugün daha iyiyim, inşallah düzelir. buna da şükür.
eşimin sonucunu da aldık, sperm sayısı gayet güzelmiş ama hareketlilikte biraz problem gözüküyo, ileri hareketli %25 istiyoruz %12 çıkmış dedi dr ve sebebi sigara dedi. sigarayı bırakması gerekiyormuş. bi de bitkisel destek hapları verdi. keçiboynuzu pekmezi ya da tazesi,incir,badem,ceviz,fındık tüketin dedi. çok şükür korkuyodum sonuç kötü çıkarsa diye, o kadar sigara ve iş stresine göre iyi çıktı..
öyle işte kızlar, bu aydan hiç ümitli diil doktorum, adet görünce gel dedi,kist yoksa yeniden klomen vercekmiş..
inş. canım hayırlısı olsun
allahım hepimize nasip etsin
keçi boynuzu pekmezi içtik
eşimle beraber bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?