İnatla bir gün ANNE olacağım !

saol beyzam ben de seni öpüyorum, ben mis kokulu bir bebeğim olsun diye her şeye katlanırım ama yeter ki olsun napalım kader de beklemek varmış diyorum, ama beni anladığınızı biliyorum, ağlamamak elimde deil, çok üzgünüm, ben hakkaten biraz uyumalıyım yoksa düşünmekten kafayı yiyebilirim. hoşçakalın...

ayşem geçmiş olsun canım üzülme bitanem desemde üzülmemek elde değil biliyorum allahım sabır versin canım en kısa zamanda atlatacaksın ve bebişin gelecek unutma yaradan ol dedi mi gerisi hikaye olur ve bebişin olur tamam mı canım vakti zamanı geldimi olacak allahımın izniyle bebişlerimiz

ayşeeeemmm çok çok geçmiş olsun canım.ama bak en azından sorunun n onu anlayacaksın ve tedavini olacaksın sonra gelsin bebişler.

yahu kızlar şu benim avulasyon testimde 3 days yazıyo ya o gebelik testimi 3 gün sonra yapabilirimmi demek ben öle anladım.

Ayşecim geçmiş olsun cnm bak atlatmışsın gelsn bebek şimdi sıkma canını canım benim
kızlar az işim var arada yazarım haberiniz olsun

kaydirigubbakcemile3
sızın tanalara ben bakım sende benım tanaya bak razıs olur mukaydirigubbakcemile3

olur emelcim ama sen hemen vazgeçersin ona göre sölim benim için hava hoş ben senin tanana seve seve bakarımalkisalkisalkis sen 3 tane tanaya bakamazsın onlarda daha küçük ikibuçuk üç aylık ama senin dananın yaklaşık 6-7 katı kadar kaydirigubbakcemile3

şunlara bak benim sorum havada kaldı danaların yüzünden.anam anam benimde annemin küçüçük buzağısı oldu kırmızı beyazlı çiçekleri var öle güzelki.kaydirigubbakcemile3

gülsümüm ben pek anlamıyorum ama sanırım senin anladığın gibi 3 gün kalmış test yapmana canımdelikafaduldeninşallah olmazsın ozamanada bizde danalarımızı severiz
demek sizinde oldu bizim kırmızı yok hep siyah beyaz hoşteyn beşiktaşlıyız ya kaydirigubbakcemile3

inşallah ama benim danam yada tosunum kesin bordo-mavili olur şampiyon olmasada. :roflol::roflol: babası fanatik ya.:roflol:

ayy gülsümüm çok hoşsun :roflol::roflol: bizimkide siyah beyaz olur gerçi kociş kırmızı sarı ama oda siyah beyazlı oldu:jeyyar: eheuehu yani işte sırnaşık şey bizimki özgür ama kırmızı sarıda olabilir olsun hangisi olursa olsun ama bebiş benim olsunhihoyyyt

canım benim yaa inşallah bebişler bizim olcek.ömerim diyo zaten sen bebişimiz olursa kimseye göstermezsin kalıbımı basarım banada elletmezsin.kaydirigubbakcemile3

beyzaaaaaaaaaaaaaaa asiş öyle saklanarak bakmayın alırım elime haaaklava: beyzaa bakalım bizim fermanlar nasıl yazılacak.

inşallah gülsümüm bakalım nezman olcek benim oluduğunda ben ne yaparım hiç bilemiyorum bazen olmayacak gibi geliyor allahım inşallah bende annelik duygusunu tadarım rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattır yarabbim

inşallah gülsümüm bakalım nezman olcek benim oluduğunda ben ne yaparım hiç bilemiyorum bazen olmayacak gibi geliyor allahım inşallah bende annelik duygusunu tadarım rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattır yarabbim

amiiiiiiiiinnnnnnnnn

kızlar ben toplantıya girecem birazdan çıkınca görüşürüz tofaş geliyo yarın ziyarete onun için öpüldünüz canlarım

beyzaaaaaaaaaaaaaaa asiş öyle saklanarak bakmayın alırım elime haaaklava: beyzaa bakalım bizim fermanlar nasıl yazılacak.

canımm burdayım hem çalışıp hem bakıyorum arada ben bu aydan ümidimi kestim benimki gelicek gibi bi dahaki aya inş bu ay önemli günlerde hep hastaydım çalıştık ama verimli olmadı demek ki neyse ne yapalım nasip bi dahaki aya inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…