kızlar selam
benim yumoşlar iyi büyümemiş,en büyüğü 14 mm,önümüzdeki ay klomen dozu artacak..
ve çok hafif pko dedi, kilom yok, adetlerim düzenli sayılır, yumurtalıklarda pko görünümü yok, tüylenme yok ama yumurtlamam iyi diilmiş, LH biraz yüksek çıkmış, normal çıkardı niye böle oldu bilmiyorum.... herşey yolunda derken buna üzüldüm dün ama bugün daha iyiyim, inşallah düzelir. buna da şükür.
eşimin sonucunu da aldık, sperm sayısı gayet güzelmiş ama hareketlilikte biraz problem gözüküyo, ileri hareketli %25 istiyoruz %12 çıkmış dedi dr ve sebebi sigara dedi. sigarayı bırakması gerekiyormuş. bi de bitkisel destek hapları verdi. keçiboynuzu pekmezi ya da tazesi,incir,badem,ceviz,fındık tüketin dedi. çok şükür korkuyodum sonuç kötü çıkarsa diye, o kadar sigara ve iş stresine göre iyi çıktı..
öyle işte kızlar, bu aydan hiç ümitli diil doktorum, adet görünce gel dedi,kist yoksa yeniden klomen vercekmiş..
kızlar ben birazdan çıkacağım
kendinize iyi bakın
kocam saat 5 buçukta ist. iniyo ordan adana adanadan buraya sanırım
doğru sölüyosun tatlım ya,sağol canımmmcanım sen eşine yedirmeye devam et keçiboynuzunu 1 ayda ancak etkisini gösteriyomuş
çok düşünme sakin ol canım
sonuçta herşey normal sağlıklısınız ikinizde spermi yumurtası olmayan kişiler hamiş kalıyoda sen mi kalamican canım yaaaa
sağlık olsun allahım dermansız dert vermesin
canımmmolumunekankayizsmile hepimize inşallah,aminherşeyin hayırlısı sakın üzülme canım..stres yaptıkça yumoşlar etkileniyor..başımıza bir sürü iş açıyor.önce bizlerin psikolojisinin düzelmesi lazım.Allah en kısa zamanda sana hayırlı bir evlat nasip etsin
canımm hiç belli olmaz böyle olup da hamiş çıkan çok varsize birşey anlatacağım akadaşlar..dün test yaptığımı ve tek çizgi çıktığını yazmıştım aradan 20 -30 dk geçti atmak için testi elime aldım ve 2.çizgi görünüyor..açık renk ama çok belli çizgi olduğu:)))içim bi acayip oldu.sanırım hamleyim dedim..:)sonra prospektüsü bi okudum yarım saat sonra pembe çzgi belirebilir yazıyordu...ya okadar net görünüyorduki bir süre hamileyim diye sevindim...:))ama sanırım değilim çünkü acayip bir ağrım var adet oldum olacam...hep ya 27 yada 28.gün olurum..bugun 27.gün..bakalım ne zaman görünecek kırmızılar.
canım hiç üzülme bu bi sorun değil zaten ilaçlarla yumurtalar gelişir sonra da gelsin bebişleeeerr
doğru sölüyosun tatlım ya,sağol canımmm
sinoşşş bi test yapsan mı ya, ben sabırsızlıkla müjdeni bekliyorumolumunekankayizsmile
canımmmolumunekankayizsmile hepimize inşallah,amin
canımm hiç belli olmaz böyle olup da hamiş çıkan çok var
inşallah beyzam ya, hepimize hepimizee:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ya gerçekten var mı?ben hiç duymadım ayy iinşallah.....
valla ben burda çok rasladım
hatta öyle yarım saat falan diil daha uzun süreden sonra çıkıp gerçekten hamile olanlar var..
tam tersine de rasladım ama bence olabilir gizemcim ya
hani çok ümitlenip üzülmenden korkarım ama çok rasladım ben burda
inşallah vardır bebişin
canım bu ümitleri yaşamak da güzel, sonu da güzel olur inşallahinşallah canım benim..Allah hayırlısını versin çok ümitlenmiyorum canım adet belirtilerim var çünkü..ama yinede ümitsiz yaşanmıyor işte....
ateş tablom
5.gün 36,8
6.gün 36,8 çalışma
7.gün 36,6
8.gün 36.6 çalışma
9.gün 36.5 çalışma
10.gün ölçmedim akşam sabaha kadar kasık ağrısı
11.gün ölçmedim çalışma sabah uzayan akıntı akşam çalışma
12.gün 36.2
13.gün 36.4 çalışma
14.gün 36,4
15.gün 36,4 Çalışma
16.gün 36,3
17.gün 37,0 gribim ondan yüksek sanırım
18.gün 36,6 çalışma
19.gün 36,7
20.gün 36,7
21.gün 36,9 çalışma
22.gün 36,9
23.gün 36,8
24.gün 37 4:45 te wc ye kalktım 1,5 saat sonra 6,15 te ölçtüm
25.gün 36,9 adet günü
26.gün 37
27.gün 36,9
kızlarr günaydın nasılsınız daha adet olmadım ben
aylin nasılsın canım
gizem bence bir test daha yap sen bugün ilk idrarınla yada 4 saat falan tut
öyle yap belki hamişsin canım yaaa hayırlısı olsun
benimde arada karnım ağrıyo sanki adet olacakmışım gibi
ama daha leke falanda gelmedi
seher ayşe mervişler esram feyzam nasılsınız
beyzam adetin söktümü canım
hayırlısı olsun
ay unutmadan hayırlı cumalar kızlar allhım tüm dileklerimizi
kabul etsin sağlık mutluluk huzur versin bizlere
hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
beyzam yaa yoktur diye cesaret edemiyorum
yarın yapacam eğer olmazsam testi hayırlısı olsun bakalım
ateşim iyi ama ne bilim işte hala yokmuş gibi geliyo
adet belirtilerim sıkıntım falan kalmadı insan kendini
davul gibi hisseder ya o geçti
göğüslerim sızlıyo arada karnım ağrıyo o kadar
gerçi testi yapim negatif çıkarsa birkaç
saat içinde adet oluyorum
hayırlısı olsun beklicem beyzam yarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?