sinoş sen hamilesin inşallah, müjdeyi öğrenir öğrenmez ver bize de bi göbecik atalım yafkaydirigubbakcemile2beyzam yaa yoktur diye cesaret edemiyorum
yarın yapacam eğer olmazsam testi hayırlısı olsun bakalım
ateşim iyi ama ne bilim işte hala yokmuş gibi geliyo
adet belirtilerim sıkıntım falan kalmadı insan kendini
davul gibi hisseder ya o geçti
göğüslerim sızlıyo arada karnım ağrıyo o kadar
gerçi testi yapim negatif çıkarsa birkaç
saat içinde adet oluyorum
hayırlısı olsun beklicem beyzam yarını
şeboo canım inşallah katlanır değerin, peki hcg kaç çıkmıştı ? ikiz falan olabilir mi??bak vallahi çatlatır bu kız insanı yapsana bi test allah allah. o şişkinlik oluyo geçiyo sonra yine oluyo sen ona takılma. ateşini baz al ateşin de gayet güzel. yarın sabah mı yapcan? ben kan verdim bisaate belli olur vallahi maşallah bana hem korkuyorum hem sağlam duruyorum. inşallah değerim katlanırsa kendimi bugün hamile ilan edicem kızlar dua edin.
pınar gelmiş, tatlım bebişini öp bizim için:asigim:slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.uzun zamandır girip yazcam ama fırsat bulamadım. sinem doğum yaptı tam 2 haftalık oldu bebişler, ilk 1 hafta hastanede küvezde kaldı bebişler şimdi evdeler her şey yolunda, hepsi iyiler sonunda girip haber verebildim ne kadar kızsanız bana yeridir yani. emelim de doğum yapmış yarın arayacağım insallah onuda. öptüm hepinizi
sinem valla onu bilmem de dayıcaz artık keçiboynuzu falan :) sigarayı azaltıcak inşallah, bi de dr ginseng tableti bi de bitkisel karışım tablet verdi,onları kullanıyo..aylin canım preseed diye bişe var topiğide kuruluk problemin varsa onu kullanabilirsin
sperm hareketi az olan kişilerde de işe yarıyomuş
linki buraya atıyorum bir göz at istersen canım
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar-1184.html
canım her halde yaz bize,merak ederiz.. ama bence müjde geliyoooooo:lepi: inşallahok beyzam yarın mı yapim ozaman
ama ben pazar yapim diye karar vermiştim
sonucu yazarım olumlu ise olumsuz ise bişe yazmam canlarım ok
amin.nasılsın ayşem oğluşun nasıl?günaydın millettttttttopuyorumnanaktan
şebbomm inşallah o değerler çok güzel çıkacakk taze hami$im benimmmmm:1hug:
zeytinimmm inşallahh Rabbim yüzünü güldürür çift çizgiyi gördürür canımmm tabi bu tüm arkadaşlarım içinde geçerliii:1hug:
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun göbişleriniz bebiş dolsun inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
aylinim doğru söylüyosun canım
beklemesi lazımdı o yüzden kafana takma canım
bekle sen inş. öbür ay normal olur herşey sigara en büyük etken bence
hem kadında hem erkekte benimde eşim içiyo
ben içmiyorum bırakamıyoda
inş. bırakırlar şu zıkkımı
ayşemm nasılsın canım iyi dileklerin için sağol canım
sanada hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?