İnatla bir gün ANNE olacağım !

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyen inatçı anneler

zeytin1007................... 24 mart...........keçi boynuzu hem kendi hem eşi ateş ölçüyo adeti gelmedi bekliyooo
bbaran .........................27 mart...........ateş ölçüyo bal+çörekotu+tarçın
gizemm79....................27 mart............bçteşi keçi boynuzu
aabeyazmelek..............30 mart...........ateş ölçüyo keçi boynuzu
esraa47 ....................... 1 nisan ...........
Aylint..........................13 nisan..........klomen tedavisi
yasemin ................... 15 nisan.....keçi boynuzu pekmezi+folbiol+coraspirin+marincap balıkyağı kapsülü

bebişlerini kucağına almayı bekleyen anneler

13 ağustos.......raziş...............2 ekim tahmini doğum
30 ağustos......nevgül61
25 mart ..........alabamaa.....................tüp bebe (3 tane embriyo)- idrar testinde ikinci çizgi görüldü kan testi 62,2 o şimdi hamileee

bebişlerini kucağına alan anneler

Boddim ........... Batuhan ............. (12.02.2009)
Emelyucel .....… Yiğit .................. (14.03.2009)
RUMELİLİ…....... İdil ..................... (24.03.2009)
nazers ….......... Ecrin Naz ........... (05.03.2009)
ssensun .......... Selen ................ (27.04.2009)
aslımmm........... Mehmet Can ...... (13.05.2009)
myhope .......... Alperen .............. (03.07.2009)
nicole78 ........... Kuzey ............... (13.07.2009)
melankolia........ Ela Merve ........... (16.10.2009)
cancer ............. Nisanur ............. (21.12. 2009)
bahtusa............ Doruk ............... (4.01.2010)
asiş.................... Asya ................. (27.02. 2010)
zuzu79............. ??? .................. (10.03.2010)
ikizleeerrrr......... rahel

maşallah listemize nazar değmesin

listeyi değiştirdim canım

şeboo doğumun ne zamana geliyo hamiş listesine aldım seniii

şebomm hamişimm güzel hamişiimmmm ay yerim seni ben kız bide ikizin olurmuş ne sevinirizkaydirigubbakcemile2
sinemcim bence sende hamişsin ateş süper çünkü maşallahh hiç bozulmasın inş.
esra çok sevindim cnm eşinin sonucuna inş sıkı çalışmayla sende kavuşursun meleğine
zuzu sineemm hey gidi günler ilk zamanlar bende çok sölerdim uykusuz her gece şarkısını eminim seninki iki katıdır allah yardımcın olsun..

adaşımı dün aradım kayınpederi ameliyat olcakmış hepinize selam söledi en kısa zamanda gelecekmiş

kızlar selam
benim yumoşlar iyi büyümemiş,en büyüğü 14 mm,önümüzdeki ay klomen dozu artacak..
ve çok hafif pko dedi, kilom yok, adetlerim düzenli sayılır, yumurtalıklarda pko görünümü yok, tüylenme yok ama yumurtlamam iyi diilmiş, LH biraz yüksek çıkmış, normal çıkardı niye böle oldu bilmiyorum.... herşey yolunda derken buna üzüldüm dün ama bugün daha iyiyim, inşallah düzelir. buna da şükür.
eşimin sonucunu da aldık, sperm sayısı gayet güzelmiş ama hareketlilikte biraz problem gözüküyo, ileri hareketli %25 istiyoruz %12 çıkmış dedi dr ve sebebi sigara dedi. sigarayı bırakması gerekiyormuş. bi de bitkisel destek hapları verdi. keçiboynuzu pekmezi ya da tazesi,incir,badem,ceviz,fındık tüketin dedi. çok şükür korkuyodum sonuç kötü çıkarsa diye, o kadar sigara ve iş stresine göre iyi çıktı..
öyle işte kızlar, bu aydan hiç ümitli diil doktorum, adet görünce gel dedi,kist yoksa yeniden klomen vercekmiş..

saol mervem herşey rabbimden eşim iyi ama bende yumurta gelişmio vardır bir hikmet diyip bekliyorum sabırla

canım geçmiş olsun benim 8 mm in üstüne çıkmadı 2 sefer herşeyin hayırlısı aman diim yediğine içtiğine dikkat et klomen şişirio bide spor yap bol bol

canım geçmiş olsun benim 8 mm in üstüne çıkmadı 2 sefer herşeyin hayırlısı aman diim yediğine içtiğine dikkat et klomen şişirio bide spor yap bol bol

sağol esracım,hoşgeldin.
hiç böyle bişey beklemiyodum,yani yumurtlama sorunum olduğunu.. hayırlısı,senle durumumuz benziyomuş. inşallah hamile kalırız kısa zamanda

sağol esracım,hoşgeldin.
hiç böyle bişey beklemiyodum,yani yumurtlama sorunum olduğunu.. hayırlısı,senle durumumuz benziyomuş. inşallah hamile kalırız kısa zamanda

ben çoktan buralıyım :) kıız yok yok benzetme durumunu benimkine ben yıllardır adet düz boğuşuodum benim hep erken geliodu yine sen iisin her ay herkesin dengesi bir olcak die bişi yok birazda stres yapmışsan ondan oluodur

aşkolsun esracım,biliyorum buralı olduğunu da epeydir görmedim seni,ondan öyle dedim :)
son aylarımda oldukça üzüntülü ve stresliydim, belki de ondan oldu,inşallah düzelir esracım ..
senin de inşallah

esracım sağol ya moralimi düzelttin, stresten olmuştur di mi :)
senin pko diil o zaman erken oluyosa adetlerin?

slm kızlar yakalayamadım sizleri yaaaa
mervişim nasılsın canım
aylin kuş stres canım kafaya takma allahım
hayırlısını versin esra nereye kayboldun canım

slm kızlar yakalayamadım sizleri yaaaa
mervişim nasılsın canım
aylin kuş stres canım kafaya takma allahım
hayırlısını versin esra nereye kayboldun canım
tatlım evet,stes bence de. stres yumurtlamayı baskılıyoya ben de öyle düşünüyorum. çünkü ailede akrabalarda pko yok,benim de normal çıkıyodu hormonlar. stres insana ne yapmıyoki..
ya dr sperm hareketliliği ileri hareketli %25 istiyoruz en az dedi ama internette normal değerlere baktım %50 ve üzeri ileri hareketli yazıyo....

canım sen eşine yedirmeye devam et keçiboynuzunu 1 ayda ancak etkisini gösteriyomuş
çok düşünme sakin ol canım
sonuçta herşey normal sağlıklısınız ikinizde spermi yumurtası olmayan kişiler hamiş kalıyoda sen mi kalamican canım yaaaa
sağlık olsun allahım dermansız dert vermesin

kızlar ben birazdan çıkacağım
kendinize iyi bakın
kocam saat 5 buçukta ist. iniyo ordan adana adanadan buraya sanırım

herşeyin hayırlısı sakın üzülme canım..stres yaptıkça yumoşlar etkileniyor..başımıza bir sürü iş açıyor.önce bizlerin psikolojisinin düzelmesi lazım.Allah en kısa zamanda sana hayırlı bir evlat nasip etsin

sinemcim bu arada ateşin harika maşallah nazar değmesin...2.güzel haberi senden alacağız inşallah...

size birşey anlatacağım akadaşlar..dün test yaptığımı ve tek çizgi çıktığını yazmıştım aradan 20 -30 dk geçti atmak için testi elime aldım ve 2.çizgi görünüyor..açık renk ama çok belli çizgi olduğu:)))içim bi acayip oldu.sanırım hamleyim dedim..:)sonra prospektüsü bi okudum yarım saat sonra pembe çzgi belirebilir yazıyordu...ya okadar net görünüyorduki bir süre hamileyim diye sevindim...:))ama sanırım değilim çünkü acayip bir ağrım var adet oldum olacam...hep ya 27 yada 28.gün olurum..bugun 27.gün..bakalım ne zaman görünecek kırmızılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…