ayşem geçmiş olsun canım üzülme bitanem desemde üzülmemek elde değil biliyorum allahım sabır versin canım en kısa zamanda atlatacaksın ve bebişin gelecek unutma yaradan ol dedi mi gerisi hikaye olur ve bebişin olur tamam mı canım vakti zamanı geldimi olacak allahımın izniyle bebişlerimiz
olur emelcim ama sen hemen vazgeçersin ona göre sölim benim için hava hoş ben senin tanana seve seve bakarımalkisalkisalkis sen 3 tane tanaya bakamazsın onlarda daha küçük ikibuçuk üç aylık ama senin dananın yaklaşık 6-7 katı kadar kaydirigubbakcemile3
gülsümüm ben pek anlamıyorum ama sanırım senin anladığın gibi 3 gün kalmış test yapmana canımdelikafaduldeninşallah olmazsın ozamanada bizde danalarımızı severiz
demek sizinde oldu bizim kırmızı yok hep siyah beyaz hoşteyn beşiktaşlıyız ya kaydirigubbakcemile3
ayy gülsümüm çok hoşsun :roflol::roflol: bizimkide siyah beyaz olur gerçi kociş kırmızı sarı ama oda siyah beyazlı oldu:jeyyar: eheuehu yani işte sırnaşık şey bizimki özgür ama kırmızı sarıda olabilir olsun hangisi olursa olsun ama bebiş benim olsunhihoyyyt
inşallah gülsümüm bakalım nezman olcek benim oluduğunda ben ne yaparım hiç bilemiyorum bazen olmayacak gibi geliyor allahım inşallah bende annelik duygusunu tadarım rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattır yarabbim
beyzaaaaaaaaaaaaaaa asiş öyle saklanarak bakmayın alırım elime haaaklava: beyzaa bakalım bizim fermanlar nasıl yazılacak.
ben burdayım gülsümüm demirbaş :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?